:)
laptop SLI :)
:)
laptop SLI :)
ubačen hyper 212 + umjesto stock coolera na cpu
ventilator za hlađenje 120mm solidno tih i na max okretajima, jedina zamjerku koju imam je na na kvalitet razine ravnine heatpipea jel je jedna malo uvučena.
upozorenje za ostale koji planiraju nabavku ovog cooler, navedena visina od 158.5mm je na mom primjerku malo veća ( oko 161 mm ) pa je na knap stao u kućište
imao sam taj cooler dobar je jedan od jeftinijih sam bi trebalo doljnji dio malo spolirat
Ajde igraj nešto cca 3 sata, pa napiši (iskrene) dojmove. Meni se čini da bi tim slušalicama jedina mana mogla biti težina, ali napravi kao što sam ti rekao, pa podijeli dojmove sa nama.
Najvise mi se dojmila izolacija kod slusalica kad ih stavis ne cujes nista oko sebe.bolja mi je izolacija neko god razer megalodon kojeg sam korisito jedno vrijeme,
mikrofon je dobar nema smetnji i dosta je ogranicen (sto mi se ne svidja) ne kupi tonove iz pozdine znaci ako ti je daleko od usta ili stoji gore ako ga upalis slabo se cuje,
efekti mikrofona su odlicni pravilno mutiraju glas sve se jasno razumje a opet je mutirano.
Sto se tezine tice slusalice su onako teze za one koji nisu do sada koristili bolje slusalice (ali su prosjecne tezine kao sve bolje slusalice),
zvuk je odlican jasan i cista efekt 7.1 je odlican ali u megalodon mi je bio malo bolji.
Negativnosti su im: puno kupe prasinu na sebe,i ne prakticne su za ostavljanje radi svoga dizajna,i ne svidja mi se sto logitech nije nisto dao sa njima niti neku torbicu za nosenje niti stalka za njih sto me cudi jer u njega vecina opreme ima dosta dodataka
da ti nije mic namjesten ga ubija pozadinske sumove, pa zato se necujes iz daljeg...
kolko para dodu?
Ne mikrofon je napravljen tako da kupi tonove samo iz svoje blizine
okrenuo hladnjak uz pomoć fore da se taj križ rastavi i zamjene mjesta nogicama
idem bacit malo metroa da onda vidim ima li kakve razlike u temperaturama na cpu
EDIT:
stipica bio u pravu, položaj igra ulogu, thx za savjet
temperatura je sada manja za oko 5 C na cpu kod igranja
Ovo je sada ok polozaj...ono prvo kako si stavio nije imalo smisla.
Pogledaj kuda je isao topli zrak na prvome setupu kako si napravio...a kako ide sada.
Uz to jos ti je ono sa prve slike vukao topli zrak sa graficke kartice i bacao ga na vrh kucista.
slike?
Čemu vi neki imate dvije tipkovnice i dva miša?
Jel vi neki možda i s nožnim prstima tipkate?....
a bzvz jedna je bezicna a druga je sazicna heheheh
lol ako se veli bežična onda je ona sa žicom žična.
Čemu vi neki imate dvije tipkovnice i dva miša?
Jel vi neki možda i s nožnim prstima tipkate?....
mozda imaju 2 kompa a nisu culi za switch
lol ako se veli bežična onda je ona sa žicom žična.
"bold"
Eto ja danas stavio novo napajanje pa sam malo poslikao.
osim slikica slobodno komentirate i konfu.
Hvala!
Eto ja danas stavio novo napajanje pa sam malo poslikao.
osim slikica slobodno komentirate i konfu.
Hvala!
sve ok al ti slike nema.
Zar HX520 nije crno-crven?
noup, pobrkao sam sa 620
Ne. HX620 je crno crven.
Evo vam pet slika zato što je peti mjesec...
ovo 6,2 mm cemu sluzi?
ako je 6,2
moje racunalo :)
Znas zasto "prst dolje"!? Pa mogao si ga bar ocistit i poslagat to kablovinje (nije istina da se nemoze).
NHF
moje racunalo :)
Znas zasto "prst dolje"!? Pa mogao si ga bar ocistit i poslagat to kablovinje (nije istina da se nemoze).
NHF
ako dirnem u nesto mogu samo nesss zajeb. bolje neka njega ovakvoga ehehehe dok ne steka meni je ok :)
Evo vam pet slika zato što je peti mjesec...
ovo 6,2 mm cemu sluzi?
ako je 6,2
Na šta točno misliš?
jbg kad sve prodas ostane ti ovo (prva i druga slika) :D
a za router sam se iznenadio .. mislio sam da ce mi donjeti onog simensa bijelog .. a ono neki tomson .. hehe ...
jbg kad sve prodas ostane ti ovo (prva i druga slika) :)
Moja sućut
a za router sam se iznenadio .. mislio sam da ce mi donjeti onog simensa bijelog .. a ono neki tomson .. hehe ...
Miš i tipkovnica rulaju. Imao sam takvog miša i za 30 kuna NEMA boljeg! Tipkovnica isto izgleda best buy...
To ti je odličan router.Frend mi ima takvog i nema problema s prergrijavanjem.
fail
fail
ja bi reko WIN
nego sta kazete na moju krntijicu osim sto treba sloziti kabele i propuhati prasinu :)