Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.647
|
čitano: 14.597.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Oldy kaže...

Kako se kreću temperature na HP 455 amd quad core? idle/load?

I ako može netko staviti experience index; zahvaljujem unaprijed. :)

Imas na par stranica prije skro sve o 455, pisao sam par puta o njemu.. Kad ne radis nista 39-40.. Pod radom od 50 -60 ,.. Da dosta su velike al to je sve normalno, zato svakom ko kupuje 455 preporucam da doda jos nešto para i kupi cooling pad, smanjit ce temperature a sammim tim produžit vijek trajanja laptopa. {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
15 godina

Ti imaš kakvo hlađenje?

16 godina
oddball kaže...

Ti imaš kakvo hlađenje?

Nemam al planiram kupit cim bude nekih para {#}

15 godina

Pa nebi mu smjelo ništa biti ako par dana malo testiram igrice, na faksu se nebum igral.

16 godina
oddball kaže...

Pa nebi mu smjelo ništa biti ako par dana malo testiram igrice, na faksu se nebum igral.

Ma neče mu ništa bit sigurno, ja dotu igram svaki dan i nema problema ;)

16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Oldy kaže...

Imas na par stranica prije skro sve o 455, pisao sam par puta o njemu.. Kad ne radis nista 39-40.. Pod radom od 50 -60 ,.. Da dosta su velike al to je sve normalno, zato svakom ko kupuje 455 preporucam da doda jos nešto para i kupi cooling pad, smanjit ce temperature a sammim tim produžit vijek trajanja laptopa.  {#}

Super tnx daj mi još zalijepi windows experience index; ne znam da li si na sedmici ili osmici. Hvala. :)

bug caruje, um klade valja
16 godina
Oldy kaže...
MarioVk kaže...
Oldy kaže...

Imas na par stranica prije skro sve o 455, pisao sam par puta o njemu.. Kad ne radis nista 39-40.. Pod radom od 50 -60 ,.. Da dosta su velike al to je sve normalno, zato svakom ko kupuje 455 preporucam da doda jos nešto para i kupi cooling pad, smanjit ce temperature a sammim tim produžit vijek trajanja laptopa. {#}

Super tnx daj mi još zalijepi windows experience index; ne znam da li si na sedmici ili osmici. Hvala. :)

Windows 8 64bit radi najbolje od svih, al slično i također odlično radi na w7 64bit.. Obavezno je da je 64bit windows! {#}

16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Da to znam zato što 32 bitni ne prepoznaju 4 ili više GB rama, stara stvar;

Da li još netko ima taj lap da mi postavi SS experience indexa čisto da usporedim sa sadašnjim lapom, hvala još jednom. :)

0 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

Da to znam zato što 32 bitni ne prepoznaju 4 ili više GB rama, stara stvar;

Da li još netko ima taj lap da mi postavi SS experience indexa čisto da usporedim sa sadašnjim lapom, hvala još jednom. :)

Ima jos dvoje u ovom temi ljudi taj lap al evo..

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

lap do 3500 kuna . ekran 15 , moze i 17 ako ima koji ;) pretežno za pokretanje novijih igrica . fala poz

ja,ja i samo ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samsung.

Jača grafa, više harda, dulja garancija. O kvaliteti samsungove izrade nebih bas htio komentirat jer nisam imao priliku drzati tako nes u rukama, al po mom misljenje samsung je uvijek zadovoljavo sto se toga tice (nek me netko ispravi ako misli da je izrada loša {#} )

12 godina
neaktivan

moj 350e5x je toliko nekvalitetan da nekvalitetnije ne moze bit napravljen...sad kakva je stvar s njim,neznam,pogledaj ga u ducanu..

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znam da ovo nije prava tema no ovdje vas je najvise aktivnih i mislim da mi mozete pomoci..

znaci kupio sam ovaj laptop na vasu preporuku samsung np370r5e-s01hr i imao je win8 i sada ga zelim downgradati na win7

ne mogu nikako da bootam s usb-a.. kako da to naredim,hvala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni nije jasno ili nešto propuštam a znam da je ranije bilo hardova na 7200rpm i to ne nužno u skupljim modelima a sada gledam svi na 5400rpm?

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bokbok!

Ovako, trebao bih multimedijalni (plus da se moze zavrtiti i koja igra u med-high detaljima ako je moguce) laptop do nekih 6500kn, za oko mi je zapao samsung (http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49434/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop-Ultrabook-NP670Z5E-X01) no nekom misterijom ili ga vise nigdje ne mogu nabaviti, ili su ga izbacili iz prodaje ili ga se ceka 2 mjeseca, sto si ne mogu priustiti.

Zato bih vas molio ako mi mozete preporuciti neki slican laptop u toj kategoriji s tim da ima punokrvnu graficku karticu (minimalno 8750 ili 730M) i da je 15 inča.

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 17:37 (fix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Meni nije jasno ili nešto propuštam a znam da je ranije bilo hardova na 7200rpm i to ne nužno u skupljim modelima a sada gledam svi na 5400rpm?

nisu svi, ja sam za 5500kn nabavio lenovo thinkpad edge e531 i on ima 500GB 7200rpm

16 godina
neaktivan

Dobro oprosti eto nisu svi.... Prije ih je bilo i u duplo jeftinijima od 5500;

nego napisao sam svi u smislu onih koji mene zanimaju.  :)

0 0 hvala 0
12 godina

Tu bi se dalo diskutirati posto je Samsung slim laptop a tu je naravno problem hlađenja komponenti u tako tankom kucistu, ako ne patis za sto vecim fps-om u igrama onda definitivno HP 450 plus Samsung Evo ssd te na taj nacin imas puno brzi laptop, kvalitetnije je izrade gledano u cijelosti, vise imas onaj premium osjecaj, o nadogradnji da ne pricam tu su shebali u Samsung-u dosta, tipkovnica po meni je previse plitkog hoda ali ima dobru poziciju tipki, nema optike, materijal izrade kod Samsung je dobar neki mineral aluminij izrada i sviđa mi se tanki rub oko ekrana kao i standardno mat ekran. Mozes ga pogledati u Arena Centru u Samsung dućanu pa procijeniti sam oko kvalitete kucista.

fix kaže...

Bokbok!

Ovako, trebao bih multimedijalni (plus da se moze zavrtiti i koja igra u med-high detaljima ako je moguce) laptop do nekih 6500kn, za oko mi je zapao samsung (http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49434/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop-Ultrabook-NP670Z5E-X01) no nekom misterijom ili ga vise nigdje ne mogu nabaviti, ili su ga izbacili iz prodaje ili ga se ceka 2 mjeseca, sto si ne mogu priustiti.

Zato bih vas molio ako mi mozete preporuciti neki slican laptop u toj kategoriji s tim da ima punokrvnu graficku karticu (minimalno 8750 ili 730M) i da je 15 inča.

Hvala unaprijed.

Štedi novce sinko. Evo izvolis Lenovo ThinkPad Edge E531 + po želji Lenovo One Link Dock za spajanje sveg i svaceg preko samo jednog kabla ujedno i punjenje uređaja spojenih na dock {#}

Za jedan do dva dana laptop je kod tebe jer se radi o vrlo hvaljenom dućanu Futuri.IT. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 1:06 (roby27).
12 godina
mali_mata kaže...

lap do 3500 kuna . ekran 15 , moze i 17 ako ima koji ;) pretežno za pokretanje novijih igrica . fala poz

Evo ovako 15" ili 17"

12 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka laptopa do 2500kn? Znači minimalni zahtjevi: Youtube, FB, Word, ništa posebno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
fix kaže...

Bokbok!

Hvala unaprijed.

Štedi novce sinko. Evo izvolis Lenovo ThinkPad Edge E531 + po želji Lenovo One Link Dock za spajanje sveg i svaceg preko samo jednog kabla ujedno i punjenje uređaja spojenih na dock {#}

Za jedan do dva dana laptop je kod tebe jer se radi o vrlo hvaljenom dućanu Futuri.IT. 

Ja ti imam taj lap i mozes sve nove igre vrtiti na high s tom grafikom, a i hladjenje je odlicno, ako te jos nesto zanima pitaj

12 godina
paradajz kaže...

Može preporuka laptopa do 2500kn? Znači minimalni zahtjevi: Youtube, FB, Word, ništa posebno.

Lenovo B590

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 15:40 (roby27).
16 godina

trebam laptop za igru 17" i naravno dalje znate sto bolje komponente za 6000 kn moguce jos 200-300 gore...

