Da imam takvu pilu stavio bi je na prozor da svi vide i još otvorio kućište i napisao šta je šta 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije PC, ali možda vrijedi vidjeti.
Novi Popcorn Hour C-200. Tek se pojavio u Evropi.
A tu su i neki dodaci kojih baš nema kod nas za kupit (Nexus ventilatori, jedna Noctua od 120mm i super-čistač prašine iz PC-a)
Di si kupio te ventice??
a gdje si kupio ovaj sprej ??
a gdje si kupio ovaj sprej ??
Sve online iz Švedske. www.inwarehouse.se i www.dustinhome.se
Pozz ljudi imate svi super hardware no ja hocu vidjeti od RPGvsTENK slike hardwarea ako ima tu konfu uopce(i naravno njegov x360 i ps3) stvarno bi volio to vidjeti sry na offtopicu
majstore, ocito da gadas u bolnu točku, nije se odazvao!!
Evo kako to kod mene izgleda. Prebacio sam se u zimski način pa je sada komp tih (Gainwardica ipak je najbučnija sa oko 30dB), ali ipak nije toliko topal. Grafičke rade na AUTO regulaciji venta, CPU vent se vrti na niskom okretajima, a ostavio sam 5 ventova: Prednji usis, stražnji ispuh (rade na full brzini) podni usis (preko BIOS-a radi na niskim okretajima) i 2x krovni ispuh (rade na 5V)... Kablova je sada manje, pa sam ih zato mogao malo bolje urediti.
odlično uređeno. pogledaj samo kako se sjaji vent na cooleru od proca 
Hehe.. A kako tek fino smiruje kada se okreće
Hvala!
Hehe.. A kako tek fino smiruje kada se okreće
Hvala!
Koliko mjesta cca ima između Corsair Dominatora i cpu coolera? u kojim utorima ti stoji memorija..?
Nema baš puno... Svega cm, cm i pol, a memorija je u prvom i trećem slotu... Inače ovaj Gemin II S mi hladi Northbridge i Mosfet i memoriju (a i CPU isto tako)
, a Corsair Dominator je tu za ukras 
Nema baš puno... Svega cm, cm i pol, a memorija je u prvom i trećem slotu... Inače ovaj Gemin II S mi hladi Northbridge i Mosfet i memoriju (a i CPU isto tako)
, a Corsair Dominator je tu za ukras 
Hehe, znam da je za ukras, ali lijepo izgleda, planiram ga uzeti 
memoriju nisi clockao?
Za sada sve mi radi na default clockovima, a i mislim da će to tako i ostati... Imao sam jedno vrijeme memoriju (Corsair XMS2 DHX) na 1103MHz @ 2.3V... Siguran sam da joj nije bilo vruće 
Nije neka zvjerka al sluzi..
Ma sta nije neka zvjerka WTf?
mislim da je pokusao staviti slike svog hadrvera ali nije uspio prebaciti..
mislim da je pokusao staviti slike svog hadrvera ali nije uspio prebaciti..
bas tako
bas tako
prebaci onda sada...
bas tako
prebaci onda sada...
Ma nesta me j..e pokusavam al nece..
Ma nesta me j..e pokusavam al nece..
Odi preko imagesforma ili nekog drugog image hosta
Evo kako to kod mene izgleda. Prebacio sam se u zimski način pa je sada komp tih (Gainwardica ipak je najbučnija sa oko 30dB), ali ipak nije toliko topal. Grafičke rade na AUTO regulaciji venta, CPU vent se vrti na niskom okretajima, a ostavio sam 5 ventova: Prednji usis, stražnji ispuh (rade na full brzini) podni usis (preko BIOS-a radi na niskim okretajima) i 2x krovni ispuh (rade na 5V)... Kablova je sada manje, pa sam ih zato mogao malo bolje urediti.
neznam sta reci skidam kapu.. nego da te pitam kolko cesto cistis ventove i da li skidas ventove dolje iz kucista kada ih cistis.. to pitanje vrijedi za sve komponente grafe.. cpu cooler itd..
neznam sta reci skidam kapu.. nego da te pitam kolko cesto cistis ventove i da li skidas ventove dolje iz kucista kada ih cistis.. to pitanje vrijedi za sve komponente grafe.. cpu cooler itd..
Hvala!
Ove ispuhe nisam očistio od kada sam ih stavio (negdje u 6. mjesecu ove godine), a podni usis je povukao dosta prašine na sebe (jer je filter zbog određenih razloga na ventilatoru), pa sam ga morao skinuti, a prednji usis dosta povuče prašine na sebe (kistom ju skinem sa filtera, pa ne moram skidati vent). CPU cooler ima jako malo prašine (očistio sam ga kada sam promjenio procesor, a zadnji put prije toga sam ga očistio negdje u 5./6. mjesecu), a RAM cooler niti nema prašine na sebi. Grafe su čiste također (Sapphire sam kupio u 6. mjesecu i još ju nisam čistio, a Gainward sam očistio negdje prije koji tjedan prvi puta, a nju imam više od godinu dana)
Čak me iznenadilo to da mi je jako malo prašine ušlo preko ljeta (tada imam na bočnoj stranici još dodatna dva 120mm venta koji upuhuju zrak)
Evo mala usporedba kako je izgledala utroba moga kompa u vrijeme kada sam se registrirao na forum u 3. mjesecu (slika 1.) i slika kakvo je sada stanje u 11. mjesecu (ista slika od prije par postova - slika 2.) 
Evo mala usporedba kako je izgledala utroba moga kompa u vrijeme kada sam se registrirao na forum u 3. mjesecu (slika 1.) i slika kakvo je sada stanje u 11. mjesecu (ista slika od prije par postova - slika 2.) 
Ja nevidim nikakvu razliku
hehe! znači novo napajanje, nova grafa(CF), malo si mijenjao ventove tako da su ti ova oba na vrhu CM...nova optika ako se ne varam, novi proc...
nova matična, corsair dominator...
još što? 
hehe! znači novo napajanje, nova grafa(CF), malo si mijenjao ventove tako da su ti ova oba na vrhu CM...nova optika ako se ne varam, novi proc...
još što? 
Ima toga... 
tako bi i ja trebao za jedno mj dana,ako se dobiju novi dijelovi,uslikat pa da se vidi fino :P
još što? 
Ima toga... 
novi cooler(ovaj na dnu, možda je to i onaj Scythe sivi), još 1 hdd
e da, i kvaliteta slike je puuuno bolja
Nije Scythe... Kako imam dva Gemina II S, sa tog jednog sam skinuo vent i stavio ga na dno
(a taj gemin II S ima crveni 120mm LED na sebi i hladi celerona D 330)