Koje igre mogu igrati na ATI 3650 zaključana tema

poruka: 39
|
čitano: 8.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koje igre mogu igrati na ATI 3650

Ja sam cuo ako imas dvije memorije razlicite brzine, da ce onda obe raditi na brzini od ove sporije memorije. Tako su mom frendu radile.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Grafa će ti vrtit cod4 s modanim cfg-om (nativna ili malo manja rezolucija i detalji u razumnoj količini) i to u finom broju sličica u sekundi dovoljnom za normalno pwnanje.

I da, skini nove 10.7 drivere, dobit ćeš hardversku akceleraciju za flash i vlc Namigiva

I do what I must because I can
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Imao sam tu grafu, i za par dana ću opet je imati privremeno u kompu.

Igrao Crysis na medium na 1024x768, ista reza i cod4 sve maxed out (60+ FPS-a), Mass Effect prošao, i još brdo igara. Tak da ne brini.

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti. (C) Michael de montaigne
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Koje igre mogu igrati na ATI 3650
lovac82 kaže...
luka_cro kaže...

slazem se otprilike s tobom,moglo bi se to tak racunati,al opet je to nerealno

nek ide na can you run it stranicu i neka pogleda

Ma kakav can you run it? pomalo glup site, samo nek ukuca u google: [Ime igre] System Requirements i pisat će mu sve, najbolje od svega neka pogleda na youtube-u kako drugim radi i ako im uopće radi....

Ti requirementsi su tako glupi za poludit, kad se već spominjao GTA IV, primjer: za GTA IV piše da zahtjeva minimum nvidia 7900 / ati x1900 grafe, a igra radi i na ati x1650 i x1800, također i na geforce 6800 i novije naravno, na ovim grafama radi vjerojatno zato što podržavaju ps/vs 3.0 shadere......... zato su glupi ti requirementsi, trebalo bi pisati koje shadere podržava igra i to je to..... a ne ovako pisati gluposti kao što je to radio Rockstar za GTA IV u ovom slučaju (vrijedi i za ostale, naravno)

Znaci kada proizvodjac igre postavi minimalnu konfiguraciju na kojoj ce igra radit, i izmedjuostalog spomene i koja je minimalna graficka kartica, nama je bitno samo da nasa graficka kartica podrzava pixel shader koji trazi ta igra ??

15 godina
neaktivan

ma vrti kada moja moze koja je slabija moze onda i tvoja  :)

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nightcomer kaže...
lovac82 kaže...
luka_cro kaže...

slazem se otprilike s tobom,moglo bi se to tak racunati,al opet je to nerealno

nek ide na can you run it stranicu i neka pogleda

Ma kakav can you run it? pomalo glup site, samo nek ukuca u google: [Ime igre] System Requirements i pisat će mu sve, najbolje od svega neka pogleda na youtube-u kako drugim radi i ako im uopće radi....

Ti requirementsi su tako glupi za poludit, kad se već spominjao GTA IV, primjer: za GTA IV piše da zahtjeva minimum nvidia 7900 / ati x1900 grafe, a igra radi i na ati x1650 i x1800, također i na geforce 6800 i novije naravno, na ovim grafama radi vjerojatno zato što podržavaju ps/vs 3.0 shadere......... zato su glupi ti requirementsi, trebalo bi pisati koje shadere podržava igra i to je to..... a ne ovako pisati gluposti kao što je to radio Rockstar za GTA IV u ovom slučaju (vrijedi i za ostale, naravno)

Znaci kada proizvodjac igre postavi minimalnu konfiguraciju na kojoj ce igra radit, i izmedjuostalog spomene i koja je minimalna graficka kartica, nama je bitno samo da nasa graficka kartica podrzava pixel shader koji trazi ta igra ??

100 % sam siguran da je to najbitnije za pokrenuti igru, možda i jedino....... zapravo nije jer se sjećam prije davno kada sam imao samo 128 mb rama, a igra je zahtjevala 512mb i nisam mogao pokrenuti igru (neki error mi je bio) i onda sam posudio od susjeda rame i radila mi je............ a ovo sam dao samo primjer za GTA IV, može se nabrojati primjera koliko hoćeš... mislim da će ista stvar biti i s Mafiom 2, kažu da je to dx 9 igra i da radi na XP-u što znači da bi trebalo raditi s grafama koje imaju shadere 3.0......... vs/ps shaderi = dx 9, a oni su napisali minimum hd 2600 koja ima shadere 4.0, znači po njihovim requirementsima igra neće radfiti na grafi x1950 koja ima shadere 3.0, al u praksi je gotovo 99 % sigurno da će raditi i na ovoj jer dosada je uvijek tako bilo s drugim igrama....

Za procesore ne znam, al viđao sam moderne igre koje su se pokretale na jednojezgrenim procesorima (na youtube-u itd)..... čak samviđao da su pokrenuli igre na jako starim pentiumima :S, sad nez je li to fake ili ne, al znam da GTA IV radi na P4 s 1.8 GHz

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 17:34 (lovac82).
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Kome si ti ovo pisao? ako je meni,ja imam P8400,4GB ddr2,HD3650M. Sad mi je žao što nisam vrtio bencheve

Pa ja mislim da sam pisao Autoru ove teme...pogledaj linkove koje sam stavio...nasao sam njegov model laptopa, vidio ostatak konfe (na lapu) posto ih nije naveo i iso usporedjivat...

Oces da i tebi , heh?...ako ti se logika kojom sam ja iso (broj jezgri, FLOPs) nije debilna, napravim tu usporedbu i tebi..ako hoces 8)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
protjeran

Šta bi ja mogo igrat sa mojom HD3870 512vrama GDDR4 256bita?

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Svjetleci Ventilator kaže...

Šta bi ja mogo igrat sa mojom HD3870 512vrama GDDR4 256bita?

Sve na trzistu....

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice