Evo malo updatea;novi hladnjak za proc i rame:
Ja i ne primjetim razliku.
Ja primjetim pogotovo u temp.(a i u veličini),pobjeđuje starog za dobrih 15-20C .
Ja i ne primjetim razliku.
Ja primjetim pogotovo u temp.(a i u veličini),pobjeđuje starog za dobrih 15-20C .
Malo manje 68. Sam sam odabrao komponente i složio kompić, malo jeftinije pošto sam penzić sa integriranom grafičkom, ali sam zato ugradio SAT i hibridnu TV da nikome ne smetam u svojoj maloj sobici.
Svaka cast,nisam ni ja znao da starije zanimaju kompovi(malo starije ljude) naprimjer,mog pokojnog dedu je zanimala elektronika i kad mi treba PS popraviti i on je tu kad treba lemit i ostale stvari al komp ne..Svaka cast.
dobar je hladnjak ja sam bas uzeo slican samo ima dva propelera sa obe strane i toliko je dugacak da mi vrh hladnjaka dodiruje poklopac kucista pa sam se prije zatvaranja istog bio sje*o da cu morati kruziti poklopac na mjestu gdje je hladnjak
Evo malo da se nadopunim na stare slike,evo sada sa novim coolerom nesto nista posebno..
WOW v10....bravo....
Mogo bi upozorit ostale da pripaze i na potrosnju struje kod tog coolera ako bi ga kupovali...
Mogo bi upozorit ostale da pripaze i na potrosnju struje kod tog coolera ako bi ga kupovali...
nece ga kupovat btw TEC se upaljuje samo kad stvarno treba a to je rijetko
Evo i od mene.. Oprostite zbog mutne slike..
Kučište mi izgleda odlično, samo mogao si malo kablove sredit.
Moja kanta i monitor (tv) ;-)
Pretpostavljam da imaš malu djecu u kući čim je membrana zvučnika udubljena
Evo malo da se nadopunim na stare slike,evo sada sa novim coolerom nesto nista posebno..
kakvo je to cudo od coolera???
Tko ti je prstom utisnuo sredinu na lijevom zvucniku da ga mlatnem?
Tko ti je prstom utisnuo sredinu na lijevom zvucniku da ga mlatnem?
citas mi misli ...to se i meni desilo, kako da to izbijem van??
Ja sam jednom uspio sa usisavacem i to tako da sam stavio usisavac na najmanju snagu i uspio sam.
Ma nisu klinci,nego takav je bio u dućanu pa sam dobio VEEEEELIKI popust za zvučnike ;-)
Ja sam jednom uspio sa usisavacem i to tako da sam stavio usisavac na najmanju snagu i uspio sam.
e, probat cu to sutra, jer su mi zvucnici u studiu...
Ma nisu klinci,nego takav je bio u dućanu pa sam dobio VEEEEELIKI popust za zvučnike ;-)
hehe...imas srece!
Sve je ok, ja sam ti dao tu. Ali ja tu nevidim hardware nego samo periferiju, to bi trebao postati u temu vaš desk ili odakle tipkate, tamo bi dobio još više thumb up-ova.
Meni je frend rekao da je on to prebušio nečim sitnim poput igle i onda je tu stvarčicu presavinuo i tako lagano poravnao membranu.
Ali mi je sve to skupa čudno zvučalo, mislim nisam mu baš povjerovao.
Evo i od mene.. Oprostite zbog mutne slike..
Kučište mi izgleda odlično, samo mogao si malo kablove sredit.
Hvala.. Pokusao sam al od ventova ne mogu jer su prekratki..
coolermaster v10, trenutno jedan od najefikasnijih coolera sto se moze pronac
Meni je frend rekao da je on to prebušio nečim sitnim poput igle i onda je tu stvarčicu presavinuo i tako lagano poravnao membranu.
Ali mi je sve to skupa čudno zvučalo, mislim nisam mu baš povjerovao.
Membrana se ne smije bušiti. Uglavnom ja sam tu stvar kod sebe riješio tako što sam priljepio štapić za uho na udubljeni dio te kada se ljepilo između osušilo, polako sam vratio u prvotni položaj. No membrana je bila puno manja, tako da češ ti morati s nečim većim ispraviti. I naravno poslije sam s alkoholom (rakijom ) odvojio štapić za uho i očistio ostatke ljepila.
pa koliko ta stvarcica kosta, toga nema kod nas ?!
ima kod nas i košta 1000kn
ima
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=89381&kateg=0901
Off topic: gdje ima v8 ?
Edit : thx
pogledaj link gore
pogledaj link gore
to je v10..
pogledaj link gore
Hvala!
pogledaj link gore