Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.148
|
čitano: 4.361.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Oly_E3 kaže...

Nije Scythe... Kako imam dva Gemina II S, sa tog jednog sam skinuo vent i stavio ga na dno Osmijeh (a taj gemin II S ima crveni 120mm LED na sebi i hladi celerona D 330)

hehe, sve u svemu, komp ti se(kao i moj) preporodio ove godine!

16 godina
neaktivan

Hehe, da na prvoj slici još uvjek nije original. Šteta što nemam sliku originalnog kompa od dana kada je bio sastavljen, tada bi bile jako velike razlike Nevinašce (zadnje što je bilo ostalo od tog kompa je E6600, ali sam ga promjenio, pa ništ od toga). No kako bilo original ponovno postaje original (slažem ponovno komp od tih dijelova Nevinašce)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 23:04 (Oly_E3).
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Šta se tice hladenja,ventilatora i drugih stvari!

Ako neko kupi normalan komp poput mene i ne petlja nista u njemu ne treba mu vise od jednog ventilatora...

Ja imam mini vent na procu koj sam dobio u paketu i jedan za ispuh koji radi na 480 o/min u svim situacijama je to sasvim doboljno nema nikakvuh pregrijavanja...

Uzalud sam kupio ventilatore i potenciometar...

16 godina
neaktivan
flynex kaže...

Ako neko kupi normalan komp poput mene i ne petlja nista u njemu ne treba mu vise od jednog ventilatora...

Ja imam mini vent na procu koj sam dobio u paketu i jedan za ispuh koji radi na 480 o/min u svim situacijama je to sasvim doboljno nema nikakvuh pregrijavanja...

ti imaš modularno napajanje i odlično kućište, tako da pretpostavljam da je protok zraka izvrstan...

ako ne clockas ništa, naravno da ti ne trebaju ventovi!

16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
flynex kaže...

ti imaš modularno napajanje i odlično kućište, tako da pretpostavljam da je protok zraka izvrstan...

ako ne clockas ništa, naravno da ti ne trebaju ventovi!

Da i bio je naglasak na tome da se nista ne clocka al doci ce i to samo polako...Bogataš

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo moje zveri! Suspregnite sline...

16 godina
neaktivan
The Man kaže...

zvjer, ali cable managment jako loš! imaš odlično kućište, to se da puno bolje rješiti sprovođenjem kabela iza matične ploče...

16 godina
neaktivan

Sredi malo te kablove Namigiva i onda ide 5-ica, ovako 4-ka Nevinašce

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
The Man kaže...

zvjer, ali cable managment jako loš! imaš odlično kućište, to se da puno bolje rješiti sprovođenjem kabela iza matične ploče...

Da kablove moze uredno sredit,ovaj debeli kabel na maticnoj  ide iza bez problema i onda ce bit sve duplo urednije...

Uff kada upali komp ima osjecaj da mu avion poljece iz stana!Nevinašce

16 godina
neaktivan
flynex kaže...
stipica_zd kaže...
The Man kaže...

Da kablove moze uredno sredit,ovaj debeli kabel na maticnoj  ide iza bez problema i onda ce bit sve duplo urednije...

Uff kada upali komp ima osjecaj da mu avion poljece iz stana!Nevinašce

Da sam htio mogao sam staviti debeli kabel iza, no pošto mi je kučište pod stolom i nemam prozirne stranice ne smeta mi to uopće. Pregledao sam uzduž i poprijeko The "Official" Cooler Master 690 Club (guglajte ak' ne znate o čemu se radi) tako da samo pun znanja vezanog uz cable management, bez brige...

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Tko zeli nek stavi slike, tko ne nemora! Previse pametovanja i filozofije dovodi do kartona koje stvarno ne zelim dijeliti radi gluposti.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo vam malo,nije mi se dalo previse prtljat s kablovima pa sam samo ovo napravio

moji ljubimci:D moji ljubimci:D
ovo se brine o struji ;) ovo se brine o struji ;)
rami rami
zvijer zvijer
jbg...neda mi se slagat kabele:D jbg...neda mi se slagat kabele:D
nije lose:D nije lose:D
moja periferija moja periferija
evo malo smijeha,ovo se nalazi ispod stola:D evo malo smijeha,ovo se nalazi ispod stola:D
SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

evo vam malo,nije mi se dalo previse prtljat s kablovima pa sam samo ovo napravio

odlično, samo da je malo kabele složiti!

btw, zašto su ti rami u 1. i 3. utoru?

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

rami su mi tako jer drukcije ne rade,nezz sta im je,neda mi se slagat,kad dode potenciometar ce to bit ljepse

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

rami su mi tako jer drukcije ne rade,nezz sta im je,neda mi se slagat,kad dode potenciometar ce to bit ljepse

u pitanju su dual channel, zavisi ako ti maticna podrzava a mema ne onda mora biti kao sto si stavio....

17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

zasto je kuciste na stolu i oduzima previse prostora

potpis :D
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
šiloman kaže...

zasto je kuciste na stolu i oduzima previse prostora

možda je samo za potrebe "snimanja" stavljeno na stol...Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 17:05 (stipica_zd).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

hahah,ma na stolu je iz fore,da ga se vidi,a u izradi mi je polica na koju ide kuciste i monitor

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

OK! A sada odi lijepo složi te kablove Nevinašce

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo još dvije od mene. Netko je spomenuo cable management?

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Čim kupim grafu postam svoje slike.

Komp mi se čak pali na pljesak, samo je taj sklop malo preosjetljiv. Treba smanjit buku izvana tako da ga stavim u neko kućište. Sve je još u alphi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo jedna i od mene. Slikana mobitelom, pa nije bas neka kvaliteta.

Znam da nisam bas normalan, ali bar u obranu mogu reci da je G9 prodan u medjuvremenu Osmijeh

misonje misonje
16 godina
protjeran
Mauro kaže...

Znam da nisam bas normalan, ali bar u obranu mogu reci da je G9 prodan u medjuvremenu Osmijeh

Da,sve se nema...Bogataš

16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

nisi normalan :P

btw sta ce ti toliko stakora

16 godina
neaktivan

mouse's fivesome, perverzije

double facepalm
17 godina
Mauro kaže...

Ti nisi dobro!

Za te pare koje si potrošio na miševe mogao si kupit hd5850.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Mauro kaže...

Ti nisi dobro!

Za te pare koje si potrošio na miševe mogao si kupit hd5850.

Ah ima se moze se,ko zna vjerovatno ima 3 HD5850!Smijeh

16 godina
Jim Carrey kaže...
Mauro kaže...

nisi normalan :P

btw sta ce ti toliko stakora

Islo ovako:

Kupio MX500 i dugo ga koristio. Na slici se vide poprilicni tragovi trosenja. Nakon dugo vremena kotacic je poceo jako stekati, a i ovako izlizan nije preugodan za koristenje, pa ga umirovio.

Uzeo Razer Diamondback. Iako je mis bio u svoje vrijeme bolesno brz i precizan nikada mi nije previse "sjeo".

Poceo igrati WoW i za njega je Razer stvarno nepraktican, pa kupio vrlo povoljno Logitech MX Revolution. Razer prebacen za koristenje na laptopu.

Nakon 3,5 godine prestao igrati WoW i vratio se shooterima. Kako je MX Revolution stvarno los za online shootere (tko god kaze da je super i da se ne osjeti lag nema pojma kako mis u online shooterima treba raditi) kupio Logitech G9. S obzirom da se nikako nisam mogao naviknuti na njegov oblik, a i plastika na gripovima mi nikako nije odgovarala kupio sam Logitech G500, a prodao Logitech G9.

I tako to bilo mada veliki udio ima i to da nekako bas volim dobar mis.

Hebi ga, reagiram na dobar mis k'o zene na dobre cipele Osmijeh

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ooo znam kako ti je. Imam doma 5 mišova koji vrijede cca 2000 kuna i žao mi ih prodat, no dosta o tome. Daj mi reci kakav ti je G500? Opiši mi ga malo ako ti se da...

16 godina
The Man kaže...

Ooo znam kako ti je. Imam doma 5 mišova koji vrijede cca 2000 kuna i žao mi ih prodat, no dosta o tome. Daj mi reci kakav ti je G500? Opiši mi ga malo ako ti se da...

Da sad ne pisem tu previse evo ti copy/paste usporedbe sa Logitech G9 koju sam napisao na jednom drugom forumu:

Evo par usporedbi sa G9 ako nekog zanima.

Koristio sam Logitech G9 nekih 7-8 mjeseci i nikako se nisam mogao priviknuti na slijedece stvari:

- oblik: nikako mi nije odgovarao. Jednostavno je za moju ruku premali jer osobno volim cijeli dlan nasloniti na misa (palm grip)

- materijali gripova: koji god grip koristio (wide ili precision) dlanovi su mi se strahovito znojili.

Iz navedenih razloga sam odlucio "umiroviti" Logitech G9 i nabaviti Logitech G500.

Nakon sto sam kupio G500 moj dragi G9 je otisao na trznicu i prodan je.

G500 koristim vec nekih mjesec dana.

Evo nekih usporedbi ako nekome nesto znace i pomazu:

- optika: definitivno na strani G500. Vec na papiru G500 je bolji od G9 i to se lagano osjeti u koristenju. G9 je predobar mis i G500 je samo za nijansu bolji. Npr. u CoD4 sa G9 sam koristio DPI 3200 i ingame sens 4.5, a sada imam DPI 5600 i ingame sens 2.5. Dodje manje vise na isto, ali sa G500 je sve onako lagano "gladje" i preciznije.

Majstori koji briju kako je sve preko 1600 DPI previse lagano FOF jer nemate sta komentirati u topicu za high-dpi miseve

- kvaliteta materijala: definitivno je na strani G9. Materijali koristeni na G500 su dobri i nema problema sa tim, ali oni na G9 jednostavno na prvi pogled i dodir pokazuju da su kvalitetniji

- tipke: definitivno na strani G500. Sve tipke jednostavno ostavljaju bolji dojam, a da ne napominjem onu dodatnu 3. bocnu tipku. Treba malo vremena da se na nju navikne, ali poslije toga postaje nezamjenjiva.

Mozda bocne tipke na G500 ostavljaju bolji dojam jer su "fixne" dok su na G9 dio gripa

- scroll: manje vise su isti, ali G500 dobija na ovom podrucju zbog lako dostupne hyper scroll tipke. Na njemu je odmah iza scrola dok je na G9 s donje strane misa

- software: oba misa dijele isti software no na ovom podrucju je G9 definitivno puno bolji. Kao prvo, kod njega je moguce svakom profilu dodijeliti razlicitu boju dok je kod G500 uvijek crvena. Takodjer, G9 moze spremiti 5 profila na sam mis dok G500 moze samo jedan. Meni nepotrebno, ali ipak je kod G9 to bolje posebno onome tko za time ima potrebu.

- design: G9 pobjeduje samo tako. Design je subjektivna kategorija, ali G500 je jednostavno ruzan. Mis je odlican po tehnickim karakteristikama, ali design mu je... Definitivno je po ovom pitanju G9 daleko ispred

Na kraju krajeva kao sto je kolega Žile rekao: razlika izmedju miseva je manje vise u gripu koji korisnik koristi i to bi trebao biti neki orijentir kod odabira izmedju G9 i G500.

G500 ima bolju optiku, tipke i scroll (scroll zbog lakse dostupne tipke za mode switch) dok je G9 bolji na svim drugim podrucjima.

Promjenjivi gripovi na G9 su nesto nenadjebivo. Npr. mogucnost ciscenja misa kod gripa koji se moze skinuti dobija sasvim novu dimenziju i dok se ne proba ne moze se skuziti koliko je to prakticno.

Koji god odabrali necete pogrijesiti: oba su vrhunska proizvoda.

Naravno, cijena je debelo na strani G500

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice