Ukraden laptop i mobitel

poruka: 70
|
čitano: 20.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Ukraden laptop i mobitel
Geek kaže...

Frend je našao SE K750i na klupici, uzeo ga je i bacio karticu i za 2 dana mu je došla policija na vrata Smijeh

A susjedu su provalili u kuću isto dok je spavao (da to nisi ti?) i ukrali su mu Passata, fotić i još par sitnica...

Evo sad vozi novog terenca xD

haha tako je i mom frndu bilo !!

bili smo na kupanju i on je zaboravil uzet mob kad smo isli doma ostal je na  klupi i sad ti on skuzi da nema i mi se vracamo trazimo mob nema moba kad neki talijani (ribari) dodu i gledaju mi ih pitamo jesu vidli mob kad najednput lik izvadi mob iz zepa i veli dada nasli smo ga mi hteli smo ga vratit i odu oni frend oce upalit ne radi kad tamo likovi izvadili bateriju (dada vratili bi ga izvadili bateriju da se nemre locirat ili nazvat)!!!

16 godina

Moje frendove na moru istukli likovi i opljackali! Kako su zavrisili na hitnoj(nista strasno) odmah se zvala policija on dao svoj IMEI od iphona(neznam dali to ima veze koji je mob) i preko toga su ih nasli! Sve stvari su im vracene i jos ih privatno tuze! Bilo ih je sedmorica a to se desilo prije 1,5 god!

15 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

jel ona na klizanje nokia ili na preklapanje sa velikom tastaturom? jel e1000+ ? vidio sam na oglasima neka nokia n97 objavljeno 19.08

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 12:02 (Šemso poplava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Šemso poplava kaže...

jel ona na klizanje nokia ili na preklapanje sa velikom tastaturom? jel e1000+ ?ja sam ti ga ukro žao mi je vratiću ti.NIKADA NEDAM

WTF!?!

Šta ti se dogodi kad popiješ apaurin i vijagru zajedno?Jebe ti se a mrsko ti!...
16 godina
deadman kaže...
gabriel.john.super kaže...

nadam se da nefulam podforum. znaci ukradeni su mi lapop Lenovo i mobitel Nokia N97 i 4000kn. kako ja mogu pomocu laptopa i mobitela pronaci lopova? hvala an svakoj pomoci. Usput radi se u Splitu pa ako neko zna gdje bi se ukradeni uredjaji mogli traziti.

Sad za laptop ne možeš ništa učiniti. Vjerojatno mu je lopov već formatirao hard tako da nema šanse da ga lociraju, ali ubuduće si na njega stavi ovo.

Čekaj ovo se isto instalira u OS naravno što i vidim jer jesam, sad lopov neće moči formatirati? btw što će mi sad defaultno svakih 20 minuta iskakati prozor da unesem pass jer mi program zaključa lap? pa nisam ga označio da je missing zašto me sad maltretira sa tim? pa neću sad valjda svakih 20 minuta pass upisivat? koliko ti to koristiš dugo?

edit: izgleda svakih sat vremena ću morati pass upisivati iako ga nisam proglasio nestalim, ne znam kako ću s tim heh

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 8:15 (Oldy).
15 godina
Oldy kaže...

Čekaj ovo se isto instalira u OS naravno što i vidim jer jesam, sad lopov neće moči formatirati? btw što će mi sad defaultno svakih 20 minuta iskakati prozor da unesem pass jer mi program zaključa lap? pa nisam ga označio da je missing zašto me sad maltretira sa tim? pa neću sad valjda svakih 20 minuta pass upisivat? koliko ti to koristiš dugo?

edit: izgleda svakih sat vremena ću morati pass upisivati iako ga nisam proglasio nestalim, ne znam kako ću s tim heh

Meni ništa ne izbacuje, kao da ga niti nemam. Jesi ga dobro podesio?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
Ukraden laptop i mobitel
Ako mi bude opet preko cijelog ekrana izbacio da unesem pass onako iznenada da štiti prey koji tuki otić ću mu u komandnu ploču i isključiti traženje pass-a lako to opet istim putem uključim sa drugog računala ako mi nestane ne daj bože, još jedna stvar svi browseri su na popisu u vezi brisanja kukija i passworda u slučaju krađe jedino opet nema opere koju koristim ja ću popifdit valjda će brisati ako će trebati po defaultu kukije i passworde od nekog browsera u ovom slučaju opere, no otišli smo off to much, tnx za program bumo vidli kaj dalje s njim
bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cro.Renger50 kaže...
Šemso poplava kaže...

jel ona na klizanje nokia ili na preklapanje sa velikom tastaturom? jel e1000+ ?ja sam ti ga ukro žao mi je vratiću ti.NIKADA NEDAM

WTF!?!

ti ne ispravljaj moje poruke...moze li se IMEI provjeriti na telefonu imam nokiu 3720 classic ili je to samo na racunu

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 12:53 (Šemso poplava).
17 godina
neaktivan

*#0000# ili

*#06#

:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 13:58 (logic).
16 godina
moderator
logic kaže...

*#0000# ili

*#06#

i na naljepnici ispod baterije...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice