a probam na sve nacine nekako nece samo nezzzzzzzz kako prije je ova maticna nije bila povezana na dvije tipke tj na paljenje i na restart nego samo na paljenje tako da aj stavim slike i od maticne taj utor da se vidi
a probam na sve nacine nekako nece samo nezzzzzzzz kako prije je ova maticna nije bila povezana na dvije tipke tj na paljenje i na restart nego samo na paljenje tako da aj stavim slike i od maticne taj utor da se vidi
Stigo 750-watni Kamariki 4 plug-in friško iz linksa.
659,00 kn - bio danas na popustu (inače je 899,00).
Za sada, nažalost, u kutu čeka ostatak konfe..
Ako stavljas to na komp u my pc onda si mogo odmah 1Kw napajanje pa da se rijesis muka do daljnje,ne?
ovo je platio 660kn, 1kW bi platio skoro pa duplo, ako ne i duplo.
ovo je platio 660kn, 1kW bi platio skoro pa duplo, ako ne i duplo.
Znam znam,sve to oke ali pogle malo konfu u my pc pa reci dal to trosi nit 400 w,al dobro ak je to htio kupit i imao je zelje onda nis ne zamjeram na tolikoj snazi
jel ljepo napiso da napajanje ceka u kutu ostatak konfe??? de citaj malo i nepravi se pametan!!!
A da sam imao 660kn kupio bi i ja samo zato jer je modularno a visak snage nikad ne znas kad ce dobro doci :P
jel ljepo napiso da napajanje ceka u kutu ostatak konfe??? de citaj malo i nepravi se pametan!!!
Jbg onda sam taj dio izostavio.
E da bar imaju u Linksu ovog za kupit...
A zas sta to sluzi?
A zas sta to sluzi?
Da ti ventilator bude glasniji kad se brze vrti, i da si ne odkines prst dok prckas
po racunalu kad je upaljeno
Totalno beskorisno IMHO.
Mozda nema od Scythe-a, ali imas to za kupiti u Zg u drugim trgovinama...vidio.
P.S.
Korisno ako kemijas sa ventovima unutar kucista te da vent ne zapne u neku zicu od napajanja ili nesto sl.......eto, bar jedna stvar koje se mogu sjetiti. Dali bih to ikada kupio!? Ni pod "razno"!
A zas sta to sluzi?
Po meni je to totalno beskoristno,niti da cesto cackam po njemu dok radi,a niti mi se to svida..Ko hoce nek izvoli.
Ako stavljas to na komp u my pc onda si mogo odmah 1Kw napajanje pa da se rijesis muka do daljnje,ne?
U ovo no name kućište koje sada imam niti ne stane..;)
Evo stigla novo ozvučenje Logitech X-530 !
Zvučnici su prehebeni, ALI plačem kada vidim 5.1 sustav ovako raspoređen.Daj se zapitaj čemu si onda kupio uopće 5.1 ?
OT
Ako ces na trzncu stavljat ovaj CPU i MBO koje imas pod "Moj PC", javi mi se.
Izvinjavam se jos jednom na OT!
To stari kupio novi Audi ili..?
Evo stigla novo ozvučenje Logitech X-530 !
Zvučnici su prehebeni, ALI plačem kada vidim 5.1 sustav ovako raspoređen.Daj se zapitaj čemu si onda kupio uopće 5.1 ?
Danas su mi tek došli pa sam ih tako stavio. Ali imam jedno pitanje dali se može produžiti kako žica dosta je kratka,a ja imam dosta veliku sobu.
Žica ti ide od woofera do satelita? Jeli konektor 3.5mm koji se upikne u woofer? Može li se uopće žica do satelita izvaditi iz woofera..
Bilo bi najbolje kada bi slikao, jer ja nemam logitech-ove, pa ti ovako baš i ne mogu pomoći..
Imas produzetke za banene u svakom IT ducanu ali uzmi si kvalitetnije ja sam sa svojim x-540 promjenio pun k... čičeva dok nisam kupio prave jesu bile dosta skuplje ali vrijede....
To stari kupio novi Audi ili..?
Ma imamo ga vec godinu dana, auto je 2008., salonsko vozilo bio..
A zas sta to sluzi?
Da ti ventilator bude glasniji kad se brze vrti, i da si ne odkines prst dok prckas
po racunalu kad je upaljeno
Totalno beskorisno IMHO.
tesko da ce ti prst odnjesti jedino ako ne montiras na elise žilete :D
Ja svog na routeru (da, da, znam reakciju-WTF?) malo malo zaustavljam kad mi je dosadno dok "surfam"..=)
Ja svog na routeru (da, da, znam reakciju-WTF?) malo malo zaustavljam kad mi je dosadno dok "surfam"..=)
Ovo je cak zalosno.....da ljudi na routere stavljaju ventove....katastrofa.
Evo moj novi mišonja...Genius NetScroll G500 kao utezi mi služi 6 kovanica po 100 dinara i radi mi nonstop na 2000dpi perfektno za 124.60kn i 5% popusta 118kn sam ga platio...slika govori 1000 riječi.Otvaram i zatvaram mu gjepek.Ako se nesjećate kako su izgledali dinari vidjeti čete ih sada samo su malo mutni.E sada imam Genius KB600 black bežična tipkovnica i miš samo miš je pokidan i Genius G500 odlićna kombinacija.Na 2000dpi mi radi non stop.Neke slike su mutne zbog baterija...aku baterije oslabile i jedva da sam ih uspio nadopunit da mogu slikat s njima...one su za miš bežični kod stare.Miš je vrjedan svake kune.
Ovo je cak zalosno.....da ljudi na routere stavljaju ventove....katastrofa.
Što je tu žalosno??
Router se počeo pregrijavati, a 500 kn za novi ne dam..
Vjerojatno ću kroz narednih par dana kupiti novi, ali ovo se pokazalo kao izuzetno uspješno riješenje.