Koja je najbolja marka laptopa ?

poruka: 124
|
čitano: 98.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Alienware, barem tako mislim, ispravite me ak grijesim...Šutim

xXx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima ih puno !!!

naravno najskuplja!!

meni su najdrazi lenovo laptopi ali su jako skupi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koja je najbolja marka laptopa ?

Po meni najbolji laptopi su acer,toshiba,lenovo pa onda tek hp i ovi ostali(msi,asus)premda i asus nije los.....

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan

Isto kao da pitaš koja je najbolja marka auta...

Zavisi šta tražiš od laptopa.

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
nedIm kaže...

Hvala
90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
17 godina
neaktivan
Kuv kaže...
nedIm kaže...

Hvala
 Molim Belji se
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan

forcebook, končar :)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
2fast4u kaže...

forcebook, končar :)

Koncar :)

Domaće je domaće heheh!!!
17 godina
neaktivan

dell i sony sam zaboravio....joj ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jixx kaže...

Ona koja za najmanje para nudi najbolje performanse i kvalitetu.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Logitech Gaming kaže...

Po meni najbolji laptopi su acer,toshiba,lenovo pa onda tek hp i ovi ostali(msi,asus)premda i asus nije los.....

Hehehe....kak smo licemjerni....prije par dana si nas par napadao kak su acer toshiba i slicni obicno plasticno smece i predlagao alienware kao nesto super duper, a danas su ti dobri... :)

Presmijesno...

Pozdraf....
Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan

thinkpad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

HP. EliteBook serija.

trenutno imam 8530p.

iako svi su dobri onoliko koliko platiš. svi od 4000 kn su jedna klasa, a ovi od 10000 kn su druga.

i-VTEC

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam sa svojom Levono-mrcinom i više nego zadovoljan (zapravo u tolikoj mjeri da me možeš smatrati IBM Levono fan boy Namigiva).

Pored Lenova, imam dosta dobrih iskustva i s HP i Asusovim prenosnicima, međutim, ovdje govorim o netbook (množina netbooci? O.o).

A pošto sam malo radio i na Macu, tiha patnja mi je MacBook.

Aliena nikada nisam imao u rukama, s ostalima sam se susretao u većoj ili manjoj mjeri, i niti jedan mi se nije svidio toliko kao ovi gore.

BTW, pod ovo "s ostalima sam se susreto" mislim na ime kompanije, nije da sam imao sve žive modele prijenosnika u rukama (toliku sreću sad pak, ipak, nemam).

Moj tip žene? Plug'n'play
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 12:31 (Bukva).
16 godina
neaktivan

Alienware ti je vise za spananje.

HP su ti dosta dobri.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nitko ne spominje DELL..čuo sam da su najpouzdaniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dell

i to rozi xD

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Toshiba... odlično radi...

Toshiba a210-19k 2.1 Ghz AMD Turion64 X2 2 GB ddr2 667 mhz ATI Radeon hd2600

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Apple. Kada bih uzimao laptop uzeo bih jedino macbook pro. Do tada se drzim vjerno PC-a

17 godina

Alienware, Voodoo, Getaway, Dell XPS....mada je Voodoo navodno pred gašenjem od strane HP-a...u nas dobavljivi a kvalitetni/gamerski....Toshiba i Asus, može i Acer, ali da se razumijemo....vrh ponude....HP i Lenovo jesu kvalitetni, ali ne rade laptope za gaming, već su više za poslovni segment!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Alienware, Voodoo, Getaway, Dell XPS....mada je Voodoo navodno pred gašenjem od strane HP-a...u nas dobavljivi a kvalitetni/gamerski....Toshiba i Asus, može i Acer, ali da se razumijemo....vrh ponude....HP i Lenovo jesu kvalitetni, ali ne rade laptope za gaming, već su više za poslovni segment!

Tema je koja je najbolja marka laptopa, a ne koji je gamerski laptop najbolji. Laptopovi nisu za gaming, eventualno nabaciti pokoju igru tu i tamo na nekim osrednjim detaljima, ali ako mislite kupovati laptop od 15k kuna, rade dajte upola manje novca i imate gaming ring koji vrti sve na max i jos si mozete kupiti pristojan laptop. To sta se neki proizvodaci reklamiraju kao ''Gaming ready laptop'' i te spike, to je iskljucivo kako bi budale trosile novac na to.
17 godina
neaktivan

toshiba i lenovo su meni najbolje

problem je što ima puno marki pa je svakom druga marka dobra, to je isto ko da govoriomo o marki tenisica

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slazem se laptopi nisu za spananje

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
18 godina
neaktivan

Po meni DELL.

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Toshiba i Acer

komp iz konzuma....aha aha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Independent kaže...
Wiz3m4n kaže...

Tema je koja je najbolja marka laptopa, a ne koji je gamerski laptop najbolji. Laptopovi nisu za gaming, eventualno nabaciti pokoju igru tu i tamo na nekim osrednjim detaljima, ali ako mislite kupovati laptop od 15k kuna, rade dajte upola manje novca i imate gaming ring koji vrti sve na max i jos si mozete kupiti pristojan laptop. To sta se neki proizvodaci reklamiraju kao ''Gaming ready laptop'' i te spike, to je iskljucivo kako bi budale trosile novac na to.
 Najbolje u svijetu računala u most slučajeva bude baš ono namjenjeno igranju, jer ono i izvlači (najnoviji grafički engini) max iz svake komponente, alienware i ostali, uz samu unutarnju kvalitetu sve je to u večini slučajeva upakirano u kvalitetna kučišta sa dobrom izolacijom i kvalitetnim materijalima. Kako ne bi ispalo da samo podupirem skupe "gaming" sustave  napomenuo sam HP i Lenovo koji ne spadaju u "gaming računala" a jedna su od kvalitetnijih i tu nema govora.

Zar si ti jedan od onih koji dolazi/dolazit če u trgovinu sa spikom..."ma netreba meni za malog neko skupo računalo.....ma on bi se samo igrao"....ljudi ne zavaravajte se, naravno da ne treba svima igraće računalo/laptop, no priznajte kako su ona igraća u najvećem broju slučajeva i najkvalitetnija!
-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
17 godina

Prvo, Independent indirekno tvrdi da ja gaming treba jače računalo, tako da stvarno ne vidim svrhu tvog baljezganj... Ovaj, drugog odlomka.

Isto tako, najnoviji naslovi su veoma zahtjevni, ali nisu ni približno toliko zathjevni kao neke druge aplikacije / programi (video obrada / montaža, modeliranje,...).

I slažem se da laptopi nisu namjenjeni gamingu.  Ok, na LAN party nećeš uzeti stolno računalo, očito, ali isto tako laptop ti nikada ne će biti first choice za igre.

Ona je zauzeta? Ma i Knin je bio zauzet...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 9:51 (Bukva).
17 godina
neaktivan

po meni je najbolja marka apple 

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam HP-a (nx7300) i relativno sam zadovoljan njime. Premda je sad počeo pokazivati mušice, neka izdrži do pune dvije godine (u srpnju) i onda će u mirovvinu. Sljedeće što uzimam je definitivno Lenovo. Razlika u kvaliteti izrade između usporedivih HP-ova i Lenova je više nego vidljiva stoga moj glas ide Lenovu.

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 10:43 (cro_blue).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice