Molim vas za hitnu pomoć... doša mi je ovaj laptop koji ima instaliran windows vistu, ali ja bi tia xp...problem je sto uz laptop nisan dobia cd sa driverima pa neznan kad bi ga formatira i stavia xp kako bi instalira drivere? PLEASE HELP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Program koji ti izvlači sve instalirane drivere i možeš odabrati da ti spremi ih sve u jedan folder ili kao exe. Najbolje je odabrati kao exe, staviš na stick, reinstall, pokrenes exe i gotovo. Eh sada zavisi dali će neki određeni driveri raditi na Xp-u, možda niti jedan neće! Zato sa ovim naćinom se riskira pomalo, ali je najbrži. Drugi naćin je sljedeći: instaliraj si program pod nazivom Everest i vidi točne/cijele nazive tvojih komponenti i preko Googlea nađi određene drivere za njih.
Pa nađi na netu sve drivere, pa probaj stavit XP.
Možeš mi reći koja ti je konfiguracija i napravit mali test laptopa (tvoje mišljenje šta valja a šta ne)!Bio bi ti veoma zahvalan jer mi se veoma sviđa taj acer!Mislim se između njega i Toshibe Qosmio F50
na toj stranici su driveri samo za vistu, nema za xp
tek jucer san dobia laptop pa ti i ne mogu puno reci... ekran mu je super, stvarno se lipo vidi 16:9, 16", i zvuk je odlican, laptop ima bass tube a mozes na njega prikopcat i 5.1 dolby surround, ima i blue ray...dobia san s laptopom i primjerak blue ray diska, slika je kristalna...igre jos nisan prova igrati, a njegova konf. je: intel core 2 duo P7350 2.0, 9600 gt (512mb ali mopre koriositi ram memoriju pa ima do 1791mb), 4gb ddr3, 320gb (ustvari 300gb), blutooth, wlan tako
ne bi tia riskirati s tim nekim programima da se ne bi zajba pa da mi ne more laptop raditi. pa jos jedanput pita za pomoc ako je to neko radia da mi pomogne ili ako zna kako...zato jer glupa vista cuca previse memorije i zivicra me...pa molin vas pomozite...na sluzbenoj stranici acera imaju samo drivere za vistu...pa vas molin ako iko zna, iman acer 6935g sa instaliranim widows vistom, i nisan doba nikakav cd s driverima, pa kako bi moga staviti xp i naci drivere? PLEASE HELP
Ne znam zasto vista predstavlja problem, ja imam isto taj laptop(moj procesor p8400(2.27)) samo sam instaliao vistu x64 ultimate i sve radi kao sat.....vidis da nema ni drivera za xp gore na njihovom sajtu,a imas i 4gb rama sto je i vise nego dovoljno za vistu, i a sto puta lijepse izgleda nego xp
e naša san stranicu di ima driveri za xp za aspire 6935/6935g
nisan ih jos testira...ako neko oce...evo:
http://komku.blogspot.com/2009/01/acer-aspire-6935-windows-xp-vista.html
a ima i na ovoj:
http://www.getpcmemory.com/drivers/download-acer-aspire-6935-6935g-notebook-windows-xp-drivers/
ali isti su na jednoj i drugoj tako da svejedno s koje
POZDRAV!! jeli itko zna gdije mogu skinut drivere za aser aspire 57207 za windowse xp