Laptop za fax - pomoc pri odabiru

poruka: 63
|
čitano: 15.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Laptop za fax - pomoc pri odabiru
Caesar et Brutus kaže...
Jakovp kaže...
kazo99 kaže...

stvarni mi se taj acer čini jako dobar, samo kakav je acer inače kao firma, mislim jel rade kvalitetne proizvode?

Da, radi jako kvalitetne proizvode. Puno kvalitetnije id HP-a (haters gonna hate) {#}

Kažem, mene moj služi već dvije godine bez beda..

Svašta... Acer je kao sam proizvođač itekako lošije kvalitete od HP-a... Dokazano mojim iskustvom...

Ti si možda imao sreće pa si upiknuo valjda neki bolji primjerak lapa, ali i ja sam imao prilike raditi na starijem Aspireu Travelmate, i za njega mogu potpisati sve, samo ne kvalitetu. Kućište se relativno brzo oštetilo (ne mojom krivnjom), oklimavilo i jednostavno nemam baš najbolje mišljenje o Acer-ovim laptopima.

Sada imam jednog Asusa (nebitno), ali koristim ponekad i majčin ProBook 4710s od HP-a   te mogu reći da s lapom nikad ni najmanjih problema...

Što mislis, zasto su Acer-ovi lapovi tako relativno jeftini, najjeftiniji od svih? Zasto najvise nude za odredeni novac? Odgovor je jednostavan. Kvaliteta im nikako nije jedna od jačih strana.

E vidis, onda sam i ja imao srece jer taj travelmate kojeg imam ima plastiku na sebi ali je jako kvalitetna, nigdje nije ni ogreban.

2 vs 1 :P

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

E vidis, onda sam i ja imao srece jer taj travelmate kojeg imam ima plastiku na sebi ali je jako kvalitetna, nigdje nije ni ogreban.

Meni se plastika skroz olabavila, tj. klimala se{#}

15 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...
EZY-E kaže...

Meni se plastika skroz olabavila, tj. klimala se{#}

a jbg, nisi imao srece :)

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
15 godina
odjavljen

Hm hm. I mom frendu travelmate drži već jako dugo...

Mamin hp se užasno usporio i otišao je jedan nosač zaslona, a ona ga jako pazi. Tetki je toliko spor da mi dođe da bacam granate na njega. Ne moram ni pričat da reinstalacija i format ne pomažu. Tati je crko hard, imao problema sa bootanjem... I tako. Za acere nisam čuo nikakve probleme. A da ne pričam koliko imaju bolju tipkovnicu i touchpad...

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

hhhh, znao sam da će biti glasova i za i protiv, ja mislim da ću dati priliku aceru i kupit ga za faks :)

Mr.MojoRisin
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i ja bih dodao da sam imao bolje iskustvo s Acerom nego HP-om u istim cijenovnim razredima.

Također na Acerima je tipkovnica bila puno bolja (meni je super odgovarala, tipke fine veličine, odličan raspored (iako ga ima i HP na puno modela), i nema puno uvijanja).

Touchpad nije ni na Aceru nešto sjajan, ali je ipak bio bolji nego na HPovima (nisam imao iskustva s novim serijama sa Sandy Bridge procevima).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajmo shrat po svima:

HP - Preslabi ventilatori, pogotovo kod jačih modela, loša plastika, zbog pregrijavanja e hardware doslovno topi.

Asus - Ekrani i držač ekrana, lagano puca, HDD zna otkazat.

Acer - Jedino sam rpimjetio uvijajuću plastiku na nekim modelima

Msi - Vrijeme autonomije nije jednako specifikacijama, malo lošije pozadinsko osvijetljenje.

Dell - Na većini modela tvrda plastika, loše riješeno hlađenje HDD-a, malo lošiji touchpad

Toshiba - Problem sa driverima(stranice su im koma), malo presvijetlo pozadinsko osvijetljenje, plastika se kod malo jačeg pritiska uvija na dodir

Lenovo - Malo ispranije boje, ladica za dvd zna zapinjat, veliki dio modela su mamac za prašinu.

