HP Pavilion DV9850EB, INTEL CORE 2 DUO T8300 2.4 GHZ, 17" WXGA BV, 3 GB RAM, 320 GB HDD, DVDRW DL LS, VGA NVIDIA 8600M GS 512 UP TO 1791MB, WLAN, WEBCAM, FINGERPRINT, CARD READER...
Cijena je oko 6300 kn, svako mišljenje je dobrodošlo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ti mogu reci svoje iskustvo koje sam imao. Kupio sam laptop za 9500 kn , koristio sam ga 2 mjeseca nakon sta vise nisam radio taj poso prestao sam ga koristit i prod ga za 5 soma kuna , ukratko savjet je ovaka ako ti u istinu ne treba laptop ne kupuj a ako ti treba kupi. Znaci na to mislim da ti treba za poso jer kupovanje laptopa za bilo koju drugu zanimaciju je totalni promasaj
Vlasnik sam HP-ovog Paviliona iz DV9000 serije... jedina razlika od tvog je procesor i giga RAM-a manje...
Odličan laptop po pitanju performansi u office app. i nešto obrade slike i videa (ali nista prezahtjevno) te za multimediju... Od grafičke neočekuj čuda moći ćeš pokrenuti sve igre ali kod novijih ćeš morati smanjiti rez i detalje...
Jedina zamjerka je monitor koji nije baš svijetla strana laptopa... Pomalo presvjetao i ispranih boja, kut gledanja nije baš nešto ( 160/160 horizontalo i 120/120 vertikalno)...
Ako te još nešto konkretnije zanima, pitaj...
Pozz...
Monitor je više nego solidan, iako ima visok nazivni odaziv (oko 16ms nisam sad siguran) ghosting kod brzih scena u filmovima i igrama se i neprimjeti... Ali to je model iz 11mj prošle godine tako da se ti možeš nadati samo boljem monitoru...
Još nešto, ako ga nisliš puno nosati onda radije pogledaj neki 15.4" laptop jer ovaj sigurno nije za nosanje...
Moja preporuka neki iz Dell Inspiron 1525 serije (osobno mislim prodati ovaj i uzeti Vostro 13.3", koji je sve što nekome treba od laptopa pogotovo ako ima desktop za ozbiljniji rad i/ili igranje)...
Monitor je više nego solidan
Neznam zasto to mislis, jer to nije tocno. Barem prema mom iskustvu. Monitor je po meni zlo, kao i kod vecine jeftinih HP-a. Da mu kuciste i monitor nekaj vrijede, sigurno ne bi kostao tolko kolko kosta... ;)
Sve u svemu, ako to zanemarimo, dobijemo sasvim solidan laptop, za pristojnu cijenu.
EDIT: Tek sam sad procitao ovo prije, i slazem se...
Monitor je više nego solidan
Neznam zasto to mislis, jer to nije tocno. Barem prema mom iskustvu. Monitor je po meni zlo, kao i kod vecine jeftinih HP-a. Da mu kuciste i monitor nekaj vrijede, sigurno ne bi kostao tolko kolko kosta... ;)
Sve u svemu, ako to zanemarimo, dobijemo sasvim solidan laptop, za pristojnu cijenu.
EDIT: Tek sam sad procitao ovo prije, i slazem se...
Ma našao sam ga preko jednog lika, koji ih i inače prodaje jeftinije, te mi je još na moj stari odbio 700 kn. Tu se krije caka u cijeni! Dajle, da uzmem na kraju to?
Ma našao sam ga preko jednog lika, koji ih i inače prodaje jeftinije, te mi je još na moj stari odbio 700 kn. Tu se krije caka u cijeni! Dajle, da uzmem na kraju to?
Kao što je kompotko rekao, ako ima garanciju uzmi...
Još nešto, svi Pavilioni ove serije dolaze sa Samsungovim diskovima (obično ih imaju oba ugrađena) i memorijom, pa prije kupnje provjeri dali je nešto mjenjano...
Evo ti link na odličan program za info o komponentama u računalu i još svašta nešto...
Pozz...
Ovo je cisto bacanje novca, taj laptop ne mozes legalno kupiti u nasoj drzavi, te nemas nikakvu servisnu podrsku i nikakvo pravo za ostvariti jamstvo.
Hp laptope mozes kupiti iskljucivo modele koji su dosli preko ovlastenih distributera. Dakle ako ti nakon 30 ili 40 ili300 dana rikneista pusiona si
ako mislis da imas jamstvo pokusaj nazvati bilo koji od ovlastenih HP servisa u HR. http://h40026.www4.hp.com/support/podrska/racunala.html
Ovo je cisto bacanje novca, taj laptop ne mozes legalno kupiti u nasoj drzavi, te nemas nikakvu servisnu podrsku i nikakvo pravo za ostvariti jamstvo.
Hp laptope mozes kupiti iskljucivo modele koji su dosli preko ovlastenih distributera. Dakle ako ti nakon 30 ili 40 ili300 dana rikneista pusiona si
ako mislis da imas jamstvo pokusaj nazvati bilo koji od ovlastenih HP servisa u HR. http://h40026.www4.hp.com/support/podrska/racunala.html