Laptop do 15 000kn

poruka: 24
|
čitano: 3.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Laptop do 15 000kn

Ne pratim baš laptope ili prijenosnike kako hoćete, pa bi Vas molio savjet pri kupovini jednog. Uvijek sam smatrao da su prijenosnici bačeni novac - u usporedbi sa stolnom konfiguracijom, ali nažalost posao me prisiljava na to (idem na brod), pa mi prijeko potreban prijenosnik koji je orijentiran čisto na multimediju - preciznije rečeno za igre... Težina nije važna - to će de facto biti zamjena za stolnu konfiguraciju, biti će na stolu u kabini. Također bi bilo dobro da ima ugrađenu web kameru, ali to nije prioritet.
Nekako mi je favorit ovdje linija XPS od Dell-a, samo me zanima da li se kod njih dosta plaća brand, ili je stvarno riječ o kvalitetnim prijenosnicima? Kako sam čita u Bug-u steka sam dojam da je riječ o ovom potonjem.

Na službenoj Dell-ovoj stranici sam pogleda XPS liniju, i vidia sam da tamo možete slagati svoj vlastiti prijenosnik - u okviru izabrane XPS linije... S druge strane gleda sam u Mikronisa koji je službeni distributer Della u Hrvatskoj i nisam naiša na recimo verzije prijenosnika sa 4gb (maksimum je 3gb)... Je li postoji ikakva mogućnost da se složi prijenosnik na službenoj stranici della i onda se zamoli mikrnoisa da nabavi tu konfiguraciju? Je li itko to pokušavao? Ili je ustvari bolje zaobići naše distributere i naručiti direktno iz Amerike, i ako da, koja je tu procedura?

Kao šta vidite imam dosta pitanja, ali ako bi mogli odgovoriti i na 3/4 - ja zadovoljan.Osmijeh

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

Zemi si XPS ili Alienware za tu cijenu... I imaš novog Acera, odličan je, i ima BlueRay!

"Shadows are written down"

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Laptop do 15 000kn

uzmi XPS i amen,alienware nemoj ni gledati jer IHMO se debelo ne isplati

17 godina
Laptop do 15 000kn

Evo malo detaljnije pogleda prijenosnike, i odlučih se za "Acer Aspire 8920G" - u ovom broju BUG-a ima opis. Čini mi se da nudi najviše za navedenu cijenu, sigurno više nego XPS linija u ovom cjenovnom rangu. Sljedeći u nizu XPS-eova koji je bolji od ovog Acer-ovog prijenosnika košta 36 000kn, a to mi je ipak "malo" previše...Namigiva

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

Evo malo detaljnije pogleda prijenosnike, i odlučih se za "Acer Aspire 8920G" - u ovom broju BUG-a ima opis. Čini mi se da nudi najviše za navedenu cijenu, sigurno više nego XPS linija u ovom cjenovnom rangu. Sljedeći u nizu XPS-eova koji je bolji od ovog Acer-ovog prijenosnika košta 36 000kn, a to mi je ipak "malo" previše...Namigiva

tako je. to ti je za igrice predobro. samo uzmi onaj s procesorom T9300 2.5, on je nekih cca 13000kn
17 godina
Laptop do 15 000kn

Preporucio bih ti da pogledas i Toshibu X200 - ima vise verzija, a uklapa ti se u cijenu. Ja imam verziku 15K i za sad je super...

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MRK 22 kaže...
J-man kaže...

tako je. to ti je za igrice predobro. samo uzmi onaj s procesorom T9300 2.5, on je nekih cca 13000kn
  u potpunosti se slažem
Shady in the house
17 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

Acer Aspire 8920G bez razmišljanja. Osim ako ti ne smeta 18,4'' screen.

vulerious - technofreak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

odvratno kičasto računalo

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

odvratno kičasto računalo

gle, sorry, nemoj mislit da nešto serem al čovjek traži preporuku za laptop a ne tvoje osobno mišljenje o njemu.
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
  BUMP!
kasniš 10 mjeseci... 
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 18:50 (markbodin).
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...
  BUMP!
kasniš 10 mjeseci... 
 samo. ali zaš ovaj acer??????? onaj sa 18.4 ekranom je bolji, upada u cijenu i čemu onda ovaj???? ova tošiba je po meni malo slaba za igranje, ali...
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

ae reci mi bolju od ove toshiba za igranje ae molim te

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

ova toshiba je za igre mala beba..

ima odnedavno kad nas pravih laptopa za igre, neznam zašto u bugu kažu da to nitko ne prodaje

evo imaš ovdje zvijeri!!
http://www.callidus.hr/racunala.php?grupa=LAPTOP_10

quad core, SLI, 9800gtx, šta god želiš

naravno, ako si možeš priuštiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 19:18 (Darth Zejdr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

Toshiba F50-10K Qosmio

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 19:20 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

Mac?

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ammon kaže...

Mac?

Mac sa instaliranim windowsima
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
Ammon kaže...

Mac?

Mac sa instaliranim windowsima
 Da, oskvrnuti mac sa windowsima...
Inače, da platim nešto 15k kn nebi trpio widowse na tome. Uživao bi do kraja.

Poruka autoru...!
Nema do maca što se kvalitete izrade tiče, a uvijek možeš imati dual/triple boot a možeš i u virtualnoj mašini.
The Man Who Broke A Dragons Heart...
17 godina
Laptop do 15 000kn

thinkpad w500

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neću se upuštati u hardveraj, samo jedna napomena.. svakako pripazi na kvalitetu izrade kućišta, da je ipak nešto bolje od plastike. Obzirom da ideš na brod, bolje je da uzmeš neki laptop sa robusnim kućištem, neka legura ili sl.   Npr. Macbook je od neke legure aluminija, a mislim da i ostali proizvođači imaju u ponudi laptope sa sličnim materijalima ( legura magnezija i sl.)..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Laptop do 15 000kn

ovaj ti je dobar

http://www.senso-mikro.hr/Artikl.aspx?idArtikl=17147

zapravo evo najbolji za te novce

http://www.links.hr/index.php?naziv=NB+TOSHIBA+Qosmio+X300-14V+%2F+Core2Duo+P8700%2C+DVDRW+DL%2C+4+GB%2C+320GB%2C+9700GTS+512MB%2C+17%27%27%2C+G-lan%2C+Kamera%2C+BT%2C+HDMI%2C+Kamera%2C+Vista+Home+Premium%2C+crno-crvena&option=artikl&id_kategorija=0115&id_artikl=011.500.290

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 12:01 (brezonja).

0 0 hvala 0
17 godina
ferovca1 kaže...

Neću se upuštati u hardveraj, samo jedna napomena.. svakako pripazi na kvalitetu izrade kućišta, da je ipak nešto bolje od plastike. Obzirom da ideš na brod, bolje je da uzmeš neki laptop sa robusnim kućištem, neka legura ili sl.   Npr. Macbook je od neke legure aluminija, a mislim da i ostali proizvođači imaju u ponudi laptope sa sličnim materijalima ( legura magnezija i sl.)..

i tu je lenovo w500 savrsen!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice