na cajkama same kurvetine
prošao sam to sve i kada to usporedim sa pravom muzikom tri tocke
A gdje ti izlazis? Party u nekom samostanu?
Diskoteka?
Huh?
Diskoteka?
Huh?
Diskoteka?
Huh?
Mislim šta je sa diskotekama a ne drugi organizovani party?
I tu ima dobrih "koka" i extra mjuza ;)
kod mene se većinom izlazi subotom, pije se ako se ima love ako ne onda samo par pivica i par pica...jbg. recesija
nego planira li netko ovo ljeto na Zrće!?!
kod mene se većinom izlazi subotom, pije se ako se ima love ako ne onda samo par pivica i par pica...jbg. recesija
trebali bi i cigare da poskupe na nekih 40-ak kuna... ko bi daval 400 kuna za box cigara
trebali bi i cigare da poskupe na nekih 40-ak kuna... ko bi daval 400 kuna za box cigara
onda ce svi preci na elektricne cigarete,,,xD
onda ce svi preci na elektricne cigarete,,,xD
omg!
nekako me čudno podsjeća na neku vrstu nargile o.O
što se mene tiće neka poskupe i za 100% meni ne smeta jer nisam pušać.
a veceras,a veceras........
U grad!:D
veceras...ko i uvjek u moj najbolji lokal i "malo" se zabavljat
u bug birc????
XDDDDD
u bug birc????
XDDDDD
a čni mi se da cu ija...fukkk zahebo me pajdo a sve se lipo dogovorili...........
Evo ja se vratio sa sela,jučer bio na Željku Samardžiću i bilo odlično
evo ovo mi je u zadnjih nekoliko mjeseci prva subota da nikud nisam otišao... i nije da sam baš požalio. ne moram svaki vikend pit...
evo ovo mi je u zadnjih nekoliko mjeseci prva subota da nikud nisam otišao... i nije da sam baš požalio. ne moram svaki vikend pit...
jbg...nemože uvjek biti super!
jbg...nemože uvjek biti super!
naravno nekad treba i doma stolicu grijat.....xxxD
Evo ja se vratio sa sela,jučer bio na Željku Samardžiću i bilo odlično
Di je bija? Iden i ja na njega, 17. u arenu u splitu je.
meni sestra na Parni valjak u split a ja kod kuće...ali i onako ne slušam estradu... ovu subotu mjenjam lokal jer će se u drugom lokalu netko pomlatit, kao i inaće...LOL!
Sutra će bit veselo, dva prijatelja slave rođendane, jedan 15 drugi 18, bit će jako veselo :D
Sutra će bit veselo, dva prijatelja slave rođendane, jedan 15 drugi 18, bit će jako veselo :D
dakle u nedelju te neće bit na forumu...ako me kužiš LOL!
Prijatelju u nedjelju me neće biti ni na zemaljskoj kugli, možda fizički no ništa više od toga.
Nema jos puno vremena do 20:00 pa cemo onda vidit gdje cemo...Glavno je da ce opijanje biti samo jos neznam gdje :) !
kad je ekipe onda odemo u park/neko drugo mjesto vani na zraku . to obično četvrtkom/petkom/subotom, ovisi o financijskom stanju i dali ima kolokvija na faksu,obicno nije svaki tjedan.
lijepo se uveselimo normalnim dozama bambusa/pive i kad toga nestane,onda kud nas noge odnesu. glavno da nisu cajke u pitanju i sve super :D. sto se tice muzike, ekipa je mješana, vise manje svi slusaju metal i rock, tu su negdje
kad je ekipe onda odemo u park/neko drugo mjesto vani na zraku . to obično četvrtkom/petkom/subotom, ovisi o financijskom stanju i dali ima kolokvija na faksu,obicno nije svaki tjedan.
lijepo se uveselimo normalnim dozama bambusa/pive i kad toga nestane,onda kud nas noge odnesu. glavno da nisu cajke u pitanju i sve super :D. sto se tice muzike, ekipa je mješana, vise manje svi slusaju metal i rock, tu su negdje
haha...cuganje u parku, to je dobro ali sad kad hladnoća grize bolje je u indoor
Prijatelju u nedjelju me neće biti ni na zemaljskoj kugli, možda fizički no ništa više od toga.
hahaha....znam kako ti je ija sam prije nekih 2-3 mjeseca bio na prijateljevom 18 rođendanu on nije znao za sebe,ja sam bar mogao doći do doma sa pratnjom....
aaa subota ali ja moram ostat doma....
a viiii
aaa subota ali ja moram ostat doma....
a viiii
ahhh nisi jedini... ja vec dva vikenda nisam nigdje bil...faking lektira...
haha...cuganje u parku, to je dobro ali sad kad hladnoća grize bolje je u indoor
ma ne brini, zato tu postoje kaputi, rukavice, kape i ostala roba, upaljači itd za grijanje/odledivanje pive oko čepa (da čak se to desilo par puta XD) :D
a što se tiče nesretnika koji ostaju ovu subotu doma, da jedan sam od tih ovaj put :/. ali nije sve tako crno, u četvrtak je bilo super vani, nisam dugo po rijeci vidio tolko rulje. bio je neki koncert za svid radio
Evo dođoh doma ranije nego planirano...
Pouka je izvučena, pijane ženske su najlakše :D
Sada odo spavati.
Vid vraga i ja doma . Kak je reko jurluk, netreba svaku subotu pit, (dobro, pojel sam cijele griotte, nisam zato pijan
), a i ganjal se sa windowsima na laptopu pa mi nije tolko dosadno bilo...