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :)

treba mi preporuka za laptop do 3500 kn, za rodicu je. Zahtjevi su 15 incha ekran, treba imati windowse instalirane, a koristit ce ga za fax (MS office paket je najozbiljniji program sto se tice te svrhe) te za internet,multimediju i tako te stvari. Takodjer, laptop se kupuje u trgovini u Zagrebu, tako da bez shopova koji rade iskljucivo online.

Na brzinu sam preletio modele i naisao na par zanimljivih.

Ako imate preporuku boljega za te novce zamolio bi vas da mi preporucite :)

1. http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.30edcc9f99fa453f9b599a200ab25e5b.lenovo-prijenosno-racunalo-g580gc-59353501-59-353501.aspx

2. http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.45537941e9544f73b99e5cfe67c40faa.lenovo-prijenosno-racunalo-essential-b590-59-362016-b-lenovo-ruksak-akcija.aspx

3. http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-IdeaPad-Z585--59356373--crna--AMD-A6-4400M-2-7GHz--1TB-HDD--4GB--15-6--1366x768-sjajni--AMD-HD-7520G--HDMI--Wi/p/86862026.aspx

4. Toshiba C50-A-108 - Pentium 2020m 2.40 Ghz, 4 gb DDR3, 500 gb hdd, intel gma, windows 8 64 bit - ovaj je u chipoteci vidjen u trgovini.

Unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 19:52 (S4_MAN).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dvoumim se između ova 2 laptopa....

po cijeni i specifikacijama su skoro isti pa me zanima kakva su vaša iskustva sa proizvođačima. Dali je bolji Lenovo ili Hp Compaq ?

http://www.links.hr/artikl-014.610.091

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.056a954f672546a2abc339845843ef0c.lenovo-prijenosno-racunalo-essential-b590-59383527-59-383527.aspx

Cvky

0 0 hvala 0
12 godina
jocommb kaže...

trebam laptop za igru 17" i naravno dalje znate sto bolje komponente za 6000 kn moguce jos 200-300 gore...

Asus X750JB
S4_MAN kaže...

Pozdrav ekipa :)

treba mi preporuka za laptop do 3500 kn, za rodicu je. Zahtjevi su 15 incha ekran, treba imati windowse instalirane, a koristit ce ga za fax (MS office paket je najozbiljniji program sto se tice te svrhe) te za internet,multimediju i tako te stvari. Takodjer, laptop se kupuje u trgovini u Zagrebu, tako da bez shopova koji rade iskljucivo online.

Na brzinu sam preletio modele i naisao na par zanimljivih.

Ako imate preporuku boljega za te novce zamolio bi vas da mi preporucite :)

1. http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.30edcc9f99fa453f9b599a200ab25e5b.lenovo-prijenosno-racunalo-g580gc-59353501-59-353501.aspx

2. http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.45537941e9544f73b99e5cfe67c40faa.lenovo-prijenosno-racunalo-essential-b590-59-362016-b-lenovo-ruksak-akcija.aspx

3. http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-IdeaPad-Z585--59356373--crna--AMD-A6-4400M-2-7GHz--1TB-HDD--4GB--15-6--1366x768-sjajni--AMD-HD-7520G--HDMI--Wi/p/86862026.aspx

4. Toshiba C50-A-108 - Pentium 2020m 2.40 Ghz, 4 gb DDR3, 500 gb hdd, intel gma, windows 8 64 bit - ovaj je u chipoteci vidjen u trgovini.

Unaprijed hvala

Biraj između 2 i 3, b590 ima mat ekran dok Z585 ima glossy. Obadva nude iznimno laku nadogradivost.

mean-muscul kaže...

Dvoumim se između ova 2 laptopa....

po cijeni i specifikacijama su skoro isti pa me zanima kakva su vaša iskustva sa proizvođačima. Dali je bolji Lenovo ili Hp Compaq ?

http://www.links.hr/artikl-014.610.091

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.056a954f672546a2abc339845843ef0c.lenovo-prijenosno-racunalo-essential-b590-59383527-59-383527.aspx

Od ta dva uzmi B590 jer ima odlicno hlađenje i necujan je.

14 godina

http://www.asus.com/us/Notebooks_Ultrabooks/G73Jh/

jel ovo čemu još uvijek ? imam priliku nabavit čini mi se vrlo solidan :)) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Stari model je to, za koju lovu ga mozes dobit?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice