Toshiba Tecra S11-160

poruka: 5
|
čitano: 3.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Toshiba Tecra S11-160

Pozdrav !

Evo ovako, znam da ima puno tema o tome koje prijenosno računalo kupiti, pa evo molim savjet.

Naime, ovo mi je prvi laptop, već jedno mjesec dana proučavam forume, i web u potrazi, i odlučila sam kupiti toshibu.

Zašto? Jer ima jamstvo od 24 ili 36 mjeseci, i produženje na 5 godina.

Prva stvar koja me zanima je, dali ja moram odmah kupiti produženje jamstva ( na recimo 5 godina) il to mogu kasnije? Kada kasnije, u kojem periodu?

Drugo, nikad nisam ništa naručivala preko interneta, pa me zanima, jeste imali problema sa supernetom? Koliko dana je od narudžbe do dostave? (velika gorica)

Ja bih voljela vidjeti laptop prije nego što ga kupim (uživo) , pa me zanima jel supernet samo web shop il ima i izloženih laptopa?

Da napomenem, nisam ograničena samo na supernet, nego oni ovaj laptop imaju po najjeftinijoj cijeni, naravno ako ima negdje drugdje gdje ga je bolje kupiti, napišite mi, molim vas.

Laptop bi većinu vremena bio doma, e sad me tu zanima jedna stavr, znači bio bi prikopčan na struju, da ne toši bateriju, pa jel ja mogu vadit bateriju iz laptopa kad god ja hoću? Ili možda ima negdje u postavkama kako da stavim da radi na struju, i da ne dira(haha) bateriju) ?? to sve oko baterije mi je najmanje jasno.

Procesor? koliko sam skužila Intelovi su dobri?! Ja bi i3, ili i5

Koristila bih laptop za sve pomalo, internet, slušanje,skidanje muzike, office (studentica sam :) )možda nekad malo gledanje filmova(rijetkooo) i još rijeđe igranje igrica.. pa bi voljela da ima ok grafičku, za igre tipa fm 2011, ako je to naravno moguće, jer mi to nije pretjarano bitno.

I jel mi možete reći mišljenje o ovom laptopu?

Toshiba prijenosno računalo Tecra S11-160, PTSE3E-0E4068Y4

Opis proizvoda:
Tražite bolju izvedbu i veću pouzdanost? Zamjena za stolno računalo, Tecra S11, dolazi s bogatom podrškom za multimedije i snažnom grafikom za rukovanje najzahtjevnijim aplikacijama. Tome dodajte napredne značajke Toshiba EasyGuard i poslovno optimiziranu ergonomiju i imate potpunu profesionalnu izvedbu. Tecra S11-160, Intel Core i5 560M 2,66 GHz, 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 500 GB, Windows® 7 Professional, NVIDIA Quadro NVS 2100M, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, Bluetooth,802.11b/g/n, USB 2.0 4, eSATA 1, 2,54 kg
Proizvođač: Toshiba
Model: Tecra S11-160
PN: PTSE3E-0E4068Y4
Garancija: 36 mj.
Bruto masa: 4,000 kg

Tehničke specifikacije:
Tecra S11-160, Intel Core i5 560M 2,66 GHz, 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 500 GB, Windows® 7 Professional, NVIDIA Quadro NVS 2100M, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, Bluetooth,802.11b/g/n, USB 2.0 4, eSATA 1, 2,54 kg
  • Neraspoloživo
  • Cijena za gotovinu:
  • 5.191,29 kn

Ne želim ni manji ni veći ekran od 15,6 i MORA imat Wndowse.

Molim vas, da mi pomognete jel ovAKO NEŠTO dobar izbor?

Ako da, zbog čega? aKO NE zbog čega? da znam dalje tražiti :))

Ako može savjet koji bi vi uzeli u toj cijeni , do max.5500, windowsi, 15,6 , toshiba, dobar procesor (i3 može, i5 super) , dobra baterija, internet, office, glazba i tak, da može pokrenuti neke igrice tipa fm2011,najčešće bi bio doma, radio na struji..

da ga mogu kupit bilo gdje u Zagrebu, ili naručiti da dođe kod njih u poslovnicu, može i doma, al draža mi je opcija da ga mogu vidjet prije nego kaj ga kupim.

kUPIT ĆU GA IZMEĐU 12.12 I BOŽIĆA, pa ako netko zna za neka dobra sniženja toshibe, bila bih zahvalna da napiše... :)))

I kad je nešto neraspoloživo (npr. ovaj laptop gore;) TO SE MOŽE NARUČITI, IL TREBA ČEKATI DA PIŠE RASPOLOŽIVO??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Toshiba Tecra S11-160

ili ova tecra R 850-1CX?

Proizvođač: Toshiba
Model: Tecra R850-1CX
PN: PT524E-02K00PY4
Garancija: 36 mj.
Bruto masa: 3,540 kg

Tehničke specifikacije:
Tecra R850-1CX, Intel Core i3-2330M, 2,20 GHz, 1x 4096 MB, 15,6", 1600x900, SATA 500 GB, Win 7 Professional 64, Intel HD Graphics 3000, DVD±RW DL, 1x 10/100/1000 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, eSATA, 2,49 kg

cijena 5,488,54

to mi nije skupo, ako nemoram odma i produženje jamstva kupovati.

15 godina
Toshiba Tecra S11-160

1. Ako piše neraspoloživo to znači u 99% da se ne može niti naručiti jer se nezna hoće li uopće dolaziti ta serija

2. Jamstvo se može produžiti u periodu trajanja jamstvenog roka, a kod Toshibe imaš i NoMatherWhat Guaranty koju besplatno aktiviraš unutar 7 dana od datuma kupnje

3. Svi modeli s i3 i i5 procesorima su ti više nego dovoljno snažni, a imaš ih brdo tako da izbor ne bi trebao predstavljati problem

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Toshiba Tecra S11-160

Hvala ti :)

Znači jamstvo ne kupujem odmah, super, to znači da mogu gledat laptope do 5500.

E, a jel jamstvo mogu u bilo kojem dučanu kupit il baš u onom u kojem kupim laptop?

Kad definitivno odlučim koju toshibu uzimam, budem stavila ovdje, pa bi bilo super, da mi napišete nešto o njoj i jel ima koja bolja.

Tecru je bolje uzet od Satellita? ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Toshiba Tecra S11-160

tecra s11 je bolja od r serija - vise kao nekakva poslovna serija, kvalitetnija od satlite i sličnih toshibinih...

ima ti mat ekran sa dobrom svjetlinom tako da ces moc i vanka OK radit na njemu (ako bude potrebe)

ali kako ti je vec netko napisao za tvoje potrebe bilo sto od ovoga je OK

osim toshibe imas i kod della garanciju od 3 god u startu.

pozz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice