Dobio je frend na poklon laptop,ima i5 procesor,8 gb rama,stvarno super laptop,jedino grafička je integrirana
Frend i ja smo culi za ove grafičke pa me zanima ima li gdje kod nas kupiti takvu grafičku?Koliko bi kostala?
Dobio je frend na poklon laptop,ima i5 procesor,8 gb rama,stvarno super laptop,jedino grafička je integrirana
Frend i ja smo culi za ove grafičke pa me zanima ima li gdje kod nas kupiti takvu grafičku?Koliko bi kostala?
Neko??
Biti će za nekoliko godina sa Intelovim Tunderbolt-om.
robimarko@gmail.com
Trenutno ništa od toga a krenilo je tako da iako kupiš takvu grafu odnosno kućište trebaš eksterni monitor da bi ona radila. Evo malo pa si pročitajte!!! Pozz!!!
http://www.extremetech.com/computing/92160-external-thunderbolt-graphics-card-for-macs-will-not-blow-you-away
Kako ovo bilo prije 2 godine,kako mislis treba imat eksterni monitor?Pa laptop je eksterni monitor,a ovaj laptop ima integriranu graficku,onda bi trebalo nekako raditi
Nije ti to jedina metoda ima vDock a i ima metoda sa kupiš karticu i preko ribbona je spojiš !
Nije ti to jedina metoda ima vDock a i ima metoda sa kupiš karticu i preko ribbona je spojiš !
Imas kakav link za ovaj ribbon?Mozes to objasnit?Ima li to za uzeti kod nas?
robimarko@gmail.com