Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.270.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

a probam na sve nacine nekako nece samo nezzzzzzzz kako prije je ova maticna nije bila povezana na dvije tipke tj na paljenje i na restart nego samo na paljenje tako da aj stavim slike i od maticne taj utor da se vidi

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 17:12 (zadnja-kocnica).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigo 750-watni Kamariki 4 plug-in friško iz linksa.

659,00 kn - bio danas na popustu (inače je 899,00).

Za sada, nažalost, u kutu čeka ostatak konfe..

Upakirano.. Upakirano..
100mm fan 100mm fan
Scythe Scythe
Spec. Spec.
Plug-in =)=) Plug-in =)=)
Modularno kablovinje.. Modularno kablovinje..
Back view Back view
Inside view Inside view
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
DamageHigh kaže...

Ako stavljas to na komp u my pc onda si mogo odmah 1Kw napajanje pa da se rijesis muka do daljnje,ne?Cool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ovo je platio 660kn, 1kW bi platio skoro pa duplo, ako ne i duplo.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
AA-d00d kaže...

ovo je platio 660kn, 1kW bi platio skoro pa duplo, ako ne i duplo.

Znam znam,sve to oke ali pogle malo konfu u my pc pa reci dal to trosi nit 400 wNeodlučan,al dobro ak je to htio kupit i imao je zelje onda nis ne zamjeram na tolikoj snazi Osmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 17:53 (Fake_Alert).
17 godina
Fake_Alert kaže...
Ako stavljas to na komp u my pc onda si mogo odmah 1Kw napajanje pa da se rijesis muka do daljnje,ne?Cool

jel ljepo napiso da napajanje ceka u kutu ostatak konfe??? de citaj malo i nepravi se pametan!!!

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

A da sam imao 660kn kupio bi i ja samo zato jer je modularno a visak snage nikad ne znas kad ce dobro doci :P

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
Hacker002 kaže...
Fake_Alert kaže...

jel ljepo napiso da napajanje ceka u kutu ostatak konfe??? de citaj malo i nepravi se pametan!!!

Jbg onda sam taj dio izostavio.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

E da bar imaju u Linksu ovog za kupit...

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo stigla novo ozvučenje Logitech X-530 ! Smijeh

1 1
2 2
16 godina
The Man kaže...

A zas sta to sluzi?

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
The Man kaže...

A zas sta to sluzi?

Da ti ventilator bude glasniji kad se brze vrti, i da si ne odkines prst dok prckas

po racunalu kad je upaljeno Namigiva

Totalno beskorisno IMHO.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
The Man kaže...

A zas sta to sluzi?

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
15 godina
The Man kaže...

Mozda nema od Scythe-a, ali imas to za kupiti u Zg u drugim trgovinama...vidio.

P.S.

Korisno ako kemijas sa ventovima unutar kucista te da vent ne zapne u neku zicu od napajanja ili nesto sl.......eto, bar jedna stvar koje se mogu sjetiti. Dali bih to ikada kupio!? Ni pod "razno"! 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 19:07 (win32).
16 godina
The Man kaže...
Fake_Alert kaže...
The Man kaže...

A zas sta to sluzi?

Po meni je to totalno beskoristno,niti da cesto cackam po njemu dok radi,a niti mi se to svida..Ko hoce nek izvoli.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles Touch a pregnant bitch and make her give birth to a dead child Every time I flex styles
16 godina
Fake_Alert kaže...
DamageHigh kaže...

U ovo no name kućište koje sada imam niti ne stane..;)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
ERROR1911 kaže...

Zvučnici su prehebeni, ALI plačem kada vidim 5.1 sustav ovako raspoređen.Daj se zapitaj čemu si onda kupio uopće 5.1 ?Cool

15 godina
DamageHigh kaže...

OT

Ako ces na trzncu stavljat ovaj CPU i MBO koje imas pod "Moj PC", javi mi se.

Izvinjavam se jos jednom na OT!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 19:56 (win32).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

OOOO

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina

To stari kupio novi Audi ili..?

15 godina
perkoxcar kaže...
ERROR1911 kaže...

Zvučnici su prehebeni, ALI plačem kada vidim 5.1 sustav ovako raspoređen.Daj se zapitaj čemu si onda kupio uopće 5.1 ?Cool

Danas su mi tek došli pa sam ih tako stavio. Ali imam jedno pitanje dali se može produžiti kako žica dosta je kratka,a ja imam dosta veliku sobu.

16 godina

Žica ti ide od woofera do satelita? Jeli konektor 3.5mm koji se upikne u woofer? Može li se uopće žica do satelita izvaditi iz woofera..

Bilo bi najbolje kada bi slikao, jer ja nemam logitech-ove, pa ti ovako baš i ne mogu pomoći..

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Imas produzetke za banene u svakom IT ducanu ali uzmi si kvalitetnije ja sam sa svojim x-540 promjenio pun k... čičeva dok nisam kupio prave jesu bile dosta skuplje ali vrijede....

15 godina
Slike vašeg Hardvera

B_O_J_A jel možeš postati slike da vidim kako to izgleda da znam kupiti. Ajd molim te Cool

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

To stari kupio novi Audi ili..?

Ma imamo ga vec godinu dana, auto je 2008., salonsko vozilo bio..

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan
drnde kaže...
Fake_Alert kaže...
The Man kaže...

A zas sta to sluzi?

Da ti ventilator bude glasniji kad se brze vrti, i da si ne odkines prst dok prckas

po racunalu kad je upaljeno Namigiva

Totalno beskorisno IMHO.

tesko da ce ti prst odnjesti jedino ako ne montiras na elise žilete :D

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina

Ja svog na routeru (da, da, znam reakciju-WTF?) malo malo zaustavljam kad mi je dosadno dok "surfam"..=)

15 godina
DamageHigh kaže...

Ja svog na routeru (da, da, znam reakciju-WTF?) malo malo zaustavljam kad mi je dosadno dok "surfam"..=)

Ovo je cak zalosno.....da ljudi na routere stavljaju ventove....katastrofa.

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo moj novi mišonja...Genius NetScroll G500 kao utezi mi služi 6 kovanica po 100 dinara i radi mi nonstop na 2000dpi perfektno za 124.60kn i 5% popusta 118kn sam ga platio...slika govori 1000 riječi.Otvaram i zatvaram mu gjepek.Ako se nesjećate kako su izgledali dinari vidjeti čete ih sada samo su malo mutni.E sada imam Genius KB600 black bežična tipkovnica i miš samo miš je pokidan i Genius G500 odlićna kombinacija.Na 2000dpi mi radi non stop.Neke slike su mutne zbog baterija...aku baterije oslabile i jedva da sam ih uspio nadopunit da mogu slikat s njima...one su za miš bežični kod stare.Miš je vrjedan svake kune.

800dpi 800dpi
1200dpi 1200dpi
2000dpi 2000dpi
U mraku U mraku
Plava Plava
Zelena Zelena
Crvena Crvena
Otvoren Gjepek 1 Otvoren Gjepek 1
Otvoren Gjepek 2 sa dinarima 6x100 Otvoren Gjepek 2 sa dinarima 6x100
Sam miš i dinari Sam miš i dinari
Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
16 godina
win32 kaže...
DamageHigh kaže...

Ovo je cak zalosno.....da ljudi na routere stavljaju ventove....katastrofa.

Što je tu žalosno??

Router se počeo pregrijavati, a 500 kn za novi ne dam..

Vjerojatno ću kroz narednih par dana kupiti novi, ali ovo se pokazalo kao izuzetno uspješno riješenje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice