Prestigio Multipad PMP3270B 7" tablet reivew

poruka: 310
|
čitano: 185.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
molio bi nekoga tko ima ovaj uredaji i usb hub sa vanjskim napajanjem da proba spojit taj hub na tablet putem otg kabla i hub u struju, zanima me dali ce se tablet punit.
pa da ne pljunem 100kn za hub bzvz
TD za glupost

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prestigio Multipad PMP3270B 7" tablet reivew
mexic kaže...
Dobardan svima jučer sam dobijo presotigo 3107B i sve je ok dok se ne prikljucim na wf onda lada upisem lozinku i pritisnem povezi pokaže mi se učitavanje IP adrese i tako stalono dali mi moze neko reči sta da naprvim jer nemam iskustva bas s tabletima Hval

Imam isti problem kao kolega. Zna netko kako da ga riješim? :/

13 godina
neaktivan

Nego, za 700 kuna ovo je definitivno najbolja kupnja tableta? Zna netko možda gdje se može isprobati u ZG da ne kupujem baš na slijepo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 3:02 (Ted Mosby).
15 godina
Jeli netko pokusao na ovaj tablet spojiti 4g lte huawei usb stick od tcoma? I ako jest jeli mu radio ili nije?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovaj tablet podivlja....nije mi jasno zašto kad ga zaključam i kad je u stanju mirovanja zelena lampica se ne isključi već ostane radit a prije se isključivala -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 16:21 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

ovaj tablet podivlja....nije mi jasno zašto kad ga zaključam i kad je u stanju mirovanja zelena lampica se ne isključi već ostane radit a prije se isključivala -.-

Triba ga dobro izlemat pa ce pocet slusat hahaha :D

14 godina
neaktivan

riješeno :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 1:38 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jucer sam kupio navedeni tablet i ugodno sam iznenaden.radi iznenadujuce brzo i dobro.vidio sam gore neka pitanja u vezi igrica,vrti ih bez problema cak i one zahtjevnije malo se namjeste graficke postavke ako steka al do sad to jos nisam primjetio

nego..najprije sam ubacio punu micro sd od 2gb klasa 4 koja je puna samo da vidim dali ju prepozna i prepozna al nisam mogao nista prebacit na nju,aplikacije igrice itd.mislio sam da je razlog jer je puna pa sam danas kupio 16gb klasa 10 i nista,tj neznam di je uopce opcija za prebacivanje na micro sd.mozda je glupo pitanje al kopam po aplikacijama u settings i file menageru i nikako,unaprijed hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pojedine aplikacije se ne mogu premjestit na karticu... mislim da u tome ima ulogu i root....ja sam stavio custom ROM i sada sve radi odlično uređaj je također rootan :)

13 godina
neaktivan
ali ja nemogu ni jednu premjestiti.tj mogu prebaciti iz file menagera,copy/paste..al u settings kad udem na aplikacije sve su na memoriji tableta,i npr kad downloadam neku app mislio sam da ce predloziti sad kad je memorijska unutra gdje da spremi aplikaciju ali nista.mislis da je sve do roota?
14 godina
neaktivan

neće ti ni predložit da je premj na memorijsku...probaj skinut preko google playa ovaj program:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd

13 godina
neaktivan
Izgleda da radi,hvala.mozes mi jos samo pojasnit one dvije "unutarnje memorije" koje su bile na tabletu bez memorijske unutra,tad je bila ponudena opcija kad odem na pregled aplikacije prebaci na sd?? po stanju te dvije "unutarnje memorije" sam skuzio da se prebacuje sa jedne na drugu samo ustvari.. Sorry zbog mozda glupih pitanja al ovo mi je prvi susret sa androidom..
14 godina
neaktivan

imaš 2 internal i ova gdje možeš ubacit karticu ti je externalSD.....sad koliko sam primjetio kad idem premještat pojedinu aplikaciju onda ti sa 1 internal sd prebaci samo na ovu 2 internal....probaš premještat prvo sa 1 na 2 i vidiš da li ti ponudi i exSD... malo sam zakomplicira {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 15:50 (ATI HD3870).
16 godina
neaktivan

Ima li kakvih informacija o novijoj verziji Androida za 3270B?

Avast Free; MBAM Pro; NVT EXE Radar Pro; OpenDNS; Win7 FW
13 godina
neaktivan
Ma shvatio sam ja sve al nikakav pomak.kolko god prebacivao nema predlozena externa sd,a u programu onom app2sd mi izbaci notification da kliknem na "move to xxx" sto bi bilo na externu sd al to nema nigdje ponudeno.neznam koja je svrha micro sda ako na njoj nemoze nista biti?!? I jedan problem imam,signal wifi mi je gdje god bio ili poor ili fair maksimalo!a ako ga stavim na stol,pretpostavljam da mu je na donjem djelu anten onda je cak i not in range! Molim vas neki prijedlog ili savjet sta da radim..
16 godina
neaktivan

Evo, mali je uspio sjebat ekran...{#} {#}

Igrao AB Star Wars, riješio nivo i od veselja nekak se naslonio na njega.

Pojavilo se onaj efekt "popucanog stakla" (nije fizički puklo).

Kolko se isplati popravak? Da li je netko imao sličnu situaciju?

Servis je u Novom Zagrebu, ali danas više ne rade.

Odral bi mu guzicu od batina, al nemam srca jer je i on u banani...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:20 (siketa).
14 godina
neaktivan
Po mom misljenju se ne isplati popravljat, ne zbog cijene nego zbog 95% sansi da ce se stvar ponovit.
Za djecu iskljucivo gorilla glass.
TD za glupost

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Probao sam sad prebacit aplikaciju na karticu pomocu link2sd i uredno prebacuje na /mnt/asec/, ne znam stvarno kakve ti to aplikacije imas da ti 3GB prostora nije dosta.
Ja na svom imam 52 aplikacije i tek 478MB zauzeto.

I jos jednom ponavljam, nije problem u tabletu ni androidu vec u nesposobnim developerima koji ne znaju napraviti app koji prepoznaje razliku izmedu /mnt/sdcard/ i /mnt/extsd/ te /mnt/ext/
TD za glupost

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
Probao sam sad prebacit aplikaciju na karticu pomocu link2sd i uredno prebacuje na /mnt/asec/, ne znam stvarno kakve ti to aplikacije imas da ti 3GB prostora nije dosta.
Ja na svom imam 52 aplikacije i tek 478MB zauzeto.
...

Igre. Pogledaj npr. bilo koju Gameloft igru:

Modern combat 4 - 1,9GB

Dungeon hunter 3 - 1GB

N.O.V.A. 3 - 1,7GB

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 8:47 (Medoman).
16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
Po mom misljenju se ne isplati popravljat, ne zbog cijene nego zbog 95% sansi da ce se stvar ponovit.
Za djecu iskljucivo gorilla glass.

Zvao sam mojservis i kažu da popravak košta 430 kn.

13 godina
neaktivan

Pozdrav da li ima taj tablet bluetooth ? ili neki do 1500 KN

Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema bluetooth...

14 godina
neaktivan

Nova verija nije izašla ali imaš mali update sa 1.0.3 na 1.0.5 i 1.0.7

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_7.0_Prime/PMP3270B

ja sam stavio custom rom i stvarno nemam se što požalit jedini problem je što sat žuri 10 minuta {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 19:17 (ATI HD3870).
15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Nova verija nije izašla ali imaš mali update sa 1.0.3 na 1.0.5 i 1.0.7

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_7.0_Prime/PMP3270B

ja sam stavio custom rom i stvarno nemam se što požalit jedini problem je što sat žuri 10 minuta {#}

Pozdrav,

Ajde pliz navedi koji si custom ROM stavio za svog Primea (i link)?

Fakat je dobar tablet za te novce, ali me malo ovaj ICS uzrujava (zbog uglavnom istih stvari koje si i ti ovdje raniej naveo)

Znam da je već rootan, a instalacija custom ROM-a ide preko SD kartice i onog njihovog Phoenix burnera ili nekak drugačije?

14 godina
neaktivan

tablet nije rootan varaš se.....evo ti link za ovaj ruski  forum a ujedno to je i tema koja te zanima pa se registriraj  http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=390190  

stranicu prevedi u googlu chromeu....ja sam ima u početku problema kod registracije  u vezi  koda kojeg je bilo potrebno upisat a poanta je u tome da ne gledaš na znakove već zbrojiš samo prvi i zadnji broj....znači ne upisivaš znakove ruske abecede već zbrojiš prvi i zadnji broj.....kad se regaš imaš sve u ovom linku gore što sam ti da...ne postoji stranica ili forum koji ima bolju podršku ove(mislim u vezi prestigio tableta)  a normalno ruski tablet pa se može sve pronać na ovom forumu i za ostale modele....samo sve to riješi u google chromeu....

instalacijom ovog custom roma od bigmax113 ujedno imaš root ovlasti....prvo sve dobro pročitaj i radiš to na vlastiti rizik ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 8:57 (ATI HD3870).
15 godina
neaktivan

OK, sve mi je jasno ;)

hvala ti! 

15 godina
neaktivan

Koliko vidim (i znam, jer imam ponešto iskustva s rootanjem i ROM-ovima), ovo što se skine jest update.zip, stoga, vjerujem kako bi gore prvo trebalo strpati ClockModRecovery ili nešto slično, pa tek s time refleshati ROM?

Da li sti ti uopće probao prije customROM-a instalirati ove njihove službene zakrpe? I ako jesi, što one uopće donose?

14 godina
neaktivan

da instalira sam ima par dana....uglavnom izbačene su nepotrebne aplikacije, radi puno brže , također rootan je pa imaš više mogućnosti, i koliko sam primjetio zamrzavanje prilikom sleep moda je rj....ja zasad imam jedini problem sa satom a taj problem je doša i prilikom kupnje(software problem )... s obzirom da je ovo prvi custom rom zasad radi jako dobro...proces instalacije je da staviš zip datoteku na memory card i pokreneš uređaj u recovery mode i uradiš wipe data factory reset i cashe reset i install sa sd card i reboot....dobro pročitaj..  

15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

da instalira sam ima par dana....uglavnom izbačene su nepotrebne aplikacije, radi puno brže , također rootan je pa imaš više mogućnosti, i koliko sam primjetio zamrzavanje prilikom sleep moda je rj....ja zasad imam jedini problem sa satom a taj problem je doša i prilikom kupnje(software problem )... s obzirom da je ovo prvi custom rom zasad radi jako dobro...proces instalacije je da staviš zip datoteku na memory card i pokreneš uređaj u recovery mode i uradiš wipe data factory reset i cashe reset i install sa sd card i reboot....dobro pročitaj..  

Jasno, samo velim, da bi uređaj mogao staviti u Recovey mod moraš dakle instalirati Clockwork Recovery na njega ;)

14 godina
neaktivan

nemaš tu što instalirat...recovery pokretanje pronađi u settingsima... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice