- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isa sam mjesec dana na Hvar. Radit i gustat u moru. Kad vas otok razmazi kupanje u Splitu vam je bez veze :D.
E sad neki kazu kupi si laptop radi prenosivosti? Ne, muskarci ovako rjesavaju problem:
EDIT: I da, naravno, ono tamo lezi novi bug, Sta bi drugo radia u trajektu :P
Danasnje ciscenje PC-a nakon godinu i pol. Promjenio pastu, pocistio detaljno hladnjake, sredio kablove sto sam vise mogao i bolje ne ide :)
Kupio sam si gumene podloske za manje vibracije od ventilatora, jeftine su bile pa sam kupio nek stoje u PCu makar malo izoliraju vibracije :)
Samo jedna, aparat mi je jako loš pa dok nenabavim bolji...
Stiglo prije par dana sve ali nikako sklopiti i napraviti kvalitetno slikanje.
Eh da, za one koji neprepoznaju to je Fractal Define R4 sa kupljenom dodatnom stranicom sa prozorom.
EDIT: A još 2 loše, šta ljetne mušice vide zadnje prije sigurne smrti dva puhala i alu rebra hladnjaka vode. Kamikaze
evo napokon i moj novi case i 3 nova af120 kupljena od kolege Praedatora,kojem se ovim putem jos jednom zahvaljujem na preslagivanju komponenti...hvala lega
p.s. cekam jos GA-990 fxa ud5 rev 4.0 i fx 8350 i h110i i 2x4 gb low profile corsair i 8pin sleeve white i 2x140af corsair...i to bu onda to...za sada je tako kako je,ja zadovoljan..skinuo limic od zvucne i ofarbao u crno...skinuo bi i od grafe i ofarbao ali necu zaribat si garu...hvala kolega na limicima od fractala,bijelima i potenciometru za tri venta,ljudina si....
evo mali update...opet hvala kolegi Praedatoru sto mi je ustupio plexi
sorri slike su malo losije....nije bog yna kak profesionalno odradjeno ali ja zadovoljan
Molio bi da kazete sta mislite :D Hvala :)
CPU: Intel core i7 2700k (3.50gHz) mogu ga overclock na 4gHz i 5gHz
RAM: 32GB Corsair Vengeance
HDD: 1TB Western Digital Blue Caviar
Maticna: Asus P8Z77-V Deluxe
Napajanje: Corsair GS700 (700w)
Grafika: Imam od intela intregriranu (1GB) bacio sam sve pare na ostalo hehe no namjeravm kupit neku od 4-8 GB mozda Asus geforce gtx titan ako bude srece i para :)
Evo stiglo jucer sve,slikavano je mobitelom(sorry za losu kvalitetu)
Iako jos nije u funkciji(prvo problemi sa crvenin ledicama a sad sa hdd-on) evo slike