Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.654
|
čitano: 14.607.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
ReoTheYokel kaže...

Zdravo!

Upecao bih si neki finiji laptop, između ostalog za malo više gejmanja. I da ne pokaže žestoke znakove starosti za godinu dana. Pa, shodno tome, ovdje tražim prijedloge.

Budžet je oko 4000 kn, najviše 4500 kuna. Ako je moguće, procesor i5 četvrte serije, dakle i5 4xxx, i da ne bude integrirana grafička.

Također, bilo bi lijepo da nisu Windowsi na njemu da malo obrijemo cijenu.

Pa evo doslovce post iznad tvog čovjek preporučio HP 450 za 4500 kn, ja isto mislim da je on definitivno best buy, i za igre je sigurno dostatan, fala roby vidi se da se razumijes, kupit ću ga zahvaljujući tvojoj preporuci :)

edit: jedino me brine sta sam cuo par puta da su HP laptopi loši iz nekog razloga, nepouzdani itd. al valjda su to samo priče :D

samo pregrijavanje(ali to je za one koji kupe poslovni laptop pa vrte bf3 na njemu 24/7...)

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
17 godina
neaktivan

ma nea frke, kupit cu odma cooling pad uz laptop i sve 6 ;)

Rage Against the Machine i Limp Bizkit <3
12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Evo koliko vidim svi preporucujete x75vb za gaming do 6000kn ... a sto je sa windowsima? koliko sam trazio po netu nema drivera za 7icu a win osam mi se neda kupovat i davat osamsto kuna... 

Nauticaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebam laptop za faks i za povremeno igranje, cijene oko 3500kn, najviše 4000kn. Trenutno se dvoumim između ovih  HP 455 ,Lenovo Z500 i Acer Aspire V5-552G.

Kojih od njih bi bio najbolji izbor? Hp je najpovoljniji te ima a8 proc dok z500 ima i3. Acer mi se čini jako dobro na papiru ali imao sam iskustva s njima te su jako loše i nekvalitetno napravljeni, dali je to slučaj i sa ovime ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:31 (Intel Skultrail).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ReoTheYokel kaže...

Zdravo!

Upecao bih si neki finiji laptop, između ostalog za malo više gejmanja. I da ne pokaže žestoke znakove starosti za godinu dana. Pa, shodno tome, ovdje tražim prijedloge.

Budžet je oko 4000 kn, najviše 4500 kuna. Ako je moguće, procesor i5 četvrte serije, dakle i5 4xxx, i da ne bude integrirana grafička.

Također, bilo bi lijepo da nisu Windowsi na njemu da malo obrijemo cijenu.

HP 450 ako trazis dobar izgled, aluminij i dobre perfomanse. i5 haswel jos nije dostupan koliko znam barem ne kod nas.

Neven77 kaže...

B 590

12 godina
AnnoyingZlatan kaže...

http://h20386.www2.hp.com/UKStore/Merch/Product.aspx?id=H0V07EA&opt=ABU&sel=PBNB#merch-tech-specs

Decki sta mislite hoce li ovaj laptop moci vrtjeti pes i nba na nekih 60 fps? kao sto sam spomenuo, laptop mi treba za net i multimediju i za neke manje zahtjevne igre... Cuo sam mnoge preopruke za 470. S obzirom da malo probija moj budzet, volio bi da cujem necije utiske i da mi neko kaze da li je dobar za "ulozeno/dobijeno" odnos

Hoce bez brige nisu to zahtjevne 3D igre. 

Michelllls kaže...

Evo koliko vidim svi preporucujete x75vb za gaming do 6000kn ... a sto je sa windowsima? koliko sam trazio po netu nema drivera za 7icu a win osam mi se neda kupovat i davat osamsto kuna... 

Mislim da je netko uspio naci drivere za sedmicu tako da se moze ali morati ces se potruditi naci proizvođace komponenti u laptopu, svejedno preporuka da stavis osmicu bolja je i brza te odmah imas dostupne drivere na Asus stranici.

Intel Skultrail kaže...

Trebam laptop za faks i za povremeno igranje, cijene oko 3500kn, najviše 4000kn. Trenutno se dvoumim između ovih  HP 455 ,Lenovo Z500 i Acer Aspire V5-552G.

Kojih od njih bi bio najbolji izbor? Hp je najpovoljniji te ima a8 proc dok z500 ima i3. Acer mi se čini jako dobro na papiru ali imao sam iskustva s njima te su jako loše i nekvalitetno napravljeni, dali je to slučaj i sa ovime ?

Definitivno HP 455 od ta tri nemas kaj razmisljat, jos ako mozes nadogradi odmah u startu na 8GB rama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:17 (roby27).
12 godina
neaktivan

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30?&cod=3000&cdo=4000&se=394543,7911,82295,2533,2532,56,119933,394544
Koji bi od ovih bio najbolji laptop za surfanje, možete i promjeniti filtere ako mislite da se može naći nesto bolje za max 4k kn, Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav veliki

E ovako meni treba pomoć pri odabiru laptopa. Treba mi za faxa ( prva godina informatike ) , ali to je nevažno jer tu se mogu koristiti svakakvi , dosta slabiji nego što ja hoću. E sada ja tražim malo bolji laptop , da miže fino pokrenuti bez problema nove igre pes 2014 , gta V , b4 , i tako te . Da je laptop dobar i za sljedeće igre koju budu dolazile :)

E sada , ovako , bio sam ui jednome informatičkome centru i oni su mi izbacili ovih par ponuda tj laptopa

Ispod svake ponude za laptop je cijena laptopa , u KM , ( pozdrav iz Bosne , Livno )

Ako mislite da je od ovih ijedan dobar preporučite , a ako ne navedite neke primjere koji ce ici u okvir cijene (  do 1800 KM tj do 7500 kuna )

Hvala unaprijed , nadam se da ste razumjeli šta tražim ...

Pozdrav još jednom

Popis laptopa Popis laptopa

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislim da ti je taj zaokruzeni najbolja opcija... i5 je sasvim solidan, pa cak i za gaming, a 740m ce ti moci pokrenuti novije naslove na low-med/med-high u zavisnosti od velicine ekrana rezolucije...

Samo mi jos reci velicinu i rezoluciju ekrana i od cega je kuciste?

Pozdrav iz Tuzle ;)

11 godina
neaktivan

Zaslon : 

veličina : 39,6 cm (15,6 inča) 
vrsta : HD TFT zaslon Toshiba TruBrite® visoke svjetline i omjera 16 : 9 i s pozadinskim LED osvjetljenjem 
interna razlučivost : 1.366 × 768 

0 0 hvala 0
15 godina

ako vam laptop ne podržava win7, odnosno dobijete s njim instalacijski dvd za win8, otvorite dvd, nađite u folderima drivere i instalirajte ih. 90% da će raditi. ja sam si tako instalirao gotovo sve drivere (osim bluetootha) na laptop koji službeno podržava samo win8.

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Je li normalno uvijanje tipkovnice pri jačem pritisku?

Riječ je o HP ProBooku 455.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
flukscro kaže...

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30?&cod=3000&cdo=4000&se=394543,7911,82295,2533,2532,56,119933,394544
Koji bi od ovih bio najbolji laptop za surfanje, možete i promjeniti filtere ako mislite da se može naći nesto bolje za max 4k kn, Hvala!

ITKO?!

12 godina
flukscro kaže...

Za surfanje samo?  

12 godina
oddball kaže...

Ako bas ides sa namjerom da ga jako pritisnes moguce je da se malo uvije ali ne previse.

16 godina
roby27 kaže...
oddball kaže...

Ako bas ides sa namjerom da ga jako pritisnes moguce je da se malo uvije ali ne previse.

Potpisujem..

Imam hp 455, i kod mene nema uvijanja dok pisem al sad bas da stiscem jako uvijanja ima al ono minimalno {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
15 godina
neaktivan

Jel moze neko preporuciti koji HP laptop u rangu od 5000-6000 kn je najbolji za uzeti. Treba mi za faks i povremeno igranje igrica.

0 0 hvala 0
12 godina
13 godina
neaktivan
Ima li velikih razlika između ati 8750m sa 1gb i one sa 2gb?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MarioVk kaže...
roby27 kaže...
oddball kaže...

Potpisujem..

Imam hp 455, i kod mene nema uvijanja dok pisem al sad bas da stiscem jako uvijanja ima al ono minimalno {#}

Primijeti se uvijanje kod nomalnog tipkanja na numeričkom dijelu.

Ovo mi je prvi laptop, možda bezveze kompliciram.

15 godina
neaktivan

Trebao bih laptop za faks, oko nekih 3-4k kuna, prvenstveno mi je bitno da je brz... za gaming nije tako bitno, jedino za lol i cod2 da radi na dosta fps... ugl. ako ima neki best buy za te pare slobodno preporučite, ako moze iz varazdina, links bi bio u redu, hvala;)

ovaj HP 455 mi zgleda ok, ali nije bas dobio neke ocjene na linksovoj stranici, jel to valja?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 14:40 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
oddball kaže...
MarioVk kaže...
roby27 kaže...
oddball kaže...

Potpisujem..

Primijeti se uvijanje kod nomalnog tipkanja na numeričkom dijelu.

Ovo mi je prvi laptop, možda bezveze kompliciram.

Kolega samo za tebe, situacija kod mene {#} https://www.dropbox.com/s/mv23klf6zmy5egj/VID_20130920_125501.mp4

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 13:23 (MarioVk).
12 godina
neaktivan

@roby27
I eventualno kakvi program mozda zahtjevniji zavisi kaj buju na faxu zahtjevali, al ne mislim se igrati

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 13:49 (flukscro).
11 godina
neaktivan

Pozdrav još jednom

Možete li mi reći nešto više o ovom Samsungu, znači tražim laptop oko 4000, 00 +/-. Naišao sam na ovaj samsung pa me zanima vaše mišljenje. Laptop za surfanje filmove, i neke manje zahtjevne igre PES.

http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/prijenosna-racunala/do-17-ekran/samsung-prijenosno-racunalo-270e5v-x01hs_-_CX002892C8?tab=tst

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 15:14 (mdjukic1).

0 0 hvala 0
16 godina

Jel može mišljenje od nekoga stručnog.

HP ili ASUS laptop, koji je bolji i kvalitetniji tj, koji se manje grije.

Na njemu bi se koristio samo internet, office..... ništa zahtjevno.

Čuo sam da se HP dosta grije, ne znam za bateriju kod kojeg je bolja.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.e183202d1b3043c0be113d7ca5976416.asus-prijenosno-racunalo-x75vc-ty013-2020m-4g-500gb-g720-bt4-0-crni.aspx

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.5519373a2358465b8587394bfa0be88b.hp-prijenosno-racunalo-pavilion-g7-2300sm-d2e98ea.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Trebao bih laptop za faks, oko nekih 3-4k kuna, prvenstveno mi je bitno da je brz... za gaming nije tako bitno, jedino za lol i cod2 da radi na dosta fps... ugl. ako ima neki best buy za te pare slobodno preporučite, ako moze iz varazdina, links bi bio u redu, hvala;)

ovaj HP 455 mi zgleda ok, ali nije bas dobio neke ocjene na linksovoj stranici, jel to valja?

jel valja ljudi hp-ov 455 ima u linksu za 3600, jel je dobar laptop za te pare?

evo npr ovaj

ja bih stavio win8, imam original, na njega, pa pitanje dal ce sve radit ok zato jer vidim da ima linux ima to kakve veze?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 19:30 (dmanz).
15 godina
MarioVk kaže...
oddball kaže...
MarioVk kaže...
roby27 kaže...
oddball kaže...

Kolega samo za tebe, situacija kod mene {#} https://www.dropbox.com/s/mv23klf6zmy5egj/VID_20130920_125501.mp4

E, fala kolega, identična situacija je kod mene, znači normalno je to. {#}{#}

14 godina

Pozdrav ljudi,

kupujem bratu lap do nekih 4500kn, kako vam se ovaj cini? http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.BEB72BD0-3E58-4866-B7FC-6F32048F4BB2.aspx

Primarna mu je namjena naravno igranje, znam da se za te pare nece naigrati na laptopu ali da bar poul-pristojno vrti neke strategije itd.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina

Kak da znam koje drivere skinuti za wireless?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako se kreću temperature na HP 455 amd quad core? idle/load?

I ako može netko staviti experience index; zahvaljujem unaprijed. :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice