Laptop za rad u 3d programima?

poruka: 9
|
čitano: 3.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kupujem laptop od 8000 do 10 000kn

od softwera adobe package i 3d programi za modeliranje i rendering

veci ekran, min 17 incha..

je li uopće moguće kupit dovoljno dobar laptop ili da razmisljam o stolnom racunalu?

hvala!

0 0 hvala 0
17 godina

A moguče je nać solidan laptop,al za to nema do desktopa..

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Laptop za rad u 3d programima?
može se naći solidan laptop za rad na terenu npr. ali ako namjeravaš često radit na njemu nema do desktopa
*n00b us3r*
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
može se naći solidan laptop za rad na terenu npr. ali ako namjeravaš često radit na njemu nema do desktopa

najbolje je imat oboje

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina

Teško da ćeš ti na takvom laptopu radit u 3D-u, za to bi trebao 20 000 kn i više, imaš laptope po 5-8 tisuća Eura-Dolara koji bi poslužili za takvu namjenu. I za desktop je 10 000kn malo za 3D posao, ali za tu cijenu možeš sigurno bolje proći sa desktopom nego sa laptopom.

17 godina
makopos kaže...

Teško da ćeš ti na takvom laptopu radit u 3D-u, za to bi trebao 20 000 kn i više, imaš laptope po 5-8 tisuća Eura-Dolara koji bi poslužili za takvu namjenu. I za desktop je 10 000kn malo za 3D posao, ali za tu cijenu možeš sigurno bolje proći sa desktopom nego sa laptopom.

ne treba.

postoje profi laptopi namjenjeni upravo CAD/CAM/3D aplikacijama!

tu je prvenstveno Lenovo W500/W510 i HP Elitebook 85xx.

cijene su od 12.000 kn do cca 16.000 kn

imaju ozbljne cou, vrhunske graficke (ati fire gl ili nvidia quadro)....

16 godina
neaktivan

Ja mislim da je acer 8930g sasvim dobar, ima 18,4" ekran sa full hd rezolucijiom4 gb ddr3, dual core na 2,5 ghz (imaš i verziju sa quad coreom na 2,0) te G-Force 9600 GT. I dođe cca 10 000 kn.
Ja ga imam i koristim ga za autocad i sasvim mi je ok, što se tiče renderiranja nisam baš upućen treba li ti još sirove snage...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da je acer 8930g sasvim dobar, ima 18,4" ekran sa full hd rezolucijiom4 gb ddr3, dual core na 2,5 ghz (imaš i verziju sa quad coreom na 2,0) te G-Force 9600 GT. I dođe cca 10 000 kn.
Ja ga imam i koristim ga za autocad i sasvim mi je ok, što se tiče renderiranja nisam baš upućen treba li ti još sirove snage...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice