Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.268.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao sa godišnjeg, pa malo odlučio konačno šarafiti po nesloženoj miniITX konfi baziranoj na i7 4470K.
Od neprepoznatljivih stvari s fotki; 16GB nekakve geil memorije, "staari" 80GB intel ssd iz ladice,
XFX 550W jer mi je taj bio slobodan, Asus dvdrw, Scythe Big shuriken2, i mali Coolermaster elite 120.
Nisam delidao ni dirao prockas, vidjet ću, možda imam sreće i ne spali kućište sa ovim malim kulerom:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo par slika prijateljeve nove konfe. Kučište zalman t1, cpu intel i5 4430, kingston ram 8gb, toshiba 1tb hdd, kingston v300 120gb ssd, mbo msi iB85, gpu msi gtx660, psu xfx 450w. Kupljeno u futuri it...

P.S. Hvala kolegi FakeDeath.

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo nešto malo (starije) audio opreme.

Pojačalo Sony TA AV561 iz 1996. Jedina mana je što nemam daljinski upravljač za njega pa se moram protezati za podešavati glasnoću.
Zvučnici Samsung PS 8400E pasivci od 80W svaki, unutar dodan custom visokotonac, nisam siguran koja marka ali radi sve perfektno.

CD Player Sony XE510, s njega dobivam nešto bolji zvuk nego kad idem preko računala slušati CD, stoga je i on dobio svoj ulaz na pojačalo.

Gramofon Denver VPL-100, nije nešto posebno, no ipak posluži za prebaciti vinyl u MP3, doduše ni blizu studijskoj kvaliteti te dobar za casual slušanje.

Kroz nekoliko dana će i zvučnici dobiti svoje police pa će bit malo bolje raspoređen zvuk, trenutno moram smanjiti desni (poviše glave) softverski na 80% glasnoće da dobijem ujednačen zvuk.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 12:43 (sirka666).
14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Znaci radi se o Toshibinom SATA III troterabajtnom (3TB) hard disku okretaja 7200RPM.

Ako baš želite nešto više saznati onda pogledajte u nekoliko brojeva prijašneg Buga (mislim da je 247. ili 248.) gdje je napisana recenzija i testiran sa ostalom ekipom od WDa (WD Green Black, Red i jos jedan za kojeg nisam siguran), Seagatea i jos nekih.

Cijena je cca. 1000kn u Futuri IT.

Inace hard imam od prije cca. dva i pol tjedna, ali nisam imao vremena poslikati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 15:00 (Deawood).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja mali upgrade nabacio gainward gtx 460 1gb gs (plaćena 400 kn {#} ) sto je za te pare ODLIČNA  a slušama nisam oduševljen štoviše sranje su pure gaming nema basa a što reć :(

Gtx 460 i cm ceres 400 Gtx 460 i cm ceres 400
qWERTZ
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo i kod mene mali upgrade na novu ASUS P9x79 Deluxe{#}

Asus p9x79 Deluxe Asus p9x79 Deluxe

Asus p9x79 Deluxe Asus p9x79 Deluxe

old Ecs vs new Asus:) old Ecs vs new Asus:)

mrcina je na mjestu.. mrcina je na mjestu..
LP!

||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

teaser

? ?
ah cooler grafe ah cooler grafe
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pratim dugo ovu temu pa sam ja odlučio PRVI PUTA staviti slike svog najdražeg hardware-a. 

Je da se najviše stavljaju samo nove stvari, pa ovoga puta nešto malo drukačije i malo starije. 

Ovdje se radi o jednom laptopu koji je kupljen u 9. mjesecu 2007. u Austriji. Rijedak primjerak na našem području. Upravo je navršio 6 godina pa sam odlučio Vas počastiti svojim iskustvom koje imam s ovim mališanom. 

Riječ je o notebooku marke Packard Bell MX65 koji je za mene najbolja stvar koju imam (ne po performansama!), ne bih ga mijenjao niti za jedan drugi. Imamo zajedno nešto ono :)

Konfiguracija ovog laptopa, danas skromno, nekad pila bila. 

Intel Core Duo T2050 1.6 GHz 2MB 533Mhz 

3Gb DDR2

NVIDIA GeForce Go 7300 - 64 MB

15.4" ekran omjera 16:10, 1280x800 pixel, WXGA DiamondView

100 GB - 5400 rpm Ultra ATA [Seagate Momentus 5400.3 ST9100828A]

Intel 945PM Express

DVD+/-RW/R9 (double layer) čak i sad radi

Od ulaza ima svega, a najviše što mi je dobro sjeo što ima, S-Video, DVI, i VGA izlaz. Sve što se tada moglo imati. Jako korisno mi je to sve sjelo. 

