Budući da mi cijelo radno vrijeme prođe pred monitorom, a i doma se često nađem u gotovo jednakoj pozi morat ću priznati...
cca 12 sati svaki dan.
Užas!!!
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Budući da mi cijelo radno vrijeme prođe pred monitorom, a i doma se često nađem u gotovo jednakoj pozi morat ću priznati...
cca 12 sati svaki dan.
Užas!!!
Ja nekih 4 sata, škola, trening, da nema toga bilo bi i dulje
Preko ljeta je bilo oko 12 h na dan, imao sam slomljenu nogu i ništa za raditi, lol
u firmi programiram, kuci programiram, u slobodno vrijeme se zajebavam po internetu.. LM, 12 sati dnevno garant..
Vidim ima nas :D 10-tak sati dnevno ovisno i tome šta radim i koliko slobodnoga vremena imam.Ali kad sam doma 90% vremena sam za racunalom.
Ovisnici... bolest... :D
Ja osobno neznam.
Moja žena zna.
Ima alarm.
Kada ga upali zaboli me glava,a često naraste i kvrga.
:-)
previše stvarno previše
kad mi je vražji kompjuter i novine, i televizija, i radni alat, i xbox i blagovaonica.... aj barem više nije pepeljara...
Posao 8-12 sati pa jos od doma RDC pa sve u svemu cca 16 sati dnevno.
Znam znam trebao bi promjenit posao :)
.
PC u prosjeku 4-5 sati najviše igre.
Preko tjedna 3-5 sati dnevno, preko vikenda 6-10 sati dnevno...moram iskoristit' malo slobodnog vremena...
Tjekom tjedna=2-3 sata,zavisi o zadaći,učenju...
Subota=10 sat min
Nedjelja=5 sat min
Praznici=12+ sati
kad izadje neka nova igra vrijeme se eksponencijalno povecava:)a inace je podosta!
5 h minimalno, a ako ima novog hardware i igara, programa i sl onda i punooo više! :D
KAd god sam u stanu. Što je zadnjih dana češće. (počeo sam ponovo igrat diablo 2)
10+ sati
6-8 h, znalo se događati i da se zalomi 30-tak sati bez prestanka.
8h
Bar 10 sati, ponekad i 16 (ostatak ide na spavanje, čisto da se oči odmore )
10 sati na poslu + 3-5 kuci
u zadnje vrijeme n, gdje je n element od [0, 2> (sata)
Pa,od jutra do mraka praktički,osim kad trebam šetati đukca...ili kad se socijaliziram vikendom,uglavnom previše-C4 na kućište i po knjigu u knjižnicu!
Ništa puno oko 5 sati preko tjedna
ja ne provodim vrijeme uz računalo, ono provodi vrijeme uz mene...
oko 3-4 sata ili manje.......
ja ne provodim vrijeme uz računalo, ono provodi vrijeme uz mene...
A oko 2-3 sata. Iako je upaljen cijeli dan...
Kada imam nesto za raditi ili zapnem za neku igru vrijeme se drasticno produzuje
5 - 6 sati
10-12 h