Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.635
|
čitano: 14.568.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
kivic15 kaže...
Superman kaže...
kivic15 kaže...

Da, bas tako nesto. Ovaj mi se cini odlican, uvjek sam cijenio asus...

Koje su alternative? Mozda neki Dell ili HP?

Za Samsung sam primjetio da nema bas jake modele, a visoka im je cijena...

Samsung je cak jedan od jeftinijih,po snazi se isticu asus i dell(najcesce i3 i i5),HP se dosta pregrijava...Pogledaj klasu ultrabookova....

Ultrabookovi mi isto odgovaraju, samo da je procesor kolko tolko dobar...

Btw tnx na pomoci

12 godina
neaktivan
jasamja kaže...
Irregular kaže...

Pozdrav,

jel mi mozete rec da li ova toshiba vrijedi 3200kn i da li ce bit kakvih problema sa spajanjem dodatnog monitora sa fullHD rezolucijom?

Intel Core i3-2328M 4GB 500GB Intel HD Graphics 15.6", nema OS

Ako znate za nesto bolje u tom rangu slobodno preporucite

Ne vrijedi.

Uzmi rađe Samsung np350e5x-s01HR cijena mu je ovdje 3500kn ali može ga se naći i po 3300kn samo što ga nemaju sad na lageru drugi

Imaš na Samsung 2 godine jamstva, i3 ali novije generacije (Ivy Bridge dok je na Toshibi Sandy bridge), Samsung ima Radeon 7670m grafičku + integriranu Intel HD 4000 a Toshiba samo Intel HD 3000. Općenito je Samsung serije 3 za taj cjenovni rang best-buy i s njim nećeš imati problema kada ga spojiš na vanjski FullHD monitor 

Bas sam danas uzeo zadnji, kvaliteta izrade mi izgleda odlicno, jos moram Win7 instalirat da vidim kakav je u akciji.

Hvala!!

15 godina
neaktivan
Superman kaže...

Namjena je strogo za programiranje. Zato mi je dobar procesor bitan...

A sto se tice cijene, da bude sto manja :) Naravno zelim nesto optimalno... Idealno bi bilo da, oni koji znaju vise o tome, napisu par varijanti, pa da odlucim izmedju tih modela...

Nemam neku fixnu cijenu u glavi...

Hvala :)

Po meni ja samsung uvijek best-buy za 3750kn u slim-bodyu visoke kvalitete nudi i3-3120m, 6GB RAMa, GeForce 710M 2GB RAMa, 750GB HDD mat 15,6 ekran dvije godine jamstva itd

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13192

Ako želiš nešto drugo a isto slim onda imaš još npr. Dell s 3 godine jamstva i i5 U verzijom, radeon 7670M....

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.37ECEC73-A2AD-41A0-A8D1-F16F95D24B0A.aspx

Ili Lenovo Z500 koji ima 8GB, rama i bolju grafičku od samsunga i isti procesor ali je samo godina jamstva

http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-Z500-59-366643--tamno-sme-a--Intel-Core-i3-3120M-2-4GHz--1TB-HDD--8GB--15-6--1366x768-sjajni--nVidia-Geforce-G/p/857466802.aspx

15 godina
neaktivan
Irregular kaže...
jasamja kaže...
Irregular kaže...

Pozdrav,

jel mi mozete rec da li ova toshiba vrijedi 3200kn i da li ce bit kakvih problema sa spajanjem dodatnog monitora sa fullHD rezolucijom?

Intel Core i3-2328M 4GB 500GB Intel HD Graphics 15.6", nema OS

Ako znate za nesto bolje u tom rangu slobodno preporucite

Ne vrijedi.

Uzmi rađe Samsung np350e5x-s01HR cijena mu je ovdje 3500kn ali može ga se naći i po 3300kn samo što ga nemaju sad na lageru drugi

Imaš na Samsung 2 godine jamstva, i3 ali novije generacije (Ivy Bridge dok je na Toshibi Sandy bridge), Samsung ima Radeon 7670m grafičku + integriranu Intel HD 4000 a Toshiba samo Intel HD 3000. Općenito je Samsung serije 3 za taj cjenovni rang best-buy i s njim nećeš imati problema kada ga spojiš na vanjski FullHD monitor 

Bas sam danas uzeo zadnji, kvaliteta izrade mi izgleda odlicno, jos moram Win7 instalirat da vidim kakav je u akciji.

Hvala!!

Baš mi je drago. Riječ je o best-buy uređaju i to ne do 3500kn nego čak i preko 4000kn. Mnogo kolega mi se javilo da je po mojoj preporuci uzelo taj uređaj i svi su redom zadovoljno. Nije ni čudo što je nestašica :D

U akciji će biti super. Malo će mu trebati da se pokrene ali kad se svi programi učitaju stvarno je dobar i ugodan za rad. Još ak jednog dana staviš SSD i letjeti će :D

12 godina
neaktivan
Superman kaže...
kivic15 kaže...
Superman kaže...
kivic15 kaže...

Da, bas tako nesto. Ovaj mi se cini odlican, uvjek sam cijenio asus...

Koje su alternative? Mozda neki Dell ili HP?

Za Samsung sam primjetio da nema bas jake modele, a visoka im je cijena...

Samsung je cak jedan od jeftinijih,po snazi se isticu asus i dell(najcesce i3 i i5),HP se dosta pregrijava...Pogledaj klasu ultrabookova....

Ultrabookovi mi isto odgovaraju, samo da je procesor kolko tolko dobar...

Btw tnx na pomoci

Ma skoro svaki Ivy Bridge procesor će odlično odrađivat programiranje...Ako ipak želiš brz laptop bilo bi dobro da ima SSD.

12 godina
Superman kaže...

A sto se tice cijene, da bude sto manja :) Naravno zelim nesto optimalno... Idealno bi bilo da, oni koji znaju vise o tome, napisu par varijanti, pa da odlucim izmedju tih modela...

Jače od ovoga ti netreba i da podržava 16GB rama je pretjerivanje čemu za programiranje? http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=9901

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav

možete li mi pomoći kod izbora između sjedećih prijenosnika

Toshiba Satellite U840-10Q

Asus N56VB - S4073D

HP Envy Ultrabook 6-1120EM

Asus S56CM-XX017H

ili preporučiti nešto bolje

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 20:02 (tblues87).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dvoumim se između nekoliko računala, zanimaju me slijedeći:

http://www.pik.ba/artikal/7278113/sony-vaio-nov/

http://www.pik.ba/artikal/7306924/laptop-samsung-np355e5x-a03hr-nov/

http://www.pik.ba/artikal/2967080/sony-vaio-vgn-nw21mf/

Koji od ova tri je najbolji ? Pozz, ako nije problem može odgovor u PP

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tblues87 kaže...

Pozdrav

možete li mi pomoći kod izbora između sjedećih prijenosnika

Toshiba Satellite U840-10Q

Asus N56VB - S4073D

HP Envy Ultrabook 6-1120EM

Asus S56CM-XX017H

ili preporučiti nešto bolje

Hvala

Asus N56VB - S4073D

Evo ti tu review http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html

Taj asus odskaće od svih koje si tu nabrojao i teško je naći nešto bolje. Kroz koju godinu uzmi SSD kad dodatno pojeftini i ako Bog da trajat će ti jako jako dugo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 20:40 (jasamja).
12 godina
neaktivan

Što mislite o ovom latopu u links, piše da nije dostupan al je izgleda dobar buy za cijenu, samo jel netko zna kad bi mogao bit dostupan? http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-samsung-370r5e-s01hr-core-i3-3110m-4gb-750gb-radeon-hd8750-15-6-led-g-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-windows-8-srebrno&option=artikl&id_artikl=014.670.018

Na njihovom ljetnom katalogu (2013.) stoji jedan laptop lenovo z500, izvrsne grafičke kratice 740m, za cijenu od 4000 kn, koji na web shopu stoji kao "nepostojeći" artikl, znam da links nije najjeftiniji dućan, al ovo izgleda kao i neka akcije ili šta već? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FearCro kaže...

Što mislite o ovom latopu u links, piše da nije dostupan al je izgleda dobar buy za cijenu, samo jel netko zna kad bi mogao bit dostupan? http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-samsung-370r5e-s01hr-core-i3-3110m-4gb-750gb-radeon-hd8750-15-6-led-g-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-windows-8-srebrno&option=artikl&id_artikl=014.670.018

Na njihovom ljetnom katalogu (2013.) stoji jedan laptop lenovo z500, izvrsne grafičke kratice 740m, za cijenu od 4000 kn, koji na web shopu stoji kao "nepostojeći" artikl, znam da links nije najjeftiniji dućan, al ovo izgleda kao i neka akcije ili šta već? 

Izgleda super

Vidim da ga u links nema na lageru

Našao ga ovdje http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.9106d0d68c094a608da4f6a224ff7b5c.notebook-samsung-370r5e-s01hr.aspx

Taj z500 nemoj ni gledati pored ovog. Ljudi se žale na tipkovnicu, ekran, bateriju, zagrijavanje ima samo godinu jamstva a ovaj s windowsima 8 košta 4250kn. Zadnjih godina samsung se pokazao kao proizvođač vrhunskih laptopa tako da nema razloga a i ovaj ne bude super a recenzije na netu su više nego pozitivne. Jedino nema DVD ili BR ako ti to ne smata ovo je super akcija

12 godina
neaktivan
jasamja kaže...
Izgleda super
Vidim da ga u links nema na lageru

Našao ga ovdje http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.9106d0d68c094a608da4f6a224ff7b5c.notebook-samsung-370r5e-s01hr.aspx

Taj z500 nemoj ni gledati pored ovog. Ljudi se žale na tipkovnicu, ekran, bateriju, zagrijavanje ima samo godinu jamstva a ovaj s windowsima 8 košta 4250kn. Zadnjih godina samsung se pokazao kao proizvođač vrhunskih laptopa tako da nema razloga a i ovaj ne bude super a recenzije na netu su više nego pozitivne. Jedino nema DVD ili BR ako ti to ne smata ovo je super akcija

Ok nema DVD čitač, ali jeli ovo ona verzija s posebnim ethernet portom? Sjećam se sad da sam čuo negdje čak na forumu na jedan samsung ima neš tako? Probao sam taj podatak sam provjerit ali nisam siguran jeli tražim pravu stvar, budući da je ispalo da taj na optimumu ima normalni port a ovaj u linksa neki drugi...BTW. Fala na brzom odgovoru :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 21:21 (FearCro).
13 godina

Ima netko prijedlog za gaming laptop a da cijena ne prelazi 6500kn.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preporuka svima koji traže laptop do 4000kn, http://www.ventex.hr/pd/0754164/pg/793/Prijenosna-racunala-NB-Acer-V3-551G-8450121-A8-4500M-12-1TB-7670M-FreeDOS.wshtml

AMD A8-4500m quad core, amd radeon 7670 2GB verzija, 12 GB rama, 1 tb hard!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 23:53 (RiBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Superman kaže...

Jače od ovoga ti netreba i da podržava 16GB rama je pretjerivanje čemu za programiranje? http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=9901

4GB RAM-a mi, nazalost, ne dolazi u obzir. Na kompu cu vrtiti virtualke, najcesce jednu, a nekad i dvije i racunam 4GB jer trenutno dajem 2GB svakoj virtualki a to je mucenje. Tako da mi je i 8GB nategnuto... Mozda ne bi odmah stavio 16GB, ali zelim opciju da to mogu napraviti... Zato mi je onaj Asus, sto je kivic15 predlozio, jako dobra opcija...

btw jel neko ima iskustva s kupovanjem laptopa preko e-baya?

Hvala svima na trudu, dali ste mi dosta opcija... :)

16 godina
neaktivan
Superman kaže...

4GB RAM-a mi, nazalost, ne dolazi u obzir. Na kompu cu vrtiti virtualke, najcesce jednu, a nekad i dvije i racunam 4GB jer trenutno dajem 2GB svakoj virtualki a to je mucenje. Tako da mi je i 8GB nategnuto... Mozda ne bi odmah stavio 16GB, ali zelim opciju da to mogu napraviti... Zato mi je onaj Asus, sto je kivic15 predlozio, jako dobra opcija...

Virtualke na Lapotpu?
A ne razmišljaš da uzmeš PC stolno hoću reći.  Za te pare složi se ludilo od kompa koje će ti vriti sve. 

A i toliko naprezanja laptopa pogotovo ako ćeš to vrtiti 0-24 nje baš dobro. 

A kupovanje preko ebaya, po meni se ne isplati.

Kupuješ nešto za što imaš možda garanciju, ali kao da nemaš, jer ako se nešto dogodi moraš vratiti nazad za garanciju.
Poštarina skupa, i sigurno bi te oderali s carinom.

Tako da i na to bi mogao odmah računati, da će tiu biti i troškoi carine. A i šta ako ti se ošteti u transportu.  

Đuro#2155
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Superman kaže...

Virtualke na Lapotpu?
A ne razmišljaš da uzmeš PC stolno hoću reći.  Za te pare složi se ludilo od kompa koje će ti vriti sve. 

A i toliko naprezanja laptopa pogotovo ako ćeš to vrtiti 0-24 nje baš dobro. 

A kupovanje preko ebaya, po meni se ne isplati.

Kupuješ nešto za što imaš možda garanciju, ali kao da nemaš, jer ako se nešto dogodi moraš vratiti nazad za garanciju.
Poštarina skupa, i sigurno bi te oderali s carinom.

Tako da i na to bi mogao odmah računati, da će tiu biti i troškoi carine. A i šta ako ti se ošteti u transportu.  

Svjestan sam da je stolno racunalo bolje, al eto treba mi laptop (jer u ovom kapitalistickom svijetu moras nosit posao sa sobom i u wc :), stolno imam... Virtualke se nece stalno vrtit, ali cesto, a komp nece raditi od 0-24... Trenutno znam imati po 2 tjedna kad stalno vrtim virtualke, a onda dodje mjesec dana da uopce nijednu ne upalim. Sve ovisi o poslu...

Ovo sto si rekao za e bay je i meni palo na pamet, najvise ovo o garanciji, a sto se tice carine, od 1.7. to ne bi trebao biti problem, zar ne? Barem ne iz drzava EU...

Uglavnom, tnx :)

16 godina
neaktivan

Aha država EU, ali cijene su ti manje više iste jedino što eto vani ima veći izbor, jeftinije ti je jedino iz USA, tamo se baš pile mogu naći za malu cijenu. 

Osim ako nisi često u nekoj državi, pa onda možeš i kupiti tamo i ako imaš nekih problema da možeš sam i riješiti reklamaciju tamo. 

Ja imam frenda koji je pola mjeseca u AU pola kod nas.

I on sve živo kupuje tamo, jer stvarno je i isplativo a i bolje.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jasamja kaže...
Shaa kaže...

Pozdrav, ako bih mogao ukrasti nečijih 5-10 min vremena za savjet, bio bih zahvalan :). Riknuo mi je laptop danas i otišao u vječna lovišta, pa bi mi trebala pomoć za izbor novog.

Prerekviziti su mi normalan proc ( barem nekakav i5, ako ne i i7 ), barem 6 GB rama, grafička da je barem nVidijina mobilna 660, normalni zvučnici te backlit keyboard. Ne brine me uopće dijagonala ekrana ( 15" wide mi je sasvim dovoljan ), ne brine me da li laptop ima numpad ili ne, te mi je apsolutno svejedno za eventualni SSD, te bih preferirao da disk budem barem 500 GB i 7200 RPM, s mogućnošću nadogradnje s još jednim diskom ako je moguće.

Laptop bi bio korišten za gaming, autocad, video dizajn i programiranje - ako postoji nešto slično navedenome gore, I'm all ears. Može i nešto slično slabijih/jačih performansi dok god je cijenovni tag na njemu prihvatljiv za ono što se plaća. Preferirao bih neki model na kojem ne dolaze predinstalirani Windowsi i tako to.

Lijep pozdrav !

Jesi vidio lenovo y500. Jako dobar gaming laptop s zanimljivim rješenjima. 

Možeš staviti ekstra RAM, za nadogradnju diska moraš međutim uzeti msata disk

Po meni je ovaj i5, 8GB DDR3, GeForce 750, full hd za 6800kn best buy http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.D8118A97-5914-434C-8C8A-85593A0E952A.aspx

Imaš i model s dvije grafičke i i7 dodatni SSD i sl http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-Ideapad-Y500-59377191--siva--Intel-Core-i7-3630QM-2-4GHz--1TB--16GB-SSD-HDD--8GB--15-6--1920x1080-sjajni--nVid/p/149611154.aspx i s dvije grafičke i i5 http://www.instar-informatika.hr/notebook-lenovo-ideapad-y500-core-i5-3210m-dvdrw-6gb-1000gb-2x-geforce-gt-650m-156-led-lan/len-nb-59356571

Na nekim modelima piše da je hard 5400 a na nekim da 7200 a na nekima ne piše. Prouči

Ovo je alienware na lenovo način. 

Hvala na odgovoru ! Fragmentiranost modela na Hrvatskom tržištu mi je baš razočaravajuća, pogotovo zato što izgleda da su to sve online shopovi :\

Bacio sam oko na model sa i7 i dvije grafičke, nije mi teško dati 1k-2k više za laptop koji ne namjeravam mijenjati barem idućih 5 godina, osim u slučaju nekakvog kvara, jel'. Pretpostavljam da bi taj laptop trebao biti sasvim dostatan pa čak i za prvi wave next gen igara, ne ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 11:12 (Shaa).
12 godina
neaktivan
RiBoy kaže...

Preporuka svima koji traže laptop do 4000kn, http://www.ventex.hr/pd/0754164/pg/793/Prijenosna-racunala-NB-Acer-V3-551G-8450121-A8-4500M-12-1TB-7670M-FreeDOS.wshtml

AMD A8-4500m quad core, amd radeon 7670 2GB verzija, 12 GB rama, 1 tb hard!

Ja osobno nikad ne bih uzeo Acer,iako mi je ovaj po specifikacijama odlican

14 godina
neaktivan

Pozdrav Ekipa!

Ne razumjem se baš u izbor racunala a trebao bi mi laptop za firmu, mozete li mi pomoci? 

cijena: 3800-5000kn

OS: mora imati, win 7 ili 8 (ili da se u cijeni ostavi dovoljno prostora za kupnju OS-a)

namjena: uglavnom jednostavna multimedija i office posao, jako puno multi-taskinga, access, excel, outlook jednostavno uređivanje slika, dosta interneta. Bez igrica i bez video editinga.

Sto kazete? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 13:29 (NickVercetti).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NickVercetti kaže...

Pozdrav Ekipa!

Ne razumjem se baš u izbor racunala a trebao bi mi laptop za firmu, mozete li mi pomoci? 

cijena: 3800-5000kn

OS: mora imati, win 7 ili 8 (ili da se u cijeni ostavi dovoljno prostora za kupnju OS-a)

namjena: uglavnom jednostavna multimedija i office posao, jako puno multi-taskinga, access, excel, outlook jednostavno uređivanje slika, dosta interneta. Bez igrica i bez video editinga.

Sto kazete? 

Pogledaj Samsung,Dell,Asus modele,za tu namjenu je najbolji np350e5x,ali je on pred istekom zaliha...

14 godina
neaktivan

Ovako moze preporuka laptopa do 6500 kn nista preko

Znaci prednost imaju marke Lenovo i Asus.

Laptop bi se koristio za sve pogotovo za multimediju i igrice , 

Potrebno znaci 15.6'' , Full HD rezolucija , moze i HD+ , grafika od 650m i na dalje ako se moze naci i procesor i5 ili i7 i normalno da se ne pregrijava

Hvala . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Lenovo ima dobre laptope,samo je problm 1g garancije,radije pogledaj Dell ili Asus(nesto tipa n56vb s4073d)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NickVercetti kaže...

Sto kazete? 

http://www.svijet-medija.hr/p/NP3530EC-A01HS/46117/

Jedini izbor. Win8 pro, i3 i 2godine garancije.

15 godina
neaktivan
NickVercetti kaže...

Bi li htio da je ultrabook (to su oni što su tanki)? Ja mislim da bi ako ti je za firmu, jer ih je lako nosit, i izgledaju lijepo, a možeš dobit ok za tu cijenu jer ti neće trebat dedicirana grafička, što spušta cijenu. Znači uzmeš si neki pristojan ultrabook as i3 procesorom i bez grafičke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 13:58 (Sunshin).
13 godina

Može pomoć u vezi ovog laptopa?

http://notebook.hr/product_info.php?products_id=6404271

Meni se čini sasvim pristojna cijena za komponente koje nudi (i5 2.6 ghz, 4 GB ram, 1000 GB HDD, GeForce GT 635M 2GB). Cijena je oko 4600 kn, može se i jeftinije naći. E sad, što vi mislite o tom laptopu i ako ima još koji sličan u tom rangu (plus minus 200-300 kn)? Ovaj nema instalirani operacijski sustav. Dal je bolje kupiti sa instaliranim operacijskim sustavom ili ne, jer je i cijena odmah veća ako ima OS. I ako mi preporučate taj laptop dal mogu instalirati windows 7, budući da piše da je preporučeni OS windows 8?

Zahvaljujem unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

vidim da neki preporučuju kupovinu Asus N56 i 76 serije. Samo bih vas htio obavijestiti da je na Computexu predstavljena nova serija N56/76, ali s Haswellom: N550 i N750 sa pripadajućim veličinama ekrana (15 i 17"). Ukoliko se ne žurite previše s kupovinom, valjalo bi sačekati cijene i točne konfiguracije i specifikacije, navodno će postojati i modeli sa touchscreen ekranima.

Hvala na pozornosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 16:12 (AlienWare1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
neznam123456 kaže...

Meni se čini sasvim pristojna cijena za komponente koje nudi (i5 2.6 ghz, 4 GB ram, 1000 GB HDD, GeForce GT 635M 2GB). Cijena je oko 4600 kn, može se i jeftinije naći. E sad, što vi mislite o tom laptopu i ako ima još koji sličan u tom rangu (plus minus 200-300 kn)? Ovaj nema instalirani operacijski sustav. Dal je bolje kupiti sa instaliranim operacijskim sustavom ili ne, jer je i cijena odmah veća ako ima OS. I ako mi preporučate taj laptop dal mogu instalirati windows 7, budući da piše da je preporučeni OS windows 8?

Zahvaljujem unaprijed.

Lenovo G serija je za Lenovo low end serija. Neki nemaju zamjerki i imaju računala G serije godinama a nekima neke stvari užasno smetaju na njima.

Najvažnije je pitanje što točno želiš od računala.

Za manje novce i to dosta manje možeš dobiti i3 Ivy bridge procesor, Radeon 7670M (u rangu GeForce 635M) i dvije godine jamstva

To je samsung serija 3 koji je jako hvaljen od strane korisnika (3500kn)

Ako želiš 17,3˝ laptop s istim hardwareom i s licenciranim windowsima 8 onda za 4139kn imaš ponovno samsung

Što se tiče instalacije na svim tim modelima može raditi i windows 7 i windows 8 imaju drivere za sve.

Osobno bi puno prije uzeo ovaj Samsung za 3500kn i stavio još Samsung 840 250GB SSD za 1250kn u extreme digitalu i imao premočno prijenosno računalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 19:41 (jasamja).
13 godina
jasamja kaže...
neznam123456 kaže...

Zahvaljujem unaprijed.

Lenovo G serija je za Lenovo low end serija. Neki nemaju zamjerki i imaju računala G serije godinama a nekima neke stvari užasno smetaju na njima.

Najvažnije je pitanje što točno želiš od računala.

Za manje novce i to dosta manje možeš dobiti i3 Ivy bridge procesor, Radeon 7670M (u rangu GeForce 635M) i dvije godine jamstva

To je samsung serija 3 koji je jako hvaljen od strane korisnika (3500kn)

Ako želiš 17,3˝ laptop s istim hardwareom i s licenciranim windowsima 8 onda za 4139kn imaš ponovno samsung

Što se tiče instalacije na svim tim modelima može raditi i windows 7 i windows 8 imaju drivere za sve.

Osobno bi puno prije uzeo ovaj lenovo za 3500kn i stavio još Samsung 840 250GB SSD za 1250kn u extreme digitalu i imao premočno prijenosno računalo.

Koji je to?

Možeš li mi objasniti kako to neke stvari užasno smetaju na G seriji, jer sad prvi puta kupujem laptop pa se fakat ne kužim u njih, a ne bi se htio zeznut pa kupit nešto loše. Laptop mi treba prvenstveno za programiranje i ponekad koju igricu odigrati. Zato ne želim uzet neki za 2500-3000 kn, nego kad već kupujem onda za 4500-5000 kn da bude ipak malo jači i da mi traje neko vrijeme. Ovi samsungi su ok, ali zar nije dvojezgreni i3 2.4 ghz dosta slabiji od četverojezgrenog i5 2.6 ghz? A i grafička je 1 GB, a u lenovu 2 GB. A što se tiče veličine, još uvjek se ne mogu odlučit između 15" i 17". Dosta sam isprobavao 15" i ne čini mi se loše, tako da ću vjerojatno to uzet. Uostalom lako na njega doma spojim monitor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 19:25 (neznam123456).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice