Siemens S4
haha
Siemens C75.
Nokia 3310 (tenk)
Nokia 8210 (koliko puta sam mislio da sam je izgubio... mali mali mobitel)
Siemens MT50 (nikad vise siemens)
SE 700i
LG Cocolate (uzas)
SE P1i (stroj)
Uf, neki Bosch, bio je velik ko omanja cigla, ali to je bilo 98 ili 99 godine.
siemens m50 . koliko vidim puno ih je ovdje pocelo sa siemensom.
lol neki sagem, uglavnom nešto u stilu cigle s antenom koja je na vrhu imala signalizaciju za niskoleteće avione
Siemens a35
Siemens C60, sporo do bola, otvorio mi je oči-nikad više Siemens
Siemens A35. meni legenda. jednom mi je sa krova pao na beton i još danas radi, jednom sam ga u vodu zamočio, ugasio, osušio i opet je radio
Moj prvi mobitel bio je Motorola V50.
Nokia 3310 :-)
nokia 3410
Erikson A 1????
Neznam točan naziv al je imo kila. Koristo sve dok nije otišla tipkovnica~cca 5-6g. To je bio mobitel samo najpotrebnije a ne ove perverzije danas kad trebaš vodič od 100 stranica da se naučiš koristiti mobom. I bio je otporan na vodu makar to nije tako pisalo na njegovoj kutiji Provjerio.
http://www.siemensfaq.com/wp-content/uploads/2008/03/c25.jpg?ce899350
pročitao na mobitelu Ericsson A1018s
Siemens c35i - eh, to su bila vremena!
Ericsson T10. Sjećam se da je bio tamno plave boje, a bilo ga je u milijun boja. Sve u svemu dobar mobitel.
Imam tek 13,a vec sam imo:
Siemens C72V
SE K310i
Samsung X680V
i sadasnji SE K800i
Nokia 3310 moj stari ju jos koristi, pa Samsung V-200 odjebo, pa sad Samsung D-900 (nece dugo)
Ericsson GH388
motorola neka s antenom :D
nokia 5110 (cigla)
nokia 3310 i dan danas mi fali ... to je bio mob!
siemens c55 (isto super)
motorola V525 (sr.nje)
i trenutno nokia 6230i ..al ne zadugo...kupujem novi SE k810i
ja sam malo kanije dobio mob..a to je K700i i dan danas radi i na njemu sam...planiram uskoro kupit drugi:)
sony ericsson t610
odličan. radi bez greške već 4 godine
Moj prvi je bila neka nokia, jedna od prvih koje su imale ekran u boji (mislim da je bilo sve skupa 12 boja!). Bas sam bio cool s tim, bio je jako mal, i svi su se oko mene skupljali da vide kako izgleda ekran u boji!!