- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo od mene.
Ajde malo ocisti hladnjak od proca.
Evo malo od mene.
Sve očisitim, ali hladnjak od proca me (h)ebe jer neznam kako skinuti hladnjak od proca, ali važno da on hladi kako treba
Krivo,koristim MX Revoution i kad god igram nema lagga-nikakvog! Uspoređivao sam ga sa G5 (1.0) i MX400 i nema razike pri igranju.
A kako to miš treba raditi kad igraš?? Sam ubija??

Evo malo od mene.
Već vidim temu u CPU podforumu 
No možeš ga očistiti sa puhalicom, kistom... (bez da ga skidaš)
Krivo,koristim MX Revoution i kad god igram nema lagga-nikakvog! Uspoređivao sam ga sa G5 (1.0) i MX400 i nema razike pri igranju.
A kako to miš treba raditi kad igraš?? Sam ubija??

Ja sam ga usporedjivo sa Razer Diamondbackom, Logitechom G9 i G500 i lag se u usporedbi s njima itekako koristi.
stovise, nisam ih samo isprobavao nego intenzivno koristio.
Ne, ne treba sam ubijati nego ne treba imati lag. MX Revolution ga ima ma koliko ti bio zaljubljen u svoj mis i to negirao.
Ja sam ga usporedjivo sa Razer Diamondbackom, Logitechom G9 i G500 i lag se u usporedbi s njima itekako koristi.
stovise, nisam ih samo isprobavao nego intenzivno koristio.
Ne, ne treba sam ubijati nego ne treba imati lag. MX Revolution ga ima ma koliko ti bio zaljubljen u svoj mis i to negirao.
Ja ga kod sebe nemam,ko zna koji tu faktori još sudjeluju 
Meni je USB udaljen od miša svega metar i odvojen tankim drvom,tako da je možda signal bolji kod mene.
Evo malo od mene.
Sve očisitim, ali hladnjak od proca me (h)ebe jer neznam kako skinuti hladnjak od proca, ali važno da on hladi kako treba
ma lagano ti ga je skinut prvo makni onu plastiku na hladnjaku koja drzi ventilator i kad ju maknes samo maknes ventilator i to ti je to i sa tolko prasine mi nije jasno kako hladi kako treba
to ti screwless sistem jako jednostavan
Ja čistim svoj cooler tako da ga fino operem u kadi pod tušem. Obrišem čistom krpom i kad se osuši novi sloj paste i voila.
Ventilatore čistim štapičima za uši i izopropilnim alkoholom.
Sad sam dobio jedan komp koji ću koristiti za server i on cijeli ide lijepo u vodu. Dakle matična (bez baterije) , grafička se potapaju u vodu i dobro se izribaju (bez brige to sam radio 1000 puta).
Napajanje isto tako, samo ako je prikladno.
I kučište isto tako samo onda još koristim neke tekučine za odmaščivanje i čišćenje.
I nakon svega toga izgleda kao da je iz tvornice izašao.
Ja čistim svoj cooler tako da ga fino operem u kadi pod tušem. Obrišem čistom krpom i kad se osuši novi sloj paste i voila.
Ventilatore čistim štapičima za uši i izopropilnim alkoholom.
Sad sam dobio jedan komp koji ću koristiti za server i on cijeli ide lijepo u vodu. Dakle matična (bez baterije) , grafička se potapaju u vodu i dobro se izribaju (bez brige to sam radio 1000 puta).
Napajanje isto tako, samo ako je prikladno.
I kučište isto tako samo onda još koristim neke tekučine za odmaščivanje i čišćenje.
I nakon svega toga izgleda kao da je iz tvornice izašao.
pa potopi komp u mineralno ulje znaci u neki akvarij ili slicno nekaj i nema sanse da ti dođe prasina to cu probat koji vikend slozit
pa potopi komp u mineralno ulje znaci u neki akvarij ili slicno nekaj i nema sanse da ti dođe prasina to cu probat koji vikend slozit
Najjednostavnije bi bilo odstraniti sve ventilatore iz kompa i potopiti ga u transformatorsko ulje. Savršeno hlađenje bez buke. 
Hi!
cool
Hi!
cool
kada se samo sjetim paljenja sa šarafcigerom 
Najjednostavnije bi bilo odstraniti sve ventilatore iz kompa i potopiti ga u transformatorsko ulje. Savršeno hlađenje bez buke. 
mineralno ti je bolje jer je bezbojno i ne smrdi (tolko)
Evo novih slikica, očistio sam koliko sam mogao, nisam ništa rasklapao niti vadio.
kako ti je plexiglas ovako izgreban?
Ma došlo je do greške, kapnuo mi razrjeđivač, ali sam malo popravio i kupit ću naljepnicu pa se neće vidjeti.
pošto sam prije par dana stavio novu grafičku, moram stavit i nove slike... hh 
Fino fino :-D
odlično
koliko je to jako i kolko vrijedi ???
Pa....kad me stara bana s "glavnog" kompjutera, ovaj je sasvim dovoljan za čitat mail, fejs, bug i sl.
Trenutno mi se nalazi u mom apartmanu, bačen u neki ormar do kreveta pa tako mogu surfat ležeći :D
Lijepo vrti unreal tournament 99', ali njegova glavna zadaća je cuclanje torenta.
Oko 600 kn sam dao za ploču, ali sam mogao proći jeftinije da sam uzeo neku šrot ploču i single core cpu. Tojest imam hrpu takvih konfiguracija ali njihovi nedostatci su velika potrošnja i buka u radu. Dok taj mali atom dual core troši max 8W i to pod punim opterećenjem. Promijenio sam ventilator i spustio latencije na memoriji, ali mi je jako žao što se taj mališa ne može overklokirati (vidim veliki potencijal u njemu). Za diskove imam posebnu ladicu i kad se napune, umjesto mrežom, dofuram ih na gornji pc i fino istovarim igre i filmove. Ono malo napajanje koštalo je 150 kn; no-name 200W, jako malo i tiho (prije sam imao polovno MS 400W s dva ventilatora koji su me ubijali u pojam). Memoriju sam bio davno kupio za nekih 25€ (tek privremeno za gl. pc a poslije sam kupio ocz reaper 4G 1066), wireless karticu za nekih 100 kn (pošto nemam kabel do sobe) i dvd pekač za 180 kn. Metalno podnožje je skinuto od prastarog kućišta sa socket 7 pločom i ofarbano crvenom bojom. Još trebam ugradit potenciometar za napajanje da ga dodatno mogu stišat jer koristi max 1/4 snage.
sljedeci Božic cu ti posuditi dragu 
sljedeci Božic cu ti posuditi dragu 
+1
Evo jedne koju sam slikao tijekom bencha E4400 i 8500GT:
http://shrani.si/?d/Iw/14lHZpel/2008012522591.jpg
:)
vjerojatno imaš problema s kondenzacijom