Laptop za učenje (IT)

poruka: 5
|
čitano: 1.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Laptop za učenje (IT)

E bok ljudi, molio bih vas par savjeta,

pa ovako, bacio sam se na učenje Cisca, cilj mi je položiti CCNA certifikat, nakon njega CCNP, a razmišljam i o nekim Microsoftovom certifikatima, točnije MCSA. Previše toga sam si natovario, obzirom da sam neki početnik, ali nema mi druge. Eh sada, shvatio sam da mi je potreban još jedan laptop na kojem bi se učio i na kojem bi mi bili samo materijali i programi.

Radi praktičnosti razmišljao sam o ovako nečem, pošto dosta vremena provodim u vlaku: x201

Imate li iskustva s dotičnim? Imate li možda neku bolju preporuku?

Maksimalno mogu izdvojiti 1700 kn.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 22:59 (količina).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Laptop za učenje (IT)

Nema boljeg izbora

Ja imam T60! Ubacio u njega SSD 120GB i 3GB rama i WIN10 leti. S time da je večinu vremena spojen na dodatni monitor (stari Samsung 4:3)

Imam dobar komp ali T60 nebi mjenao ni za što. Jednostavno taj osjećaj robusnosti i kompaktnoisti je predobar. Nikad nikakvih problema s njim.

Ja sam također u mrežama i ne treba ti nikakva pila za to... Za početak Packet Tracer i u tome budeš barem dvije godine dok ne KONVERGIRAŠ

10 godina
neaktivan

Da, baš imaju hardkor izgled. :D To je to, znači. Što misliš, obzirom da se ne radi o novom, hoće li baterija trajati barem sat ipo?

Svjestan sam da je proces dugotrajan, kak ti ide učenje?

12 godina

Za bateriju ne znam jer na svom nemam odavno bateriju. Vjerujem da bi se dalo za povoljne novce naći neka zamjenska.

10 godina
neaktivan
Šta kažete na thinkpad T420? Neki i5 i integrirana graf.?
Također IT.
Hardwell - Young Again
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice