stvarni mi se taj acer čini jako dobar, samo kakav je acer inače kao firma, mislim jel rade kvalitetne proizvode?
Da, radi jako kvalitetne proizvode. Puno kvalitetnije id HP-a (haters gonna hate)
Kažem, mene moj služi već dvije godine bez beda..
Svašta... Acer je kao sam proizvođač itekako lošije kvalitete od HP-a... Dokazano mojim iskustvom...
Ti si možda imao sreće pa si upiknuo valjda neki bolji primjerak lapa, ali i ja sam imao prilike raditi na starijem Aspireu Travelmate, i za njega mogu potpisati sve, samo ne kvalitetu. Kućište se relativno brzo oštetilo (ne mojom krivnjom), oklimavilo i jednostavno nemam baš najbolje mišljenje o Acer-ovim laptopima.
Sada imam jednog Asusa (nebitno), ali koristim ponekad i majčin ProBook 4710s od HP-a te mogu reći da s lapom nikad ni najmanjih problema...
Što mislis, zasto su Acer-ovi lapovi tako relativno jeftini, najjeftiniji od svih? Zasto najvise nude za odredeni novac? Odgovor je jednostavan. Kvaliteta im nikako nije jedna od jačih strana.
E vidis, onda sam i ja imao srece jer taj travelmate kojeg imam ima plastiku na sebi ali je jako kvalitetna, nigdje nije ni ogreban.
2 vs 1 :P