Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.147
|
čitano: 4.355.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo malo od mene.

Razer Diamondback 3G Razer Diamondback 3G
Who sent all these Babies to fight?
17 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Dodinho kaže...

Evo malo od mene.

Ajde malo ocisti hladnjak od proca.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
F1-IVO kaže...
Dodinho kaže...

Evo malo od mene.

Sve očisitim, ali hladnjak od proca me (h)ebe jer neznam kako skinuti hladnjak od proca, ali važno da on hladi kako trebaNamigiva

Who sent all these Babies to fight?
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Kako je MX Revolution stvarno los za online shootere (tko god kaze da je super i da se ne osjeti lag nema pojma kako mis u online shooterima treba raditi)

Krivo,koristim MX Revoution i kad god igram nema lagga-nikakvog! Uspoređivao sam ga sa G5 (1.0) i MX400 i nema razike pri igranju.

A kako to miš treba raditi kad igraš?? Sam ubija?? Iznenađen Izlanuo se

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Dodinho kaže...

Evo malo od mene.

Već vidim temu u CPU podforumu Nevinašce

No možeš ga očistiti sa puhalicom, kistom... (bez da ga skidaš)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
pod009 kaže...
Mauro kaže...
Kako je MX Revolution stvarno los za online shootere (tko god kaze da je super i da se ne osjeti lag nema pojma kako mis u online shooterima treba raditi)

Krivo,koristim MX Revoution i kad god igram nema lagga-nikakvog! Uspoređivao sam ga sa G5 (1.0) i MX400 i nema razike pri igranju.

A kako to miš treba raditi kad igraš?? Sam ubija?? Iznenađen Izlanuo se

Ja sam ga usporedjivo sa Razer Diamondbackom, Logitechom G9 i G500 i lag se u usporedbi s njima itekako koristi.

stovise, nisam ih samo isprobavao nego intenzivno koristio.

Ne, ne treba sam ubijati nego ne treba imati lag. MX Revolution ga ima ma koliko ti bio zaljubljen u svoj mis i to negirao.

17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Ja sam ga usporedjivo sa Razer Diamondbackom, Logitechom G9 i G500 i lag se u usporedbi s njima itekako koristi.

stovise, nisam ih samo isprobavao nego intenzivno koristio.

Ne, ne treba sam ubijati nego ne treba imati lag. MX Revolution ga ima ma koliko ti bio zaljubljen u svoj mis i to negirao.

Ja ga kod sebe nemam,ko zna koji tu faktori još sudjeluju Neodlučan

Meni je USB udaljen od miša svega metar i odvojen tankim drvom,tako da je možda signal bolji kod mene.

16 godina
protjeran
Dodinho kaže...
F1-IVO kaže...
Dodinho kaže...

Evo malo od mene.

Sve očisitim, ali hladnjak od proca me (h)ebe jer neznam kako skinuti hladnjak od proca, ali važno da on hladi kako trebaNamigiva

ma lagano ti ga je skinut prvo makni onu plastiku na hladnjaku koja drzi ventilator i kad ju maknes samo maknes ventilator i to ti je to i sa tolko prasine mi nije jasno kako hladi kako treba

to ti screwless sistem jako jednostavan 

battlefield bc 2 :D
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo novih slikica, očistio sam koliko sam mogao, nisam ništa rasklapao niti vadio.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Ja čistim svoj cooler tako da ga fino operem u kadi pod tušem. Obrišem čistom krpom i kad se osuši novi sloj paste i voila.

Ventilatore čistim štapičima za uši i izopropilnim alkoholom.

Sad sam dobio jedan komp koji ću koristiti za server i on cijeli ide lijepo u vodu. Dakle matična (bez baterije) , grafička se potapaju u vodu i dobro se izribaju (bez brige to sam radio 1000 puta).

Napajanje isto tako, samo ako je prikladno.

I kučište isto tako samo onda još koristim neke tekučine za odmaščivanje i čišćenje.

I nakon svega toga izgleda kao da je iz tvornice izašao.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Hi!

Potpis :P
16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

Ja čistim svoj cooler tako da ga fino operem u kadi pod tušem. Obrišem čistom krpom i kad se osuši novi sloj paste i voila.

Ventilatore čistim štapičima za uši i izopropilnim alkoholom.

Sad sam dobio jedan komp koji ću koristiti za server i on cijeli ide lijepo u vodu. Dakle matična (bez baterije) , grafička se potapaju u vodu i dobro se izribaju (bez brige to sam radio 1000 puta).

Napajanje isto tako, samo ako je prikladno.

I kučište isto tako samo onda još koristim neke tekučine za odmaščivanje i čišćenje.

I nakon svega toga izgleda kao da je iz tvornice izašao.

pa potopi komp u mineralno ulje znaci u neki akvarij ili slicno nekaj i nema sanse da ti dođe prasina to cu probat koji vikend slozit

battlefield bc 2 :D// pills here
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

pa potopi komp u mineralno ulje znaci u neki akvarij ili slicno nekaj i nema sanse da ti dođe prasina to cu probat koji vikend slozit

Najjednostavnije bi bilo odstraniti sve ventilatore iz kompa i potopiti ga u transformatorsko ulje. Savršeno hlađenje bez buke. Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Hi!

cool

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
mtopol kaže...
Wiz3m4n kaže...

Hi!

cool

Osmijeh kada se samo sjetim paljenja sa šarafcigerom Namigiva

Potpis :P
16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Najjednostavnije bi bilo odstraniti sve ventilatore iz kompa i potopiti ga u transformatorsko ulje. Savršeno hlađenje bez buke. Smijeh

mineralno ti je bolje jer je bezbojno i ne smrdi (tolko)

battlefield bc 2 :D// pills here
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Evo novih slikica, očistio sam koliko sam mogao, nisam ništa rasklapao niti vadio.

kako ti je plexiglas ovako izgreban?

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Ma došlo je do greške, kapnuo mi razrjeđivač, ali sam malo popravio i kupit ću naljepnicu pa se neće vidjeti.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

pošto sam prije par dana stavio novu grafičku, moram stavit i nove slike... hh http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

pošto sam prije par dana stavio novu grafičku, moram stavit i nove slike... hh http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif

Fino fino :-D

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan

Moj mali server, danas kupio ovo malo napajanje, jedva ga našao.

double facepalm
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

odlično

koliko je to jako i kolko vrijedi ???

@error@
16 godina
neaktivan

Pa....kad me stara bana s "glavnog" kompjutera, ovaj je sasvim dovoljan za čitat mail, fejs, bug i sl.

Trenutno mi se nalazi u mom apartmanu, bačen u neki ormar do kreveta pa tako mogu surfat ležeći :D

Lijepo vrti unreal tournament 99', ali njegova glavna zadaća je cuclanje torenta.

Oko 600 kn sam dao za ploču, ali sam mogao proći jeftinije da sam uzeo neku šrot ploču i single core cpu. Tojest imam hrpu takvih konfiguracija ali njihovi nedostatci su velika potrošnja i buka u radu. Dok taj mali atom dual core troši max 8W i to pod punim opterećenjem. Promijenio sam ventilator i spustio latencije na memoriji, ali mi je jako žao što se taj mališa ne može overklokirati (vidim veliki potencijal u njemu). Za diskove imam posebnu ladicu i kad se napune, umjesto mrežom, dofuram ih na gornji pc i fino istovarim igre i filmove. Ono malo napajanje koštalo je 150 kn; no-name 200W, jako malo i tiho (prije sam imao polovno MS 400W s dva ventilatora koji su me ubijali u pojam). Memoriju sam bio davno kupio za nekih 25€ (tek privremeno za gl. pc a poslije sam kupio ocz reaper 4G 1066), wireless karticu za nekih 100 kn (pošto nemam kabel do sobe) i dvd pekač za 180 kn. Metalno podnožje je skinuto od prastarog kućišta sa socket 7 pločom i ofarbano crvenom bojom. Još trebam ugradit potenciometar za napajanje da ga dodatno mogu stišat jer koristi max 1/4 snage.

double facepalm
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 11:24 (Katana).
16 godina
neaktivan

evo i mojih sitnica koje sam dobio pod bor od svoje drage ....

znaci ovo što je na slici + WD caviar Black 1Tb

Božićne razonode .. Božićne razonode ..
nema gaaa...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 21:31 (Comfort).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

sljedeci Božic cu ti posuditi dragu Cool

17 godina
neaktivan
labrovic kaže...

sljedeci Božic cu ti posuditi dragu Cool

+1

16 godina
ficho kaže...
Razer kaže...

Evo jedne koju sam slikao tijekom bencha E4400 i 8500GT:

http://shrani.si/?d/Iw/14lHZpel/2008012522591.jpg

:)

Kvalitetno hladenje :)

vjerojatno imaš problema s kondenzacijom

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ev i moje!

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 21:28 (C.J.B.).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Jesi tog TWKR-a kupio od Max-a?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice