Evo slika konfiguracije , složio sam kabele najbolje što se može.
kabeli nisu baš dugi pa i nisam mogao do kraja napraviti ono što sam zamislio ali ovo mi sad dobro izgleda.
Ako imate kakvu ideju još kako bolje rješiti kablove , slobodno recite u temi slike vašeg hardvera komentari.
Chieftec lbx 02 b-b-b , Lc power GP3 560 W , Gigabyte 990 XA UD3 , AMD Phenom II 955 X4 , Corsair Vengeance blue DDR3 1600 mhz 2 x 2gb , XFX Radeon HD 6850 , Western digital Caviar blue , Creative Audigy 2 ZS
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Flyer - Steka za poluditi, trebam staviti official Honeycomb, trenutno je na beti.
SGSII - Definitivno brži od Sensationa ali taj plasticni osjecaj u ruci mi se gadi, i HTC Sense pojede Touchwiz za dorucak.
Canon 1100D - Odlican DSLR za tako malo novaca (3200kn), oduševljen sam :D
Prije par dana sam na poklon dobio Asus Silent Square cooler sa bracketom za 775 socket.
Kako mi matična ima rupe za 775 i 1155 coolere, namontirao sam ga pošto je bolji od Zalmana kojeg sam imao.
Ali cooler stoji u koso (slika 1) što mi se ne sviđa. Srećom bracket je tako dizajniran da ima dosta duge šarafe pa
sam bez neke prevelike muke smontirao cooler na 1155 rupe.
Temperature u Idle-u su oko 30°C, a u loadu oko 55°C.
Evo par slikica.
Danas montiram Aegira i sam heatsink je lako postavit, dok vent mi je zadavao muke (ne znam zakaj nemaju sistem ko Scythe).
Onak primim vent u ruku, pogledam kako ga treba okrenut da mu sakrijem zice...
Ripjawsi su mi malo smetali zbog heatsinkova, al i to izbjegnem, sav sretan pogledam cjelokupan komp kad ono - zica je vani
.
Dok sam pripasaval da mi ram heatsinkovi ne smetaju, tak sam okretal vent i dobil skoro pa frisku figu :S.
Al nema veze, kad zatopli case ide u dijelove i lakiranje unutrasnjosti u crno, temeljito ciscenje te ispravak "žica" bug-a :)
Sljedece kaj planiram zamjenit je napajanje, neko modularno def.
Evo i mog albuma, dosta je slika pa da ne zaspamam forum.
Znači radi se o kombinaciji modificiranog (čitaj prepilanog) Coolermaster Silencio 550 kućišta i Corsair H100 vodenog hlađenja.
Ispod haube je 2500k na 4.2GHz 1.2V 24/7, Radeon 6970 sa Accelero Xtreme Plus hladnjakom, 16GB HyperX Genesis DDR3 1600, Corsair Force3 60GB SSD + Seagate 320GB... ostalo je više manje nebitno.