1xExpressCard, 4xUSB 2.0, DVI-D, RJ-11, mikrofonoe, s³uchawkowe, RJ-11, RJ-45, TV-out, D-Sub/VGA

Došao je sa original Windowsima XP 

S time da nikad nije vidio viste, čim je izašla prva sedmica, odmah se prilagodio tome, i odlično se držao na Windows 7 iako službeno ima samo drivere za vistu zadnje izbačene, ali još bolje i brže se drži na Windows 8 sustavu. 

S ovim laptop nikad nisam imao problema, jako lagano se rastavlja s nekoliko šarafića i sve ispod poklopca otkriva. Vent samo dolje i cijelu sustav za hlađenje je kao novi. Par puta pasta promjenjena. Ne grije se to je najbitnije.  

Laptop tlačim zadnjih godinu dana skoro pa 24/7. HD tune kaže: Number of hours in power-on state: 26541 (1105 days). Hoće reći da u svojih 6 godina, laptop radio više od 3 godine punog rada. 

Eto i ne bi bilo ok da ne podijelim koju sliku svog mališana. 

A za kraj i review ovog laptopa napravljen davne 2006 godine. 

http://www.notebookcheck.net/Review-Packard-Bell-EasyNote-MX65-100.2118.0.html

Svi stvari su nazad, pa ništa ne smeta sa strane. Svi stvari su nazad, pa ništa ne smeta sa strane.
Sa strane još 2 usb-a, i utor za mikrofon i slkušalice Sa strane još 2 usb-a, i utor za mikrofon i slkušalice
Jako dobro se rasteže Jako dobro se rasteže
Već tada je dolazio s numeričkom tipkonicom Već tada je dolazio s numeričkom tipkonicom
Jednostavno se održava Jednostavno se održava
HDD 100Gb HDD 100Gb
Logo svijetli u mraku Logo svijetli u mraku
Priključen na fullHD monitor Priključen na fullHD monitor
Original rezolucija Original rezolucija
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 19:42 (Franjo15).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Accelero Xtreme III @ 7870 XT

13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Kad se već stavljaju stari laptopi- evo i mog oldtimera. 11 godina stari ASUS L2000E s Celeronom na 1,7 GHz, 512 Mb RAMa i HDD-om od 60 Gb (nadograđeno s originalnih 20 Gb). radi kao urica,a nedavno sam mu ugradio i wlan. Čak mu i baterija drži.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
13 godina
neaktivan
Re: Slike vašeg Hardvera
Pranja kaže...

Kad se već stavljaju stari laptopi- evo i mog oldtimera. 11 godina stari ASUS L2000E s Celeronom na 1,7 GHz, 512 Mb RAMa i HDD-om od 60 Gb (nadograđeno s originalnih 20 Gb). radi kao urica,a nedavno sam mu ugradio i wlan. Čak mu i baterija drži.

hahha dobra dobra, vidi staje oldtimer {#}

pentium 2 mislim da je oko 400mhz
64mb rama
4gb harda
ima usb
godiste ? nes prije krista vjerovatno
model: comapq armada 1700
tezina cca 8kg

pokrece uredno cs, hard truck 2, dx-bal, ignitionl, ak se netko sjeca tih igrica, i da aladin i hugo sto je prije 2000 izaso hahah

Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 22:07 (pranja_dakovo).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Ajde onda cu i ja svojega :D I koji je najstariji? :=)

PCE nick: FRipper
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Ok, izgubio sam u kategoriji prijenosnika. Ali imam ja asa za borbu u desktop kategoriji.

Fujitsu Siemens xS

P3 600 Mhz

RAM 256 Mb

HDD 30 Gb

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nisam se dosta dugo javio sa nekim novinama..Istina,nije ih bas niti bilo,medutim,kupio sam novu maticnu i kuciste.

Gigabyte p67 je otisla i dosla je Asrock Z77 extreme 3 i Cooler Master HAF 912+. {#}

Znam da svakoga bode u oci stock cooler na 2500K,ali trenutno mališa gura sve bez problema tako da niti nemam potrebe za clockom pa tako ni coolerom. {#}

Evo par slika kako to sada izgleda slozeno sve. Trebala je doc i Roccat Isku,ali nigdje u HR nije dobavljiva trenutno. {#}

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Proc Am486DX2 66MHz
RAM 16MB (upgradean na 256MB)
Grafa S3 Trio 64V+
Hard 600MB

USB ne podržava

Damn Small Linux se lijepo vrtio, samo je trebalo vremena da se boota :(

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da nastavimo;

Pentium III

256 MB rama

20GB

Navodno je bilo placeno 14k kn.{#}

Radi i dan danas,stroj.

{#}

2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupio sam 2m LED trake.E,sad..JA sam to stavio i ok mi to izgleda ali me hebe to što njezino ljepilo nedrži,ali samo samo na uglovima gulio itd. NIsam htjeo sve odlijepit je uskoro kupujem CM Plexy Može kakav savjet??? kako da "natjeram" traku dsa se drži???

Strm
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Major Upgrade

Staro Staro
Nova Nova
Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ekipa pozdrav! Stigla nova grafa{#} inače riječ je o GTX 660ti dc2t, grafa je iz extreme digitala. Je da sam čekao 5 dana da dođe ali isplatilo se {#}. Uskoro i slike novog kompa, sad je 7950 u kompu pa ću napraviti nekakve usporedbe kad uhvatim vremena {#}

Kutije Kutije
Kutija iznutra Kutija iznutra
Grafa i bundle Grafa i bundle
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 18:38 (Jumperrr).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije moj al eto slike. {#}

Danas frendu napokon složili kofnu, sutra mu tek stiže 2tb Disk od seagate-a. Skoro sve dijelove osim kučišta i RAM-a smo dobili ispod cijene, grafa je Sapphire 7850 2GB(koje nema nažalost na slici jer je bila kod mene dok je ta slika napravljena). Sutra ću maybe stavit slike iznutra(ja naravno radio cable management, jer ovaj seljak je bio lijen).

{#}

P.S. kutija od fx-a nekim čudom od kartona bila, valjda više nedaju aluminijsku. {#} 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sabertooth Z87

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo mali update, ako netko poželi slagati mini itx sa sličnim komponentama kao ja,

napomena-Scythe big shuriken2 prekriva PCiex slot. Na svu sreću, ja ga nisam ni
planirao koristiti, ali malo me je iznenadilo. Nisam na to računao.
I da ne bude samo jedna slika, eto i ja imam odnedavno ovaj jedan novi stolac, i nisam pokazao.
Nije baš hardver, ali periferija je dosta bitna ako vam je kralješnica draga:)
---------
Na kraju sam ipak delidao i7 4770k, i što se mene tiče, relativno nepotrebna peripetija.
Temperature su mi (barem zasad dok se arctic silver ne stabilizira) jedva 2 stupnja niže.
Vidio sam odmah da je i tvornički proc relativno hladan s obzirom na skromni hladnjak
i dosta ok frekvencije (4.3GHz je full load pri 1.15V bio 68°C), ali

savjest mi nije dala mira da ne probam što se preporuča, prije nego sve upakiram u kućište.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stari wii je dobio konkurenciju u kuci. :D Wii U, stigao jučer, nisam ga još stigao upogoniti.

Agent Zero
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

GTX 760

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nije baš hardware iz računala, ali je neka vrsta hardware-a, krepao mi je ekran na nokiji 5800, te sam sa ebay-a naručio drugi, stigao mi je za tjedan dana iz Engleske, ali kvaliteta je nešto lošija nego originalni, slabije se vidi pod kutevima i ima slabije pozadinsko osvjetljenje, ali barem radi, inaće jedna nokia je moja, a drugu sam posudio dok svoju ne popravim...{#}

paket paket
raspakirano raspakirano
rastavljeno rastavljeno
lijevo original, desno zamjenski lijevo original, desno zamjenski
matična matična
lijevo originalni, desno zamjenski lijevo originalni, desno zamjenski
lijevo originalni, desno zamjenski lijevo originalni, desno zamjenski
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Grafa pocela zaje*avat, pa reko idem probat je stavit u pecnicu, i eto, radi opet :D

12 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo moj stari proc.

Što je priživija samnom zaslužija je da ga slikam.

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 20:49 (nicky.sl).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Samsung SSD 840 Evo 250GB

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Corsair 32 GB Flash Voyager Slider

&

Gigabyte Eco 600 v.2

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

NOVI PC

ambitious but rubbish
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice