- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo slozio prijatelju novi setup u define r4. Nisam se bas trudio oko kabela jer mu nije bitno ali u fractalu ispadne uredno i kad se ne trudis.
Gtx650ti, amd FX8320, neka asusica od 600kn, 8Gb kingston hyperX-a, kingston hyperX 3k 120Gb, wd green 1tb. XFX550W. Define r4. Zalman optima.
Čisto malo osvježenje prije nego nastupe vrućine,a i priprema za novi proc. Ostaje mi još osvježiti procesor,SSD i grafičku karticu. Slikano sa mobom pri lošem svijetlu,pa zato slabija kvaliteta.
Kako trenutno nemam neke inspiracije za pc hardver a mini ITX haswell matičnih još nema
za moj planirani mini i7 4470 setup, evo sam se počastio sa drugim tipom hardvera.
gopro hero 3 black kamerica i još nešto sitno dodatne opreme za nju i oko nje ;)
Imamo ljubomornog lika koji daje TD na (skoro) sve postove!
Pocinioc ce biti kaznjen zbog trolanja posto ne vidim drugi razlog. Ili je trol, ili je ljubomoran ili oboje.
Ako se ne varam kupio sam je 2008 godine zajedno sa AMD 6000+ Black Edition procesorom i 8 gb ddr2 memorije, i to je tada bila zvijer, i evo nakon sto je zadnje 3 godine sluzila kao server jucer je prestala radit. Ako kuzite onaj osjecaj kad gledate u "komad" plastike i bakra i govorite u sebi ee, kad sam ja ovo kupio to je bila zvijer.... hehe, evo par fotki prije nego je zalijepim na zid sa ostalim "trofejima"
evo usliko sam koju kvalitetniju slikicu ;)
ali imam i nekih novih djelova :D
graficka sapphire 6950 dual fan&bios s switchem koja se otkljuca u 6970
zotac nvidia 9500gt za physx (neko ce mi morat objasnit kako se to pali da radi s ati karticom )
ram 3*2 gb crosair xms3, tak da sad imam komplet 6*2gb