Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.148
|
čitano: 4.363.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Da imam takvu pilu stavio bi je na prozor da svi vide i još otvorio kućište i napisao šta je šta Smijeh

dotore1
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo moje kante. Sramim se

Ostalo vam necu pokazat Sramim se Sramim se

Izgleda opako, a zapravo je jeftinjak :D Izgleda opako, a zapravo je jeftinjak :D
http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije PC, ali možda vrijedi vidjeti.

Novi Popcorn Hour C-200. Tek se pojavio u Evropi.

A tu su i neki dodaci kojih baš nema kod nas za kupit (Nexus ventilatori, jedna Noctua od 120mm i super-čistač prašine iz PC-a)

Umetanje HDD. Otvoriš poklopac, staviš HDD i ... Umetanje HDD. Otvoriš poklopac, staviš HDD i ...
...zatvoriš poklopac. ...zatvoriš poklopac.
Mašinerija... Mašinerija...
Nexusi (2×80mm i 1×92mm) i Noctua (120mm) Nexusi (2×80mm i 1×92mm) i Noctua (120mm)
Nema više prašine! Nema više prašine!
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Di si kupio te ventice??

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

a gdje si kupio ovaj sprej ??

@error@
17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
Matija111 kaže...

a gdje si kupio ovaj sprej ??

Sve online iz Švedske. www.inwarehouse.se i www.dustinhome.se

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Pozz ljudi imate svi super hardware no ja hocu vidjeti od RPGvsTENK slike hardwarea ako ima tu konfu uopce(i naravno njegov x360 i ps3) stvarno bi volio to vidjeti sry na offtopicu

majstore, ocito da gadas u bolnu točku, nije se odazvao!!

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo kako to kod mene izgleda. Prebacio sam se u zimski način pa je sada komp tih (Gainwardica ipak je najbučnija sa oko 30dB), ali ipak nije toliko topal. Grafičke rade na AUTO regulaciji venta, CPU vent se vrti na niskom okretajima, a ostavio sam 5 ventova: Prednji usis, stražnji ispuh (rade na full brzini) podni usis (preko BIOS-a radi na niskim okretajima) i 2x krovni ispuh (rade na 5V)... Kablova je sada manje, pa sam ih zato mogao malo bolje urediti.

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 17:48 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

odlično uređeno. pogledaj samo kako se sjaji vent na cooleru od proca Smijeh

16 godina
neaktivan

Hehe.. A kako tek fino smiruje kada se okreće Nevinašce 

Hvala!

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Hehe.. A kako tek fino smiruje kada se okreće Nevinašce 

Hvala!

Koliko mjesta cca ima između Corsair Dominatora i cpu coolera? u kojim utorima ti stoji memorija..?

16 godina
neaktivan

Nema baš puno... Svega cm, cm i pol, a memorija je u prvom i trećem slotu... Inače ovaj Gemin II S mi hladi Northbridge i Mosfet i memoriju (a i CPU isto tako) Osmijeh, a Corsair Dominator je tu za ukras Nevinašce

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Nema baš puno... Svega cm, cm i pol, a memorija je u prvom i trećem slotu... Inače ovaj Gemin II S mi hladi Northbridge i Mosfet i memoriju (a i CPU isto tako) Osmijeh, a Corsair Dominator je tu za ukras Nevinašce

Hehe, znam da je za ukras, ali lijepo izgleda, planiram ga uzeti Smijeh

memoriju nisi clockao?

16 godina
neaktivan

Za sada sve mi radi na default clockovima, a i mislim da će to tako i ostati... Imao sam jedno vrijeme memoriju (Corsair XMS2 DHX) na 1103MHz @ 2.3V... Siguran sam da joj nije bilo vruće Cool

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Nije neka zvjerka al sluzi..

Ma sta nije neka zvjerka WTf?

Paty
16 godina
neaktivan
vice kaže...
Y2K2 kaže...

mislim da je pokusao staviti slike svog hadrvera ali nije uspio prebaciti..

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
vice kaže...
Y2K2 kaže...

mislim da je pokusao staviti slike svog hadrvera ali nije uspio prebaciti..

bas tako

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

bas tako

prebaci onda sada...

