- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo neke slike prije i poslje preinaka.
Na novima slikama sam ga očistio ali na starima ima prašine.
Evo skuplja se lova pa u subotu po novi komp.
Kupljena tipkovnica Razer Lycosa i podloga za mis Razer Vespula, pri nabavku sam jos za Razer mis.. a do tada evo par slikica..
Stigla grafa... MSI 6870 HAWK! U pakiranju naravno nije bilo cross mostića (trebalo je biti), pa sam ga morao tražit. Sutra nadam se još dolazi HAF 912+ i DELL U2311H... još jedino moram ovaj tjedan naručit Noctuu NH-D14 i to je to, valjda.
Na slikama se ne vidi cross mostić jer je bio u ruksaku dok sam fotkao... kreten... nema veze. Jedva je stala u kučište, strašno.
Stigli jučer HAF 912+ i DELL U2311H. Kasno navečer sam tek počeo sve slagat, pa skroz danas do 5 ujutro. Totalno sam krepan, pa slike i nisu baš nešto, a i nije mi se dalo slikat apsolutno sve jer bi ih bilo poprilično. Uživo je to sasvim druga priča. Perfektno!!!
Evo neke od "boljih" !
Jucer idem ja lijepo spontano bacit smece, kad ono, pored baje dijelovi vodenog i Chieftec GX-01B! Cijeli dan sam ga cistio.. Evo kako izgleda.. Ako kome trebaju dijelovi za vodeno nek se javi (pm) jer meni nije u planu vodeno..
Malo sam moddao kućište u plavu boju pa da podijelim s vama
bacam koju slikicu povodom nedavnog ciscenja racunala + nova napojna + test fotki sa xperiom x8 :)
mogu samo reci da su mi temperature pale za par stupnjeva te je puno manje prasine otkad sam maknuo vent gore...
Novo kučište koje je još od prošlog tjedna kod mene, Thermaltake V3 + front panel Aerocool F6XT koje sam danas kupio mogućnost kontroliranja 6 ventilatora, 3 brzine - low, mid i high, može biti ugašeno, crvene ili plave boje.
Evo malo farbanja. Za sada samo jedna slika, kad malo popravim stvar bit će ih još.
Naravno, kao i uvijek, kada idem nešto popravit to i zaser*m.
Moja poruka svima vama: If it ain't broke, don't fix it!
Al dobro, spasio sam što se dalo spasit i sad sam dobio neki kao industrial look.
Nekima je ovo super, drugima užas, meni je okey.