Nije nesto posebno, al evo...
A utroba PC-a? (za nas koji vole goli hardver
)
)
Buraz de mi reci kako te služe vakumski držači volana? mene moji zahebavaju ja ga stavim valja sve 1 minutu i okrenem volan ono počne proklizivat a kad sam ga kupio na istom mjestu je stajo nisam ga mogo maknut!
)
I to sam želio staviti, ali nesmijem otvarati zato sto je pod garancijom...
EDIT: Isti problem sa volanom kao i tebi... Meni se zadnji drzac odljepljuje... "Kolko para tolko muzike..."
)
I to sam želio staviti, ali nesmijem otvarati zato sto je pod garancijom...
EDIT: Isti problem sa volanom kao i tebi... Meni se zadnji drzac odljepljuje... "Kolko para tolko muzike..."
E i meni isto ali oni prednji proklizuju...al sad jedan dan ču ga probušit i napravit sam svoje držače!
@Oly_E3
Uspio sam nekako kroz ove rupice od venta slikati dio... nevidi se bas dobro, ali barem nesto...
Peep show! (sorryte, nisam mogao odolit )
)
evo za ljubitelje golotinje, mislim da golije nemože biti, čista perverzija, pc još nije gotov, fale rami i prža, slikano mobitelom:
)
evo za ljubitelje golotinje, mislim da golije nemože biti, čista perverzija, pc još nije gotov, fale rami i prža, slikano mobitelom:
Kolko si platio to kučište? gdje ima za kupit? jel ima on to onaj veliki svjetleći vent? si ga upalio kutiju sam da vidiš šta svjetli a šta ne? onak sam test da vidiš?
1200 kn, links. da ima veliki vent, 250 mm, sa 6 dioda.
nisam ga upalio jer mi je procesor i disk tak danas stigli, fale mi još rami (nema se para ovaj čas), pa ga ni ne pokušavam upaliti. jel bi se htio upaliti bez rama, jel netko zna, bar da struju dobije taj ventilator gore?
nisam ga upalio jer mi je procesor i disk tak danas stigli, fale mi još rami (nema se para ovaj čas), pa ga ni ne pokušavam upaliti. jel bi se htio upaliti bez rama, jel netko zna, bar da struju dobije taj ventilator gore?
Bolje ti cekaj kad sve dode da bude veci uzitak neg ovak.
E pa sad ima da starog nagovorim da mi kupi tu kutiju hehe pa ću vidit kako izgleda i sve to na svoje oći!
nije tako sve savršeno, kablovi su preeeeeeeekratki, morao sam raditi produžne za power led i power on jer nisu dohvatili do konektora, najbolje bi bilo staviti diskove i pržu unutra, pa napajanje da sve pospajaš dok matična nije namontirana, ovako je komplicirano provlačiti kablove ispod nje.
danas kad sam montiral disk, namučil sam se pošteno, već sam mislio otšarafiti matičnu dolje(drže ju dva šarafa), pa onda spajati, al uspio sam.
i nemoguče je namontirati neki veliki hladnjak ne procesor, nemožeš ga gurnuti unutra. ako budem kupoval, kupit ću Zipang2, najniži je. ostalo sve za pohvalu.
nije tako sve savršeno, kablovi su preeeeeeeekratki, morao sam raditi produžne za power led i power on jer nisu dohvatili do konektora, najbolje bi bilo staviti diskove i pržu unutra, pa napajanje da sve pospajaš dok matična nije namontirana, ovako je komplicirano provlačiti kablove ispod nje.
danas kad sam montiral disk, namučil sam se pošteno, već sam mislio otšarafiti matičnu dolje(drže ju dva šarafa), pa onda spajati, al uspio sam.
i nemoguče je namontirati neki veliki hladnjak ne procesor, nemožeš ga gurnuti unutra. ako budem kupoval, kupit ću Zipang2, najniži je. ostalo sve za pohvalu.
Hehe onda da nekupujem? onda bolje da uzmem Colerovog Haf 932?
Hehe onda da nekupujem? onda bolje da uzmem Colerovog Haf 932?
Pravi izbor:
sam odluči jel da kupiš ili ne, meni se sviđao odma, pa nisam ni dvoumio se dal da ga kupim. mislilm da se isplati malo zajebavati da se sve to posloži samo radi izgleda. možda nabacim koji lampu unutra negdi, da bolje izgleda.
Nikako da uredim svoj PC, premda imam i obujmice i gumene silencere, ali nikako nemam vremena za to.
Ali eto ipak par starijih fotki (na kojima je vjerovatno stara ploča).
PS - Zadnje 3 su nove slike, ali PC kao što se vidi nije uređen.
Bit će čim uhvatim vremena i volje.
Dosta mi je više ovih Mac All-in-one rješenja! Di je tu gušt? Zato počinje slaganje novog stroja. Prvo ploča - nije je bilo lako nabaviti i dočekati, ali tu je:
Slijede i7-860 i Corsair Obsidian i Corsair H50 Hydro: sve plaćeno i stiže. Pa će i slikice uskoro...
Evo i moje "kante" ;)
Eyefinity :D
samsung p2250 puta 3
http://img718.imageshack.us/img718/1117/sdc10034g.jpg
http://i50.tinypic.com/2ntbrcg.jpg
p.s. sala :D to je od like od kojeg cu kupit njeguvu staru graficku za 600 kn iz engleske^^
http://i45.tinypic.com/25u0ao8.jpg
inace trenutno imam ovo (fotoaparat neradi^^)
Am2nfg6-vsta matična
powercolor ati radeon x1300/x1550 uskoro ide palit nvidia 260 gtx :)
HDD 160gb sveukupno..
Amd athlon x2 5600+ 2.9ghz
monitor 19"
Creative labs zvucnici
400w napajanje^^
Dosta mi je više ovih Mac All-in-one rješenja! Di je tu gušt? Zato počinje slaganje novog stroja. Prvo ploča - nije je bilo lako nabaviti i dočekati, ali tu je:
Slijede i7-860 i Corsair Obsidian i Corsair H50 Hydro: sve plaćeno i stiže. Pa će i slikice uskoro...
Sexy, super izgleda.
Sexy, super izgleda.
A što je vidjeti one PCI crne utore jao ko da je novo hh super!
Sexy, super izgleda.
A što je vidjeti one PCI crne utore jao ko da je novo hh super!
Sve će bit crno! CPU cooler (hydro), grafička, kućište, napajanje... Samo će onaj e (ispred PCIe x 1) svijetlit crveno. Možda još ubacim crvenu katodu, ali vidit ću.
Tako ljepo igleda da me peču oči i suzem mi krenule xD
Stvarno predivno izgleda.
Jack ajmo ga opljačkat! maznimo mu mbo i uživajmo 1 tjedan kod tebe 1 kod mene i tak idemo a?
Evo da i ja postam slikice.Ovo je trenutno urađeni mali moding,na velikom se radi i valjda će biti uskoro.Vjerojatno je već i viđeno u drugoj postanoj temi...
Nešto nije u redu neće prikazati slike,pa se postalo dvaput.
Jack ajmo ga opljačkat! maznimo mu mbo i uživajmo 1 tjedan kod tebe 1 kod mene i tak idemo a?
Idemo ajde, sutra u jutro. Sa mojom posadom, poberemo te usput. xD
btw, sorry za offtopic
Evo golotinje od 2 kompa! Evo 1 paket slika! napokon sam sredio i kablove ono što sam mogo posakrivo! jedino mi miš krepo wireless od geniusa i sad čekam da mi ga vrate s servisa! sad jedan dan moram uzet sjajni auto lak i prefarbat kutiju iznutra i napajanje i onu ladicu za IDE hard! još malo pa ću zvat servis da vidim šta je s mojim mugenom
Evo 2 paket slika! ova bjela tipkovnica mi za botanje tj podizanje sistema jel ova na usb neče nezz naštimat! tj. uspio naštimat i stavio novi bios i sad opet nekontam! ima i dnevno a i noćno izdanje...jao nikad da završim ledice i to moram sad jedan dan završit u radioni ledara pa nemogu
Evo 3 paket slika! ovo je 2 komp! ima čak onu ati +club grafu agp s svjetlećim ventom
! napokon sam sredio i kablove...
ubij ti mene ako ja ovdje vidim sređene kablove...