Daj baci neke slike...kako ga streljaš =)
EDIT: Aha, sad ćeš slike dodati..=)
Daj baci neke slike...kako ga streljaš =)
EDIT: Aha, sad ćeš slike dodati..=)
Ovaj toughbook(cf-19) imam privremeno dok ne kupim novo računalo.Ova stvar može izdržati nekoliko metaka,može se baciti u vodu ako se svi otvori zatvore,auto može preći preko njega i može pasti sa 2 do 3 m visine na nešto tvrdo.
Edit:Sad ću slike dodati.
To može i moje kućište, ali... da li nakon svega toga još uvijek radi?
Ovaj toughbook(cf-19) imam privremeno dok ne kupim novo računalo.Ova stvar može izdržati nekoliko metaka,može se baciti u vodu ako se svi otvori zatvore,auto može preći preko njega i može pasti sa 2 do 3 m visine na nešto tvrdo.
Edit:Sad ću slike dodati.
To može i moje kućište, ali... da li nakon svega toga još uvijek radi?
Bez problema jednom su toughbook (trenutno mi je u autu to vam je veći model) stavili pod slonovo stopalo i on se je poslije bez problema upalio kao da ništa nije bilo.
kolko je to jako?
hardwerski mislim
kolko je to jako?
hardwerski mislim
Pa pošto ti je to namjenjeno vojski,građevinarima,policiji i poslu dosta je slabo.
Procesor:Intel 1.2 ghz
Ram:DDR? 1gb
Grafička:Neka od 64 mb
Hard disk:80 gb on vam je isto dosta zaštićen
ok komp,cuo sam za to ali nikad jos vidio
Pa zašto ih nisi spario u CF?
ako je ta bijela ista kartica nije ni meni jasno...????
dobio bi performanse ko HD 4870
Pa zašto ih nisi spario u CF?
ako je ta bijela ista kartica nije ni meni jasno...????
dobio bi performanse ko HD 4870
Ma kakvi,bijela je x1600, a ovo je vtx3d hd 4670...
Po obećanju....
1.dio
Komponente nikad ama bas NIKAD ne drzis za konektore,cak i rame i proc i ostalo.Nikad ne stavljat na krevet i pod.Sve ih to moze ostetit,eliktircitet i to..
2.dio
Bas i nije se za hvalit sa stock coolerom i codegen 300 w govno..Da si sam stavio slike grafe onda bi bilo bolje jer ovo ostalo i nije nes na prvi pogled..
Po obećanju....
1.dio
2.dio
3.dio
Zaboravio sam napisat da je ova bijela stara.
Uzeo si grafu po meni..
ubačen hyper 212 + umjesto stock coolera na cpu
ventilator za hlađenje 120mm solidno tih i na max okretajima, jedina zamjerku koju imam je na na kvalitet razine ravnine heatpipea jel je jedna malo uvučena.
upozorenje za ostale koji planiraju nabavku ovog cooler, navedena visina od 158.5mm je na mom primjerku malo veća ( oko 161 mm ) pa je na knap stao u kućište
ubačen hyper 212 + umjesto stock coolera na cpu
ventilator za hlađenje 120mm solidno tih i na max okretajima, jedina zamjerku koju imam je na na kvalitet razine ravnine heatpipea jel je jedna malo uvučena.
upozorenje za ostale koji planiraju nabavku ovog cooler, navedena visina od 158.5mm je na mom primjerku malo veća ( oko 161 mm ) pa je na knap stao u kućište
Ja sam svoh prije 2-3 tjedna s garom platio 200 kn, polovan.
I mislim da si ga krivo stavio, u manualu piše da ga treba staviti vertikalno, ne horizontalno.
Bar za amd...
I mislim da si ga krivo stavio, u manualu piše da ga treba staviti vertikalno, ne horizontalno.
Bar za amd...
bas citam online manual i ne pise nista za orijentaciju
Bar za amd...
bas citam online manual i ne pise nista za orijentaciju
Svakako ne bi mogao drukcije zbog napajanja, cini mi se.
Svakako ne bi mogao drukcije zbog napajanja, cini mi se.
Kad ga staviš vertikalno, kako meni stoji, stoji nekih 1-2 cm od vrha matične pa ne vjerujem da bi zapinjao za napajanje.
drugačije ga ne mogu okrenuti jel se ne može montirati onaj križ koji ga drži, smetaju heatpipei...
daj postavi sliku kako je kod tebe ako možeš, thx unaprijed
drugačije ga ne mogu okrenuti jel se ne može montirati onaj križ koji ga drži, smetaju heatpipei...
daj postavi sliku kako je kod tebe ako možeš, thx unaprijed
Trebaš rastaviti onaj križ na 2 dijela ako ga želiš tako staviti. To je i mene mučilio, trebalo mi je više od sat vremena da ga stavim.
Ali sad je zakon. Nemam aparat tu, ali sam već obećao jednom s foruma da ću staviti sve slike sljedeći tjedan pa ih očekuj.
okrenuo hladnjak uz pomoć fore da se taj križ rastavi i zamjene mjesta nogicama
idem bacit malo metroa da onda vidim ima li kakve razlike u temperaturama na cpu
EDIT:
stipica bio u pravu, položaj igra ulogu, thx za savjet
temperatura je sada manja za oko 5 C na cpu kod igranja
Jesu li teške na glavi i da li je mic detachable?
Onako prije smao a4tech slusalice isto jako masivne one su jos teze od g35 mikrofon nije detachabl Ali su slusalice legendarne pogotovito softver sto ide uz njih
Ajde igraj nešto cca 3 sata, pa napiši (iskrene) dojmove. Meni se čini da bi tim slušalicama jedina mana mogla biti težina, ali napravi kao što sam ti rekao, pa podijeli dojmove sa nama.
OK budem danas igrao nesto cs ili bad company pa vam napisem dojmove
Nove slusalice stigle jutros....
Zvuk je odlican sve pohvale logitech-u
Bolje moje...
Ja sam logitech kroner sva mi je periferija od logitech-a na oba pc-a i nebih ga mjenjao nema tih para jeste da su mu proizvodi skui ali vrije svakog novčića
Ja te logitevh g35 slusalice imam vec pola godine, znam ih po 5 sati nosit na glavi tolko su udobne da se niti ne osjete.. fenomenalna izolacija zvuka iz prostorije, znaci uredno netko blizu tebe moze gledat tv ili slusat muziku neces bas cuti i tako to..
a da ne pricam o kvaliteti zvuka bas ton sve..
mana im je jedino sta idu preko usba..
Ajmo manje chatanja imate PM pa tamo chatajte,a sad postajte slike! HVALA!
Zašto bi to bila mana? Njihov kabel izgleda puno kvalitetnije od onih klasičnih...