ja sam isto ljubitelj tišine 
a di su ti Mac-ovi? 
Kad uhvatim vremena onda ću ih poslikavat. A ima toga još (još 2 PC-a od kojih je jedan i7, SSD + Raptor diskovi, Creative X-fi Fatal1ty, sve u Stackeru, a drugi u Zalman HTPC kućištu). He-he.
a di su ti Mac-ovi? 
Kad uhvatim vremena onda ću ih poslikavat. A ima toga još (još 2 PC-a od kojih je jedan i7, SSD + Raptor diskovi, Creative X-fi Fatal1ty, sve u Stackeru, a drugi u Zalman HTPC kućištu). He-he.
a di su ti Mac-ovi? 
Gdje stanujes?...
Sta radis ti?
(Prvo sala, drugo ozbiljno).
Stacker-a vjerovatno ne bih uzeo kad bih imao bazen para, ne odise mi stilom.
Gdje stanujes?...
Sta radis ti?
(Prvo sala, drugo ozbiljno).
Stacker-a vjerovatno ne bih uzeo kad bih imao bazen para, ne odise mi stilom.
Imam ja nekoliko godina radnog staža i štedim za stvari koje mi se sviđaju. A i trenutno nisam u Hrvatskoj nego u Švedskoj.
Neke stvari sam nabavio kod nas (npr. Stacker prije par godina, ali onda nije bilo takvog izbora kao danas), a neke stvari sam nabavio vani (Teufel, Nexus,...).
Nije da se hvalim, ali prije pola sata sam kupio i novi Popcorn Hour C200 (mljac!). Kupljen online (kao i sve drugo), treba dan-dva da ga stigne do mene. Jedva čekam da dođe, a onda bi mogao uploadati i koju sliku.
Evo ja baš otvarao kantu jučer kad sam si stavio novi WD-ov caviar blue od 500GB pa ga malo poslikao
I da znam da su oni kabeli na dnu odvratni al mi se neda to sad premještat
Tebe treba nabit u top...
Imas tako dobro kuciste da bi mogao napravit wirelless u njemu... Ljencino jedna ! Poslozi te kablove malo da se ovi lijepi Scythe hladnjaci mogu isticat.
Mislim izraz "lijencina" nije nesto...
HAF 932 je kuciste za koje nemam rijeci, a ti se tako ponasas! Tebi treba nazvat 911 i poslat te HAG.
Tko je rekao da kuciste ne valja ? Nemoj izmisljat ! Idi pisat zadacu, bolje nego sto pises bezvezarije.
@Comfort - ventilatore sam dobio s hladnjacima u paketu.
@ Batista : koliko su te kostali hladnjaci ? hvala
@ Batista : koliko su te kostali hladnjaci ? hvala
Mugen - cini mi se 330, a Musashi 250-270
evo moje, malo sam preuredio svoje :D i kupio sam nove 4GB rama
to su ovi sa hladnjakom...
Mici prste sa kontakata na ramu!
Fino si RAM uhvatio za kontake... 
ma memorija se drzi cijelom rukom po duzini kontakta :D
ja sam to naucio kad sam kupio 10 chipova i za 3 dana zvao zasto nijedan ne radi :D
pa su me samo pitali dali perem ruke, i dali diram odvijac prije :D
Evo i mojega:D
Designeri tog kucista stavili tool-less kaveze za HDD, 3,25" drive-ove, ali nisu stavili sustav za sprovođenje kablova iza maticne.
Inače fino.
Evo i mojega:D
Designeri tog kucista stavili tool-less kaveze za HDD, 3,25" drive-ove, ali nisu stavili sustav za sprovođenje kablova iza maticne.
Inače fino.
tnx, kućište mi je stvarno lijepo.
sada jos namjeravam koju neonku kupiti i možda promjeniti cooler na procesoru.
Evo mali update sa 2 x hd4890 sapphire crossfirex
MOĆNO:DDD
ma memorija se drzi cijelom rukom po duzini kontakta :D
ja sam to naucio kad sam kupio 10 chipova i za 3 dana zvao zasto nijedan ne radi :D
pa su me samo pitali dali perem ruke, i dali diram odvijac prije :D
nisam znao da se nesmije za kontakte drzat ja to primnem kak stignem a jos nisu ni jedni crkli a svaki tjedan cjeli komp raskopam u najmanje detalje pa ih dosta primam al vise necu hehe
Kako da otvorim ovo kuciste?
Izvinite zbog slabih slika.
sa pajserom:DDDDDDDDDD
Kad vidim kako vaš hardver izgleda, onda sam posramljen, morat ću malo presložit sve u njemu, možda slikam tek kad uzmem novu grafu i još koji vent...
Čini mi se da je gornja strana iz komada??
Onda ga probaj okrenuti možda imaš neke vijke na donjoj strani??
To sam i ja mislio jer su gornja, lijeva i desna iz jednog komada, bio je tetkin rodjendan, pa nisam bas htio tad da cackam, kad budem slijedeci put isao...
To sam i ja mislio jer su gornja, lijeva i desna iz jednog komada, bio je tetkin rodjendan, pa nisam bas htio tad da cackam, kad budem slijedeci put isao...
Ta kućišta se otvaraju 'na botune'. Trebaš naći negdje sa strane (možda blizu prednje maske) 'mjesto' il 'nešto' što možeš pritisnuti, a onda se izvuče kompletan metalni dio kućišta. Dakle, press and pull. Sa ovih slika se ne vidi baš dobro gdje su takve pozicije. Zapravo slično je kao današnji mobiteli, npr. pritisneš prstom jedan dio plastike i onda odvojih poklopac baterije (bar je tako na Nokia 6210).
Ta kućišta se otvaraju 'na botune'. Trebaš naći negdje sa strane (možda blizu prednje maske) 'mjesto' il 'nešto' što možeš pritisnuti, a onda se izvuče kompletan metalni dio kućišta. Dakle, press and pull. Sa ovih slika se ne vidi baš dobro gdje su takve pozicije. Zapravo slično je kao današnji mobiteli, npr. pritisneš prstom jedan dio plastike i onda odvojih poklopac baterije (bar je tako na Nokia 6210).
odmah na boku sa svake strane imas "tipke"... kad ih stisnes povlacis masku ili prema sebi ili prema gore... nemoj se brinut sta to neide pa kao to nije to, to je to, ali treba povlacit ko mazga, nista na cimu da nesto ne pukne ali sirove snage ti treba
Upravo tako kod lege sam otvarao ali on je imo 4 šarafa sastrane :D
Nije loše dobroj...
Sad možeš uslikati svoj cijeli kutak i postat u temi http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/odakle-tipkate-d/1190.asp.
Mozda su to ove tipke par centimetara lijeo od natpisa Compaq, tamo kad pocinje ona stranica lijeva (ne start button vec jos lijevo), jer ima i sa desne strane isto.
To sam i mislio ali eto.
Pozz ljudi imate svi super hardware no ja hocu vidjeti od RPGvsTENK slike hardwarea ako ima tu konfu uopce(i naravno njegov x360 i ps3) stvarno bi volio to vidjeti sry na offtopicu
Pozz ljudi imate svi super hardware no ja hocu vidjeti od RPGvsTENK slike hardwarea ako ima tu konfu uopce(i naravno njegov x360 i ps3) stvarno bi volio to vidjeti sry na offtopicu
i ja vec sam ga par puta molio pa ocito da "nije naso vremena "