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Y2K2 kaže...

bas tako

prebaci onda sada...

Ma nesta me j..e pokusavam al nece..

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ma nesta me j..e pokusavam al nece..

Odi preko imagesforma ili nekog drugog image hosta

17 godina
Oly_E3 kaže...

Evo kako to kod mene izgleda. Prebacio sam se u zimski način pa je sada komp tih (Gainwardica ipak je najbučnija sa oko 30dB), ali ipak nije toliko topal. Grafičke rade na AUTO regulaciji venta, CPU vent se vrti na niskom okretajima, a ostavio sam 5 ventova: Prednji usis, stražnji ispuh (rade na full brzini) podni usis (preko BIOS-a radi na niskim okretajima) i 2x krovni ispuh (rade na 5V)... Kablova je sada manje, pa sam ih zato mogao malo bolje urediti.

neznam sta reci skidam kapu.. nego da te pitam kolko cesto cistis ventove i da li skidas ventove dolje iz kucista kada ih cistis.. to pitanje vrijedi za sve komponente grafe.. cpu cooler itd..

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

neznam sta reci skidam kapu.. nego da te pitam kolko cesto cistis ventove i da li skidas ventove dolje iz kucista kada ih cistis.. to pitanje vrijedi za sve komponente grafe.. cpu cooler itd..

Hvala!

Ove ispuhe nisam očistio od kada sam ih stavio (negdje u 6. mjesecu ove godine), a podni usis je povukao dosta prašine na sebe (jer je filter zbog određenih razloga na ventilatoru), pa sam ga morao skinuti, a prednji usis dosta povuče prašine na sebe (kistom ju skinem sa filtera, pa ne moram skidati vent). CPU cooler ima jako malo prašine (očistio sam ga kada sam promjenio procesor, a zadnji put prije toga sam ga očistio negdje u 5./6. mjesecu), a RAM cooler niti nema prašine na sebi. Grafe su čiste također (Sapphire sam kupio u 6. mjesecu i još ju nisam čistio, a Gainward sam očistio negdje prije koji tjedan prvi puta, a nju imam više od godinu dana)

Čak me iznenadilo to da mi je jako malo prašine ušlo preko ljeta (tada imam na bočnoj stranici još dodatna dva 120mm venta koji upuhuju zrak)

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo mala usporedba kako je izgledala utroba moga kompa u vrijeme kada sam se registrirao na forum u 3. mjesecu (slika 1.) i slika kakvo je sada stanje u 11. mjesecu (ista slika od prije par postova - slika 2.) Nevinašce

3. mjesec 2009. 3. mjesec 2009.
11. mjesec 2009. 11. mjesec 2009.
16 godina
Oly_E3 kaže...

Evo mala usporedba kako je izgledala utroba moga kompa u vrijeme kada sam se registrirao na forum u 3. mjesecu (slika 1.) i slika kakvo je sada stanje u 11. mjesecu (ista slika od prije par postova - slika 2.) Nevinašce

Ja nevidim nikakvu razlikuBelji se

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

hehe! znači novo napajanje, nova grafa(CF), malo si mijenjao ventove tako da su ti ova oba na vrhu CM...nova optika ako se ne varam, novi proc...

nova matična, corsair dominator...

još što? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 21:00 (stipica_zd).
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

hehe! znači novo napajanje, nova grafa(CF), malo si mijenjao ventove tako da su ti ova oba na vrhu CM...nova optika ako se ne varam, novi proc...

još što? Smijeh

Ima toga... Nevinašce

16 godina
Oly_E3 kaže...

tako bi i ja trebao za jedno mj dana,ako se dobiju novi dijelovi,uslikat pa da se vidi fino :P

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

još što? Smijeh

Ima toga... Nevinašce

novi cooler(ovaj na dnu, možda je to i onaj Scythe sivi), još 1 hdd

e da, i kvaliteta slike je puuuno boljaBelji se

16 godina
neaktivan

Nije Scythe... Kako imam dva Gemina II S, sa tog jednog sam skinuo vent i stavio ga na dno Osmijeh (a taj gemin II S ima crveni 120mm LED na sebi i hladi celerona D 330)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice