Ukraden laptop i mobitel

poruka: 70
|
čitano: 20.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Ukraden laptop i mobitel
nidjo123 kaže...

Idi što brže na policiju dok to ne završi na crnom tržištu u Indiji. Ako ništa drugo, barem se tamo raspitaj što možeš napraviti. Najsigurnije ti je direktno njih pitat Belji se

Da,i nemora završit na crnom tržištu,jel bar znaš ko ga je ukro

F1-PIVO
16 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel
Paolo2612 kaže...

Možeš locirati mobitel preko IMEI-a kada se koristi.

Stvar je u tome što ti ne možeš ušetati npr. u Vip i reći: Evo imei i locirajte moj mobitel i dajte mi podatke tko ga koristi i gdje. To jedino ide uz debele policijske naloge.

Ali zato možeš doći kod operatera i reći mu da ti je mobitel ukraden i da želiš da se njegov IMEI stavi na crnu listu i neće moći obavljati pozive/poruke/uglavnom ništa što pruža taj operater preko njega ako ima sim karticu tog operatera. Ali opet to ga ne spriječava da promijeni IMEI nekim alatom ili da umetne karticu drugog operatera koji ga nije blokirao (mislim da Hrvatska nema dogovor o zajedničkoj blokadi svih operatera tj. zajeničku crnu listu).

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ukraden laptop i mobitel

Ja znam za ovaj slucaj.

jedan konobar je nasao mobitel u krcmi, vlasnica se vratila po njega al on, naravno, nema pojima o cemu ova govri Šutim.

konobar predaje mobitel svojoj sestri koja zivi u Njemackoj,

i prica kaze dalje: policija je pokucala na vrata njegovoj sestri u Njemackoj.

Sad, znam tog konobara al mi je neugodno pitat jeli to istina, pa ne mogu provjerit. al ako je istina onda vjeruj nasim plavcima i prijavi to.

iako u mom kraju zlobnici kažu: da sam pismen, ne bi bio polismen!!!

sretno

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

Neki kreteni su stvarno retardirani. Ili pomozite ili nemojte postat. Odi lijepo na policiju i probaj naći IMEI. Sa laptopom i novcima je stvar gotova, tako da probaj naći mob na opisane načine.

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
ivanec kaže...

Ja znam za ovaj slucaj.

jedan konobar je nasao mobitel u krcmi, vlasnica se vratila po njega al on, naravno, nema pojima o cemu ova govri Šutim.

konobar predaje mobitel svojoj sestri koja zivi u Njemackoj,

i prica kaze dalje: policija je pokucala na vrata njegovoj sestri u Njemackoj.

Sad, znam tog konobara al mi je neugodno pitat jeli to istina, pa ne mogu provjerit. al ako je istina onda vjeruj nasim plavcima i prijavi to.

iako u mom kraju zlobnici kažu: da sam pismen, ne bi bio polismen!!!

sretno

Moj je stari našo neki mobitel,jebote je dobar,ima sve na njemu,muzike,igara,spotova,a još na dodir,kupio je još i punjać i karticu za mobitel,a bio negdje u polju i skoro traktorom ga pregazio

F1-PIVO
17 godina
Ukraden laptop i mobitel

Ovo su moja iskustva, ukrali su mi bicikl, dvaput sam prijavio krađu.

Bili su prvi put pogledali i "javit ćemo vam se"

Prošlo je 2 mjeseca ja zovem i pitam jel ima kakvih pomaka, NEMA.

Nakon par dana ja se vozim na frendovu biciklu i vidim neku žensku vozi se na mom biciklu, provjerio sam jel moj na semaforu imao je par stvari po kojima sam ga prepoznao.

Pratio sam je do doma te se vratio i prijavio to.

Ništa pod milim k... oni nisu napravili po tom pitanju.

Možda sam trebo zrokat ženu u glavu i uzet bajs ali onda bi definitvno ja nahebo.

Da ne pričam dalje

Ontopic:

Ja na sva računala instaliram LOGMEIN tako da ako se izgubi mogu vidjeti ip adressu ako se spoji na net, ali brijem da je to za njih premala krađa da bi se aktivno angažirali

Edit: Dobra je ova ideja sa prey-em.

Jel probao tko?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 17:36 (Exploder).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Exploder kaže...

Ovo su moja iskustva, ukrali su mi bicikl, dvaput sam prijavio krađu.

Bili su prvi put pogledali i "javit ćemo vam se"

Prošlo je 2 mjeseca ja zovem i pitam jel ima kakvih pomaka, NEMA.

Nakon par dana ja se vozim na frendovu biciklu i vidim neku žensku vozi se na mom biciklu, provjerio sam jel moj na semaforu imao je par stvari po kojima sam ga prepoznao.

Pratio sam je do doma te se vratio i prijavio to.

Ništa pod milim k... oni nisu napravili po tom pitanju.

Možda sam trebo zrokat ženu u glavu i uzet bajs ali onda bi definitvno ja nahebo.

Da ne pričam dalje

Ontopic:

Ja na sva računala instaliram LOGMEIN tako da ako se izgubi mogu vidjeti ip adressu ako se spoji na net, ali brijem da je to za njih premala krađa da bi se aktivno angažirali

Edit: Dobra je ova ideja sa prey-em.

Jel probao tko?

Meni nitko nemože ukrasti jer ja imamneku starudiju,haha,šalim se ;),Ja kad sam svoj mobitel jednom izgubio pa sam mislio da je onaj jedan moj nekolega bio reko da je ukro a ja sam ga pošteno izvrijeđao pa mi je vratio,ponaša se iskreno ko malo dijete

F1-PIVO
16 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

a gdje su ti to ukrali?kako?

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ukraden laptop i mobitel

evo nabavio sam imei (na putu sam pa sam moro cekat dok mi posalju)... ukraden je iz kuce dok sam spavao.

0 1 hvala 0
17 godina
gabriel.john.super kaže...

evo nabavio sam imei (na putu sam pa sam moro cekat dok mi posalju)... ukraden je iz kuce dok sam spavao.

Gadno :(

I'm going woo woo
17 godina
odjavljen

cek, netko ti je provalio u kucu i uzeo samo lap i mob ... a ti coris ko zaklan!?

priznaj da su te opeljesili u vlaku na putu do mora! mog frenda su takodjer tako bili pokrali, tj samo laptop. a cuo je da su ovi kondukteri u nekom dogovoru s lopovima... ruka ruku mije

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 10:58 (skank666).
17 godina
protjeran
Ukraden laptop i mobitel

ukarili su lptop, mobiteli oko 4000kn.... al nebitno sad to. nego sta ja mogu napravit s imei-om osim odnjeti policiji... dali postoji nacin da ga pronadjem pomocu tog broja. i neznam koja korist bas da ga operater blokira?

0 1 hvala 0
17 godina

ukarili su lptop, mobiteli oko 4000kn.... al nebitno sad to. nego sta ja mogu napravit s imei-om osim odnjeti policiji... dali postoji nacin da ga pronadjem pomocu tog broja. i neznam koja korist bas da ga operater blokira?

Ne... prijavi policiji, daj im IMEI, oni se mogu javit operatoru koji moze pronaci mobitel (triangualcija)... bar otprilike ga mogu locirati.

I'm going woo woo
15 godina
protjeran

Šta se nezaključavaš naveče il zatvoriš sve prozore i uostalom u kojem gradu živiš ak se tamo naveliko kradeIznenađen

F1-PIVO
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:45 (Cro.Renger50).
16 godina
neaktivan

Mislim da sad kasno da mu to kazes. Sretno s pronalaskom!

16 godina

nemoj to govoriti moj frend je kondukter i nikad takve stvari nije spomenu

za najmanje sitnice mogu dobit otkaz

a ti brijes da bi se tamo neki kondukter (s petero djece) zajebavao s necjim stvarima i lopovima

17 godina
Ukraden laptop i mobitel

Evo bilo nekidan u Slobodnoj kako banda iz Albanije haraci po obali... krade, provaljuje, djepari i slicno.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
mtopol kaže...

Sve i da imas IMEI, nevjerujem da ce policija ista poduzet, a i ako poduzme, kako mozes potvrdit da ti je ta osoba ukrala mobitel, mogo si ga recimo prodat i onda prijavit da ti ga je netko ukro, to je samo tvoja rijec protiv nekoga... Bolje da se pomiris s time i ides dalje.

veću glupost nisam čuo

17 godina

Jesi ti zvao policiju kad si vidio da ti je ukradeno iz kuće Nevinašce

16 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

Nije. Odmah je dojurio na forum tražit pomoć Nevinašce

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

ukradena roba se obično prodaje na crnjaka preko granice....tak sam bar ja čula

http://www.youtube.com/watch?v=PSYxT9GM0fQ =real music

0 0 hvala 0
17 godina
Ukraden laptop i mobitel

Ima kakvih vijesti. Jel policija sto poduzela?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

nema koristi truditi se za ovog lika...vidiš da izbjegava policiju

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cro.Renger50 kaže...
nidjo123 kaže...

Idi što brže na policiju dok to ne završi na crnom tržištu u Indiji. Ako ništa drugo, barem se tamo raspitaj što možeš napraviti. Najsigurnije ti je direktno njih pitat Belji se

Da,i nemora završit na crnom tržištu,jel bar znaš ko ga je ukro

pa da zna koga je ukro sve bi bilo drukčije...sry...al....glupo pitanje

17 godina
protjeran

Dobro pa javi policiji. Jedan frend je isto tako prijavio i policija je locirala mobitel čim je bio upaljen bez obzira što je osoba čak promjenila karticu.

17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
vgetik kaže...

@mtopol

Daj malo objasni to, kako misliš ništa ti to ne znači ako znaš gdje ti je mob. Pa ne treba ti policija da ti vrati izgubljeno, sigurno se možeš dogovoriti s tom osobom koja ima tvoje stvari.

Ajd recimo ti kupis od nekoga mobitel preko oglasa, i sada ja dođem kod tebe i kažem da je to bio ukraden mobitel i da sam ja pravi vlasnik mobitela. A ti si ga recimo kupio od nekog lika u oglasniku mobitel za 1500Kn, oćeš li ti sad meni dat taj mobitel ili ne?? Recimo da ti ja ponudim 500kn, jel bi mo onda vratio?? brijem da ne!! Kužiš kaj ocu rec?

situaciaj je sljedeća

kad ti kupiš recimo ukradeni auto, policija ce ti ga zaplijenit i vratiti vlasniku(pravome), a ti ostajes bez love i bez auta

e sad ne znam, kaj se tice ovih manje vrijednih stvari..

zaboravi na to i bok

svaka škola košta, bolje paziti drugi put

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
Ukraden laptop i mobitel

a gdje ti ga je u splitu ukralo , u kojem dijelu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ukraden laptop i mobitel

evo tek sam se sada docepao interneta... dao sam taj imei policiji...  hvala svima na savjetima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledaj ti i na www.pik.ba mogu biti kradljivci iz zapadnog hercegovackog kantona udji na kategoriju mobiteli i pogledaj uredjaje i kad je objavljena prodaja proizvoda 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 14:29 (Šemso poplava).
17 godina
neaktivan
Ukraden laptop i mobitel

Frend je našao SE K750i na klupici, uzeo ga je i bacio karticu i za 2 dana mu je došla policija na vrata Smijeh

A susjedu su provalili u kuću isto dok je spavao (da to nisi ti?) i ukrali su mu Passata, fotić i još par sitnica...

Evo sad vozi novog terenca xD

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice