Koji laptop za autodijagnostiku?

poruka: 3
|
čitano: 2.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me laptop do 4.000 kn za autojagnostiku, jedini problem je sto treba biti sa serijskim portom a u danasnje vrijeme traziti laptop sa serijskim portom je isto kao traziti laptop sa floppy-em. Cuo sam od jednog kolege da je imao problem sa usb/serial port kablom,  tesko se podesava nekad radi dobro a nekad ne. Pa me zanima vasa preporuka sta preporucate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:10 (Space Invader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koji laptop za autodijagnostiku?
Space Invader kaže...

Pozdrav, zanima me laptop do 4.000 kn za autojagnostiku, jedini problem je sto treba biti sa serijskim portom a u danasnje vrijeme traziti laptop sa serijskim portom je isto kao traziti laptop sa floppy-em. Cuo sam od jednog kolege da je imao problem sa usb/serial port kablom,  tesko se podesava nekad radi dobro a nekad ne. Pa me zanima vasa preporuka sta preporucate.

Novi laptop je skoro pa nemoguće naći

Ono kaj ti mogu preporučiti je:

HP Probook

Lenovo/IBM - Think pad

stariji modeli 2005 godina, još ih ima po oglasnicima, možeš za 400 kn dobiti laptop koji ima RS 232 ili barem Centronics port

Jednako tako HP i IBM docking station - stariji modeli- 2005 ili stariji

Moja preporuka, IBM R50 thinkpad - cijena do 500 kn (sa instaliranim Win i licencom) imaš po oglasniku.

Tajkođer probaj nazvati Rrecro, Megatrend ili Msan - i pitati direktno uvoznika da li postoji još koji model sa rs232, ako postoji čeka se 30+ dana i paprena mu je cijena

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:55 (Darky).
15 godina
neaktivan

Navodno bi sve trebalo raditi ako je USB-to-serial napravljen za CNC strojeve. Pročitao sam to na nekom drugom forumu i možda je netko isprobao. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice