Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.278.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Krmic kaže...

Nije nesto posebno, al evo... Belji se

A utroba PC-a? Cool (za nas koji vole goli hardver Nevinašce)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
protjeran
Krmic kaže...

Buraz de mi reci kako te služe vakumski držači volana? mene moji zahebavaju ja ga stavim valja sve 1 minutu i okrenem volan ono počne proklizivat a kad sam ga kupio na istom mjestu je stajo nisam ga mogo maknut!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Krmic kaže...

I to sam želio staviti, ali nesmijem otvarati zato sto je pod garancijom... Plač

EDIT: Isti problem sa volanom kao i tebi... Meni se zadnji drzac odljepljuje... "Kolko para tolko muzike..."

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 19:44 (Krmic).
16 godina
protjeran
Krmic kaže...
Oly_E3 kaže...
Krmic kaže...

I to sam želio staviti, ali nesmijem otvarati zato sto je pod garancijom... Plač

EDIT: Isti problem sa volanom kao i tebi... Meni se zadnji drzac odljepljuje... "Kolko para tolko muzike..."

E i meni isto ali oni prednji proklizuju...al sad jedan dan ču ga probušit i napravit sam svoje držače!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

@Oly_E3

Uspio sam nekako kroz ove rupice od venta slikati dio... nevidi se bas dobro, ali barem nesto... Osmijeh

Proc Proc
Grafa Grafa
16 godina
odjavljen
Krmic kaže...

@Oly_E3

Uspio sam nekako kroz ove rupice od venta slikati dio... nevidi se bas dobro, ali barem nesto... Osmijeh

Peep show! (sorryte, nisam mogao odolit Smijeh)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Krmic kaže...

evo za ljubitelje golotinje, mislim da golije nemože biti, čista perverzija, pc još nije gotov, fale rami i prža, slikano mobitelom:

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 21:31 (malo zaigrano dijete).
16 godina
protjeran
malo zaigrano dijete kaže...
Oly_E3 kaže...
Krmic kaže...

evo za ljubitelje golotinje, mislim da golije nemože biti, čista perverzija, pc još nije gotov, fale rami i prža, slikano mobitelom:

Kolko si platio to kučište? gdje ima za kupit? jel ima on to onaj veliki svjetleći vent? si ga upalio kutiju sam da vidiš šta svjetli a šta ne? onak sam test da vidiš?

16 godina
neaktivan

1200 kn, links. da ima veliki vent, 250 mm, sa 6 dioda.

nisam ga upalio jer mi je procesor i disk tak danas stigli, fale mi još rami (nema se para ovaj čas), pa ga ni ne pokušavam upaliti. jel bi se htio upaliti bez rama, jel netko zna, bar da struju dobije taj ventilator gore?

Darth Vader
16 godina

nisam ga upalio jer mi je procesor i disk tak danas stigli, fale mi još rami (nema se para ovaj čas), pa ga ni ne pokušavam upaliti. jel bi se htio upaliti bez rama, jel netko zna, bar da struju dobije taj ventilator gore?

Bolje ti cekaj kad sve dode da bude veci uzitak neg ovak.Cool

LOL CAT! ^^
16 godina
protjeran

E pa sad ima da starog nagovorim da mi kupi tu kutiju hehe pa ću vidit kako izgleda i sve to na svoje oći!

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

nije tako sve savršeno, kablovi su preeeeeeeekratki, morao sam raditi produžne za power led i power on jer nisu dohvatili do konektora, najbolje bi bilo staviti diskove i pržu unutra, pa napajanje da sve pospajaš dok matična nije namontirana, ovako je komplicirano provlačiti kablove ispod nje.

danas kad sam montiral disk, namučil sam se pošteno, već sam mislio otšarafiti matičnu dolje(drže ju dva šarafa), pa onda spajati, al uspio sam.

i nemoguče je namontirati neki veliki hladnjak ne procesor, nemožeš ga gurnuti unutra. ako budem kupoval, kupit ću Zipang2, najniži je. ostalo sve za pohvalu.

Darth Vader
16 godina
protjeran

nije tako sve savršeno, kablovi su preeeeeeeekratki, morao sam raditi produžne za power led i power on jer nisu dohvatili do konektora, najbolje bi bilo staviti diskove i pržu unutra, pa napajanje da sve pospajaš dok matična nije namontirana, ovako je komplicirano provlačiti kablove ispod nje.

danas kad sam montiral disk, namučil sam se pošteno, već sam mislio otšarafiti matičnu dolje(drže ju dva šarafa), pa onda spajati, al uspio sam.

i nemoguče je namontirati neki veliki hladnjak ne procesor, nemožeš ga gurnuti unutra. ako budem kupoval, kupit ću Zipang2, najniži je. ostalo sve za pohvalu.

Hehe onda da nekupujem? onda bolje da uzmem Colerovog Haf 932?

15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Hehe onda da nekupujem? onda bolje da uzmem Colerovog Haf 932?

Pravi izbor:

http://www.coolermaster.nl/share/cm690.jpg

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

sam odluči jel da kupiš ili ne, meni se sviđao odma, pa nisam ni dvoumio se dal da ga kupim. mislilm da se isplati malo zajebavati da se sve to posloži samo radi izgleda. možda nabacim koji lampu unutra negdi, da bolje izgleda.

Darth Vader
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nikako da uredim svoj PC, premda imam i obujmice i gumene silencere, ali nikako nemam vremena za to.

Ali eto ipak par starijih fotki (na kojima je vjerovatno stara ploča).

PS - Zadnje 3 su nove slike, ali PC kao što se vidi nije uređen.

Bit će čim uhvatim vremena i volje.

1 1
2 2
nova slika 1 nova slika 1
4 4
maj prešes maj prešes
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 23:42 (Don Kihoty).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Moj laptop, i trenutno jedino računalo... (i5 završio na reklamaciji :((( )

Ali barem Dell radi dobro :))

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Dosta mi je više ovih Mac All-in-one rješenja! Di je tu gušt? Zato počinje slaganje novog stroja. Prvo ploča - nije je bilo lako nabaviti i dočekati, ali tu je:

Slijede i7-860 i Corsair Obsidian i Corsair H50 Hydro: sve plaćeno i stiže. Pa će i slikice uskoro...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 16:45 (shkval).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i moje "kante" ;)

Eyefinity :D

samsung p2250 puta 3

http://img718.imageshack.us/img718/1117/sdc10034g.jpg

http://i50.tinypic.com/2ntbrcg.jpg

p.s. sala :D to je od like od kojeg cu kupit njeguvu staru graficku za 600 kn iz engleske^^

http://i45.tinypic.com/25u0ao8.jpg

inace trenutno imam ovo (fotoaparat neradi^^)

Am2nfg6-vsta matična

powercolor ati radeon x1300/x1550 uskoro ide palit nvidia 260 gtx :)

HDD 160gb sveukupno..

Amd athlon x2 5600+ 2.9ghz

monitor 19"

Creative labs zvucnici

400w napajanje^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 16:52 (Sheeva).
17 godina
shkval kaže...

Dosta mi je više ovih Mac All-in-one rješenja! Di je tu gušt? Zato počinje slaganje novog stroja. Prvo ploča - nije je bilo lako nabaviti i dočekati, ali tu je:

Slijede i7-860 i Corsair Obsidian i Corsair H50 Hydro: sve plaćeno i stiže. Pa će i slikice uskoro...

Sexy, super izgleda.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
16 godina
protjeran
Dodinho kaže...
shkval kaže...

Sexy, super izgleda.

A što je vidjeti one PCI crne utore jao ko da je novo hh super!

17 godina
Mato_Ivanovac kaže...
Dodinho kaže...
shkval kaže...

Sexy, super izgleda.

A što je vidjeti one PCI crne utore jao ko da je novo hh super!

Sve će bit crno! CPU cooler (hydro), grafička, kućište, napajanje... Samo će onaj e (ispred PCIe x 1) svijetlit crveno. Možda još ubacim crvenu katodu, ali vidit ću.

16 godina
shkval kaže...

Tako ljepo igleda da me peču oči i suzem mi krenule xD

Stvarno predivno izgleda.

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
shkval kaže...

Jack ajmo ga opljačkat! maznimo mu mbo i uživajmo 1 tjedan kod tebe 1 kod mene i tak idemo a?Namigiva

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da i ja postam slikice.Ovo je trenutno urađeni mali moding,na velikom se radi i valjda će biti uskoro.Vjerojatno je već i viđeno u drugoj postanoj temi...

Nešto nije u redu neće prikazati slike,pa se postalo dvaput.

kakav je bio kakav je bio
modingirani sada modingirani sada
za ljubitelje golotinje za ljubitelje golotinje
1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 19:42 (General Zed).
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...
Jack Sparrow kaže...
shkval kaže...

Jack ajmo ga opljačkat! maznimo mu mbo i uživajmo 1 tjedan kod tebe 1 kod mene i tak idemo a?Namigiva

Idemo ajde, sutra u jutro. Sa mojom posadom, poberemo te usput. xD

btw, sorry za offtopic

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo golotinje od 2 kompa! Evo 1 paket slika! napokon sam sredio i kablove ono što sam mogo posakrivo! jedino mi miš krepo wireless od geniusa i sad čekam da mi ga vrate s servisa! sad jedan dan moram uzet sjajni auto lak i prefarbat kutiju iznutra i napajanje i onu ladicu za IDE hard! još malo pa ću zvat servis da vidim šta je s mojim mugenom

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo 2 paket slika! ova bjela tipkovnica mi za botanje tj podizanje sistema jel ova na usb neče nezz naštimat! tj. uspio naštimat i stavio novi bios i sad opet nekontam! ima i dnevno a i noćno izdanje...jao nikad da završim ledice i to moram sad jedan dan završit u radioni ledara pa nemogu

120mm onaj prije je 60mm 120mm onaj prije je 60mm
izvana 120mm vent izvana 120mm vent
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo 3 paket slika! ovo je 2 komp! ima čak onu ati +club grafu agp s svjetlećim ventom

golotinja 2 golotinja 2
evo crveni svjetleći vent na grafi evo crveni svjetleći vent na grafi
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

! napokon sam sredio i kablove...

ubij ti mene ako ja ovdje vidim sređene kablove...Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice