Vikendi i provodi

poruka: 98
|
čitano: 8.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vikendi i provodi
BannedOnThisForum kaže...
VirtUoso kaže...
meluka kaže...

na cajkama same kurvetine

prošao sam to sve i kada to usporedim sa pravom muzikom tri tocke

A gdje ti izlazis? Party u nekom samostanu?

Diskoteka?

Huh?

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
VirtUoso kaže...
meluka kaže...

na cajkama same kurvetine

prošao sam to sve i kada to usporedim sa pravom muzikom tri tocke

A gdje ti izlazis? Party u nekom samostanu?

Diskoteka?

Huh?

Mislim šta je sa diskotekama a ne drugi organizovani party?

I tu ima dobrih "koka" i extra mjuza ;)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

kod mene se većinom izlazi subotom, pije se ako se ima loveSmijeh ako ne onda samo par pivica i par pica...jbg. recesija

nego planira li netko ovo ljeto na Zrće!?!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 22:13 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

kod mene se većinom izlazi subotom, pije se ako se ima loveSmijeh ako ne onda samo par pivica i par pica...jbg. recesija

trebali bi i cigare da poskupe na nekih 40-ak kuna... ko bi daval 400 kuna za box cigara

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

trebali bi i cigare da poskupe na nekih 40-ak kuna... ko bi daval 400 kuna za box cigara

onda ce svi preci na elektricne cigarete,,,xD

errando discimus
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
sk8 4 life kaže...

onda ce svi preci na elektricne cigarete,,,xD

omg!

nekako me čudno podsjeća na neku vrstu nargile o.O

16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

što se mene tiće neka poskupe i za 100% meni ne smeta jer nisam pušać. Nevinašce

15 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

a veceras,a veceras........

errando discimus
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

U grad!:D

16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

veceras...ko i uvjek u moj najbolji lokal i "maloNevinašce" se zabavljat Namigiva

17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
laki-cakija kaže...

veceras...ko i uvjek u moj najbolji lokal i "maloNevinašce" se zabavljat Namigiva

u bug birc????

XDDDDD

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
15 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
sk8 4 life kaže...
laki-cakija kaže...

u bug birc????

XDDDDD

a čni mi se da cu ija...fukkk zahebo me pajdo a sve se lipo dogovorili...........

errando discimus
16 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

Evo ja se vratio sa sela,jučer bio na Željku Samardžiću i bilo odlično Smijeh

16 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

evo ovo mi je u zadnjih nekoliko mjeseci prva subota da nikud nisam otišao... i nije da sam baš požalio. ne moram svaki vikend pit...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo ovo mi je u zadnjih nekoliko mjeseci prva subota da nikud nisam otišao... i nije da sam baš požalio. ne moram svaki vikend pit...

jbg...nemože uvjek biti super!

15 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
jurluk kaže...

jbg...nemože uvjek biti super!

naravno nekad treba i doma stolicu grijat.....xxxD

errando discimus
16 godina
pod009 kaže...

Evo ja se vratio sa sela,jučer bio na Željku Samardžiću i bilo odlično Smijeh

Di je bija? Iden i ja na njega, 17. u arenu u splitu je.

16 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

meni sestra na Parni valjak u split a ja kod kuće...ali i onako ne slušam estradu...Smijeh  ovu subotu mjenjam lokal jer će se u drugom lokalu netko pomlatit, kao i inaće...LOL!

16 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

Sutra će bit veselo, dva prijatelja slave rođendane, jedan 15 drugi 18, bit će jako veselo :D

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 0:04 (thuglife).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Sutra će bit veselo, dva prijatelja slave rođendane, jedan 15 drugi 18, bit će jako veselo :D

dakle u nedelju te neće bit na forumu...ako me kužiš LOL! Nevinašce

16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
thuglife kaže...

Prijatelju u nedjelju me neće biti ni na zemaljskoj kugli, možda fizički no ništa više od toga. Smijeh

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 0:13 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Nema jos puno vremena do 20:00 pa cemo onda vidit gdje cemo...Glavno je da ce opijanje biti samo jos neznam gdje :) !

15 godina
odjavljen
Vikendi i provodi

kad je ekipe onda odemo u park/neko drugo mjesto vani na zraku Smijeh. to obično četvrtkom/petkom/subotom, ovisi o financijskom stanju i dali ima kolokvija na faksu,obicno nije svaki tjedan.

lijepo se uveselimo normalnim dozama bambusa/pive i  kad toga nestane,onda kud nas noge odnesu. glavno da nisu cajke u pitanju i sve super :D. sto se tice muzike, ekipa je mješana, vise manje svi slusaju metal i rock, tu su negdje

Metal Is The Game I Play Because My Mind Thinks That Is The Right Way
16 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

kad je ekipe onda odemo u park/neko drugo mjesto vani na zraku Smijeh. to obično četvrtkom/petkom/subotom, ovisi o financijskom stanju i dali ima kolokvija na faksu,obicno nije svaki tjedan.

lijepo se uveselimo normalnim dozama bambusa/pive i  kad toga nestane,onda kud nas noge odnesu. glavno da nisu cajke u pitanju i sve super :D. sto se tice muzike, ekipa je mješana, vise manje svi slusaju metal i rock, tu su negdje

haha...cuganje u parku, to je dobro ali sad kad hladnoća grize bolje je u indoor

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
sk8 4 life kaže...
thuglife kaže...

Prijatelju u nedjelju me neće biti ni na zemaljskoj kugli, možda fizički no ništa više od toga. Smijeh

hahaha....znam kako ti je ija sam prije nekih 2-3 mjeseca bio na prijateljevom 18 rođendanu on nije znao za sebe,ja sam bar mogao doći do doma sa pratnjom....Cool

errando discimus
15 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

aaa subota ali ja moram ostat doma....Mršti seMršti se

a viiii

errando discimus
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:16 (laki-cakija).
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

aaa subota ali ja moram ostat doma....Mršti seMršti se

a viiii

ahhh nisi jedini... ja vec dva vikenda nisam nigdje bil...faking lektira...  Mršti sePlačPlač

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
15 godina
odjavljen
sk8 4 life kaže...
D.N.R. kaže...

haha...cuganje u parku, to je dobro ali sad kad hladnoća grize bolje je u indoor

ma ne brini, zato tu postoje kaputi, rukavice, kape i ostala roba, upaljači itd za grijanje/odledivanje pive oko čepa (da čak se to desilo par puta XD) :D

a što se tiče nesretnika koji ostaju ovu subotu doma, da jedan sam od tih ovaj put :/. ali nije sve tako crno, u četvrtak je bilo super vani, nisam dugo po rijeci vidio tolko rulje. bio je neki koncert za svid radio

Metal Is The Game I Play Because My Mind Thinks That Is The Right Way
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 20:18 (D.N.R.).
16 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

Evo dođoh doma ranije nego planirano...

Pouka je izvučena, pijane ženske su najlakše :D
Sada odo spavati.

17 godina
neaktivan
Vikendi i provodi

Vid vraga i ja doma Cool. Kak je reko jurluk, netreba svaku subotu pit, (dobro, pojel sam cijele griotte, nisam zato pijanBelji se), a i ganjal se sa windowsima na laptopu pa mi nije tolko dosadno bilo...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice