Pozdrav, zanima me laptop do 4.000 kn za autojagnostiku, jedini problem je sto treba biti sa serijskim portom a u danasnje vrijeme traziti laptop sa serijskim portom je isto kao traziti laptop sa floppy-em. Cuo sam od jednog kolege da je imao problem sa usb/serial port kablom, tesko se podesava nekad radi dobro a nekad ne. Pa me zanima vasa preporuka sta preporucate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, zanima me laptop do 4.000 kn za autojagnostiku, jedini problem je sto treba biti sa serijskim portom a u danasnje vrijeme traziti laptop sa serijskim portom je isto kao traziti laptop sa floppy-em. Cuo sam od jednog kolege da je imao problem sa usb/serial port kablom, tesko se podesava nekad radi dobro a nekad ne. Pa me zanima vasa preporuka sta preporucate.
Novi laptop je skoro pa nemoguće naći
Ono kaj ti mogu preporučiti je:
HP Probook
Lenovo/IBM - Think pad
stariji modeli 2005 godina, još ih ima po oglasnicima, možeš za 400 kn dobiti laptop koji ima RS 232 ili barem Centronics port
Jednako tako HP i IBM docking station - stariji modeli- 2005 ili stariji
Moja preporuka, IBM R50 thinkpad - cijena do 500 kn (sa instaliranim Win i licencom) imaš po oglasniku.
Tajkođer probaj nazvati Rrecro, Megatrend ili Msan - i pitati direktno uvoznika da li postoji još koji model sa rs232, ako postoji čeka se 30+ dana i paprena mu je cijena
Navodno bi sve trebalo raditi ako je USB-to-serial napravljen za CNC strojeve. Pročitao sam to na nekom drugom forumu i možda je netko isprobao.