Evo moje "pile"
A prašine .... za izvoz..
Evo moje "pile"
A prašine .... za izvoz..
Evo moje "pile"
Sad mi se telepatijom javio tvoj proc i zamolio me da ti kažem da bio on htio da ga se očisti što prije inače će bit drzak i počet te zaje... pregrijavanjem (i termalnu pastu bi volio).
Evo moje "pile"
Sad mi se telepatijom javio tvoj proc i zamolio me da ti kažem da bio on htio da ga se očisti što prije inače će bit drzak i počet te zaje... pregrijavanjem (i termalnu pastu bi volio).
Čim stignem.
Inače,temperature su O.K,oko 40 celzijevih tako da nema žurbe.
Evo moje "pile"
Čim stignem.
Inače,temperature su O.K,oko 40 celzijevih tako da nema žurbe.
U loadu?
Evo moje "pile"
Grafa jedva stala u to kućište
Evo moje "pile"
Grafa jedva stala u to kućište
Da,mucio sam se da je gurnem unutra.
Malo sam deformirao jednu stranicu kucista da bi stala unutra,ali trud se isplatio.
im back:D
napasite oci...doslo je do promjena...tvmonitor,1gb kingmax(ubrzo opet 4gb corsair samo da dode postom) i kuciste:DDD
ugl ja prezadovolljan...:D
Još da središ kablovinje...
Btw. dobar tepih..
im back:D
napasite oci...doslo je do promjena...tvmonitor,1gb kingmax(ubrzo opet 4gb corsair samo da dode postom) i kuciste:DDD
ugl ja prezadovolljan...:D
Koliko si platio kučište i gdje?
Mislim da je to NZXT M59. U linksu je oko 520 kn..
tocno...525kn u linksu M59 black...sve najbolje o kucistu
kablove cu kad maknem neke stvari e da...tepih je star 3godine...ja bi rade bez njega ali imam malog brata pa je bolje ovako inace je laminat ispod:D
Danas mi je došao haf 932 evo slika, još samo treba malo kablove sredit!
Zašto ti je ona naljepnica na Southbridgeu?
Daj još slika, zakon...
Danas mi je došao haf 932 evo slika, još samo treba malo kablove sredit!
Zašto ti je ona naljepnica na Southbridgeu?
Daj još slika, zakon...
Na toj naljepnici je datum kupnje matične da se u trgovini mogu lakše snaći ukoliko zatražim garanciju!
Sutra cu stavit još slika kad sredim kablove!
Na toj naljepnici je datum kupnje matične da se u trgovini mogu lakše snaći ukoliko zatražim garanciju!
LoL!
evo doslo vrijeme za prvo ciscenje,pa eto malo slikica
lol..je ostalo prasine na cooleru kad si maknio vent..haha
lol..je ostalo prasine na cooleru kad si maknio vent..haha
hehe,bome je
wtf kako ti to hard stoji, malo ukrivo a? brzo to ispravljaj, može doci do oštečenja :D
wtf kako ti to hard stoji, malo ukrivo a? brzo to ispravljaj, može doci do oštečenja :D
stoji tako jer ga nisam osigurao s 2 vijka,jer ne mogu,posto sam ga okrenuo tako da mi zice idu odostraga,
nece mu nis bit,kad dodje novo kuciste(a ima jos do tog) to ce se promijeniti do tada ovak je kak je
stoji tako jer ga nisam osigurao s 2 vijka,jer ne mogu,posto sam ga okrenuo tako da mi zice idu odostraga,
nece mu nis bit,kad dodje novo kuciste(a ima jos do tog) to ce se promijeniti do tada ovak je kak je
Nije ti pametno tako hard drzat.. :D ja sam ga tako drzo i iako se ne trese previse opet sam se bojao da se ne shebe.
A tragicnog kucista ovog mog, tolko je kvalitetan da su mu oba 120mm venta (Zadnji i prednji) izgubila po jedan krak i sad nemogu pravilno radit vec mi tresu kuciste, pa sam ih nakon 2 min izvadio..
A nisam ih ni tako, nego sami od sebe, i to ne na najbrzoj brzini, oni otpali xd
Nije ti pametno tako hard drzat.. :D ja sam ga tako drzo i iako se ne trese previse opet sam se bojao da se ne shebe.
A tragicnog kucista ovog mog, tolko je kvalitetan da su mu oba 120mm venta (Zadnji i prednji) izgubila po jedan krak i sad nemogu pravilno radit vec mi tresu kuciste, pa sam ih nakon 2 min izvadio..
A nisam ih ni tako, nego sami od sebe, i to ne na najbrzoj brzini, oni otpali xd
hard stoji tako vec godinu dana,to se on malo pomjerio dok sam ga cistio,inace je ravan
Ma nema problema, i meni je tako stajao dok sam imao kućište, s 2 šarafa i to je to...radi boljeg cable managementa...
sad kad nemam kućište stoji mi na dvdu, naravno nema problema...
Ljudi manje spama više slika !
Nisan moga odoljeti da ne poslikan :D
jako jako lijepo kućište...
koja marka i model?
Nisan moga odoljeti da ne poslikan :D
jako jako lijepo kućište...
koja marka i model?
evo i mog hardvera
btw,može li mi netko reći je li ovo moje asusovo napajanje šrot ili je ipak donekle kvalitetno
Kolko W? ja imam Asusovo od 360W i vjerno me sluzi vec 6 godina..