Lenovo/IBM - Cijena

Končar - plastika se uvija na dodir, prejako pozadinsko osvijetljenje, dosta se grije

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moje misljenje je da je HP daleko precijenjen, a sto se tice Acera, posebno novijih modela 15.6", dosta su solidnije kvalitete nego modeli stari 3god nadalje..

Intel ftw :D

4 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
mate960 kaže...

Moje misljenje je da je HP daleko precijenjen, a sto se tice Acera, posebno novijih modela 15.6", dosta su solidnije kvalitete nego modeli stari 3god nadalje..

Tako je, debelo precjenjeni...

Nego što se tiče uvijanja na mom 5738G je sve tvrdo ko kamen, odlična i ugodna plastika i daje jako robusan dojam.

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
mate960 kaže...

Tako je, debelo precjenjeni...

Nego što se tiče uvijanja na mom 5738G je sve tvrdo ko kamen, odlična i ugodna plastika i daje jako robusan dojam.

A dobro, ima i HP.

Moja preporuka ide za lenovo, a potom za Acera.

17 godina
neaktivan

trebam pomoć oko kupnje i dvoumim se između ovog i ovogg

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

1. Nipošto vemil!

2. Ja bi rađe išo na ACER jer s tom serijom imam ugodna iskustva.

3. Ovisi o cijeni, po ovome te acer ispadne skuplje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...

trebam pomoć oko kupnje i dvoumim se između ovog  i ovogg

Uzmi ovaj laptop, za tu cijenu nećeš naći bolji (jači).

Moja preporuka!

Etiam tu, Brute, mi fili!
17 godina
neaktivan

a kako acer stoji sa autonomijom baterije? ako bi već išao na acer onda bi to morao biti neki timeline model. limit za kupnju je 7000 kn, originalne windowse ne trebam jer ih navodno dobimo na faksu i treba biti i5 procesor, mjesto kupnje ZAGREB

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Uzmi ovaj laptop, za tu cijenu nećeš naći bolji (jači).

Moja preporuka!

U potpunosti se slazem, taj laptop je daleko jaci od svih ostalih u tom cjenovnom rangu {#}

Takoder moja preporuka {#}

Gamers don't die, they respawn! :D
14 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...

a kako acer stoji sa autonomijom baterije? ako bi već išao na acer onda bi to morao biti neki timeline model. limit za kupnju je 7000 kn, originalne windowse ne trebam jer ih navodno dobimo na faksu i treba biti i5 procesor, mjesto kupnje ZAGREB

Prije par dana sam instalirao win7 na neki jeftiniji Acer Aspire, i nisam mogao vjerovat koliko mu baterija traje {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 11:37 (mate960).
15 godina
neaktivan

Ja sam se upisao na FER i mene isto zanima što kupiti... osim za faks koristio bih ga i za igranje...

Što se tiče cijene dao bih za njega do 1000 eura...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ratep1 kaže...

Ja sam se upisao na FER i mene isto zanima što kupiti... osim za faks koristio bih ga i za igranje...

Evo ja bi ti preporučio Asus N73SV.

Odličan četverojezgreni Sandy Bridge procesor,17.3" ekran, kombinacija integrirane grafike i diskretnog GT540M grafičkog čipa!

Moja preporuka {#}

14 godina
neaktivan
ratep1 kaže...

S origigi Windowsima ili bez?

Ako je sa, uzmi ovaj: http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-dv76002em-le904ea/45522, a ako je bez, uzmi ovaj: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=7355.

Moja preporuka! 

Etiam tu, Brute, mi fili!
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

S origigi Windowsima ili bez?

Ako je sa, uzmi ovaj: http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-dv76002em-le904ea/45522, a ako je bez, uzmi ovaj: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=7355.

Moja preporuka! 

Eto, isti smo mu preporučili {#}

16 godina
neaktivan

Pošto je na FER-u, ima licencirani softver iz 2010. a uskoro bi trebo bit i iz 2011. uglavnom, trebamu lapotp bez winsa. ipak da bi mogo skinut legalne winse sa ferovih stranica, moraš biti povezan u blizini fera, inače server odbija suradnju, tako da ili mu treba neki linux instalirat,ili ima drugi lapotp pomoću kojeg će si skinut na ovaj.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam dvojbu u vezi veličine laptopa.

Znam da su 15.6'' modeli praktičniji u vezi prenosivosti, no da li se isplati uzeti 17.3'' incni model i na taj način dobiti veću radnu površinu nauštrb mobilnosti?

Također idem na FER.

Odlučio sam se za Asusovu N seriju, sad je samo ostalo pitanje da li će to biti N73SV ili N53SV.  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti treba veća radna površina, a samim time i teži laptop, već znaš onda odg. Također ako ti ne treba, isto {#}

Odi u trgovinu i isprobaj oba pa vidiš odmah uživo kako ti leže i sve ostalo... A i pitanje je koliko ćeš često nositi laptop na faks, ja sam isto ko fol kupio laptop da ga nosim na faks, na kraju sam ga u 5god odnio 2,3 puta... {#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E u tome i je problem jer ne znam da li mi treba veća radna površina ili ne.. :D

Znači bolje mi je uzet veći lap jer vjerojatno neće bit potrebe nosti ga na faks tako često..

Hvala na odg.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
aLive kaže...

Pozdrav,

Znam da su 15.6'' modeli praktičniji u vezi prenosivosti, no da li se isplati uzeti 17.3'' incni model i na taj način dobiti veću radnu površinu nauštrb mobilnosti?

Također idem na FER.

Odlučio sam se za Asusovu N seriju, sad je samo ostalo pitanje da li će to biti N73SV ili N53SV.   :D

gdje kod nas ima za kupiti asus N53SV ???  {#}         

mislim na onaj s core i5

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:22 (kc-kb).
14 godina
neaktivan
kc-kb kaže...
aLive kaže...

Pozdrav,

Također idem na FER.

Odlučio sam se za Asusovu N seriju, sad je samo ostalo pitanje da li će to biti N73SV ili N53SV.   :D

gdje kod nas ima za kupiti asus N53SV ??? {#}     

mislim na onaj s core i5

Najjeftiniji je u GorInfu. ( http://www.gor-info.com/shop/notebook-asus-n53sv-156-led-backlight-high-brightness-1920x1080-tft-core-i5-mobile-2410m-ddr3-4gb-dvd-super-multi-geforce-gt-540m-1gb-wi-fi-bt-500gb-hdd-web-cam-hdmi-6-cells-no-os-silver?keyword=N53SV&category_id=201 )

16 godina
neaktivan

preskupo...

pitao samo razne dučane tipa adm,links,protis... kao dal budu imali njega u ponudi,al vele da ni dobavljač nema taj model...

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
14 godina

Ima li nešto što će mi trebati na faksu a da laptop pod "moj pc" neće moći podnijeti?

Autocad?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
16 godina

evo decki,uspio sam nekak nabavit pare pa bi i ja uzeo za faks....maksimalno dajem 3200 kn....probat cu sve prelistat sad teme i naci ako ste sta napisali,ali ako nekome nije tesko neka mi tu odgovori...zahvaljujem vam

edit: evo ljudi nasao sam si jedan...sta mislite? KLIK

Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 19:10 (dado16).
14 godina
dado16 kaže...

evo decki,uspio sam nekak nabavit pare pa bi i ja uzeo za faks....maksimalno dajem 3200 kn....probat cu sve prelistat sad teme i naci ako ste sta napisali,ali ako nekome nije tesko neka mi tu odgovori...zahvaljujem vam

edit: evo ljudi nasao sam si jedan...sta mislite? KLIK

Težak je u pm

ima 0.3mpx

nema operativni

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice