Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.268.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Došao aftermarket kuler ZALMAN CNPS10X QUIET, ali sam stavio scythe slip stream 1900.

Samo riječi pohvale...

Iako se to ovdje ne vidi najbolje, baza je potpuno ravna, ne sjaji se zbog termalne paste. Iako se to ovdje ne vidi najbolje, baza je potpuno ravna, ne sjaji se zbog termalne paste.
Sve zajedno(zvučnici 2X100W rms) Sve zajedno(zvučnici 2X100W rms)
(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Plahi kaže...

Došao aftermarket kuler ZALMAN CNPS10X QUIET, ali sam stavio scythe slip stream 1900.

Samo riječi pohvale...

5.slika je malo premala tj.. moga si malo zoomirat ili se približit da bolje sve vidimo Smijeh

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
joze kaže...
Plahi kaže...

Samo riječi pohvale...

5.slika je malo premala tj.. moga si malo zoomirat ili se približit da bolje sve vidimo Smijeh

Mislim da forumaše ne zanima koja mi je pržilica i hdd koji se ni ne vidi jer je u kavezu...Belji se

Uostalom, što te zanima? Slikat ću ako baš hoćeš.

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 14:12 (Plahi).
16 godina
neaktivan

vrata na p183 se zatvaraju bez problema,ne smetaju kotačići potenciometra

pozdrav iz Slavonije
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...
joze kaže...
Plahi kaže...

Samo riječi pohvale...

Mislim da forumaše ne zanima koja mi je pržilica i hdd koji se ni ne vidi jer je u kavezu...Belji se

Uostalom, što te zanima? Slikat ću ako baš hoćeš.

ma ne trebaš se mučit, mislia sam ono ka da bude blizu da vidim ljepotu grafe izbliza.. Al oko je i ovako

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo je...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 14:43 (Plahi).
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

sluske

slusalice slusalice
sadasnj i bivsi mis :)) sadasnj i bivsi mis :))
logitech ftw logitech ftw
xDDD
15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

bilo čišćenje. slike su javne na facebook-u.

http://www.facebook.com/album.php?aid=27935&id=100000875586349&l=490ed0647c

ima preko 50 slika zato nisam uploado ovdje na forum Osmijeh

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7
15 godina
neaktivan
K1so kaže...

bilo čišćenje. slike su javne na facebook-u.

http://www.facebook.com/album.php?aid=27935&id=100000875586349&l=490ed0647c

ima preko 50 slika zato nisam uploado ovdje na forum Osmijeh

Pitanje:

Na 17. slici (druga strana)....šta je ona mala crna kutijica iz koje izlaze dva bijela kabela

EDIT: skužio sam...neki adapter za neonke Namigiva

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 16:05 (Krešo91).
15 godina
Slike vašeg Hardvera
starter za neonke...
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo moja dva fotiča :D

Dovoljno za moje potrebe, mali sony je na prodaju :)

I šuriken, znam da nije hardver ali se moram pohvalit :D

Udri brigu na veselje
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 19:17 (Daniman123).
15 godina
Daniman123 kaže...

Evo moja dva fotiča :D

Dovoljno za moje potrebe, mali sony je na prodaju :)

I šuriken, znam da nije hardver ali se moram pohvalit :D

ja imam isti ko taj prvi na slici :)

15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo danas sam se malo igrao s kejsom , prvo sam zeleni 120mm maknuo s vrha i stavio ga nazad a gore je ostao samo slipstream 140mm , s vrha sam takoder makao dust filter jer je blokirao dosta zraka a nije bio koristan jer su mi na vrhu ventovi za ispuh , taj dust filter sto sam izvadio sam iskoristio, naime 120mm coolermaster vent koji je tvorinicki bio nazad sam stavio na bok da mi hladi ovu vrucu 4850 ali sam prije nego sto sam ga stavio , izrezao dustfilter skinut s vrha i napravio rupice tamo gdje su rupe za vide na ventu , i iskoristio ga kao dust filter za bocni vent, dakle savjet svima koji imaju cm 690 2 je da skinu gorni dust filter jer blokira zrak a beskoristan je ,, te ga iskoriste kako ima je potreban , po mogucnosti neka naprave ono sto cu ja sutra, skonut filter s dna kucista , onaj s okruglim rupicama i stavit ovaj s vrha jer je puno bolji , ovaj na podu blokira puno zraka a propusta prasinu , vidim po tome sto mi je vent sa dna prljav od prasine a onaj na prednjoj strani cist jer je tamo mrezast dust filter , evo par slikica:

16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Došao mi je novi monitor Acer S243HLbmii (nakon mjesec dana traženja-thx dečkima iz iSHOP-a). I Cosmos S je malo ušminkan sa DIY plexijem. Sada sam u potrazi za nekom dobrom tipkovnicom i podlogom za miš.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo i ostatka slika:

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
Slike vašeg Hardvera

aah , uvijel neko nakon mene posta pa se meni ne komentira hahahhahaah , lijepo izgleda cosmos stari ;) .

16 godina
athlon kad se nema sta komentirat :P btw ljepo si sredio to
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo malko i mojih slikica...

Slika1 Slika1
slika2 slika2
slika3 slika3
Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
joj tu mi je fotic al neznam di mi je usb za njeg-.-.-.--.-- aj pomazite na sklapanje pc konfiguracija
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Došao mi je novi monitor Acer S243HLbmii (nakon mjesec dana traženja-thx dečkima iz iSHOP-a). I Cosmos S je malo ušminkan sa DIY plexijem. Sada sam u potrazi za nekom dobrom tipkovnicom i podlogom za miš.

Hmm, tebi možda treba miniHDMI/HDMI kabel od 1.8m? ;)

(makar može i HDMI/HDMI jer imaš adapter)

191x7 kaže...

Još nisi odlijepio foliju sa UPS-a... :P

Držiš ga na stolu, ne smeta ti svijetlost?

Moj je iza Woofera, da mi soba ne bleči po noći. :D

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...
Hmm, tebi možda treba miniHDMI/HDMI kabel od 1.8m? ;)

(makar može i HDMI/HDMI jer imaš adapter)

Očekivao sam HDMI kabel uz monitor (Japanci i Čmarmerikanci ga uz svoje S243 dobiju). Malo me zateklo, ali i ovako je ok.

15 godina
protjeran

Loše, AOC 2434Pw kao High End AOC monitor daje i D-SUB i HDMI kabel...

Imam doma jedan DVI/DVI viška, samo ti trebaju dva DVI->HDMI adaptera + tvoj HDMI->MiniHDMI adapter... xD

Duljina adaptera -> 10cm! xD

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Isti zvučnici kao moji logitech s220Smijeh

sry na offtopicu.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina

Vidim da imaš 20 to 24 pin ATX adapter..znaš li možda (ili netko drugi) gdje mogu nabaviti 24 to 24 pin ilitiga produžni...isto mi treba i za 8-pinski ATX..

Hvala i sry na offtopiku (otprilike)..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Vidim da imaš 20 to 24 pin ATX adapter..znaš li možda (ili netko drugi) gdje mogu nabaviti 24 to 24 pin ilitiga produžni...isto mi treba i za 8-pinski ATX..

Jel ti to mene pitaš ili nekog drugog? Ako mene pitaš- to nije nikakav 20/24 pin adapter, nego produžni 24/24 pin na koji je spojen touch senzor za paljenje koji mora nekako primati napon za rad. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 0:38 (vexx5555).
17 godina
Don Kihoty kaže...

Još nisi odlijepio foliju sa UPS-a... :P

Držiš ga na stolu, ne smeta ti svijetlost?

Moj je iza Woofera, da mi soba ne bleči po noći. :D

Duže ostane folija duže UPS nov (manje vjerojatnost zagrebanog ekrana).

Ne smeta mi svjetolost jer ga dok komp ne radi iskapčam iz struje (po nalogu nadređenog tj tate).

Inače, wolim plavu boju. XD. I monitor mi ima plavo svjetlo (iako slabo).

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
vexx5555 kaže...
DamageHigh kaže...

Jel ti to mene pitaš ili nekog drugog? Ako mene pitaš- to nije nikakav 20/24 pin adapter, nego produžni 24/24 pin na koji je spojen touch senzor za paljenje koji mora nekako primati napon za rad. 

Da tebe...ah..krivo vidim..

Inače...znaš li gdje ima običan produžni?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Mocno :)

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 12:50 (zadnja-kocnica).
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

imas isti monitor ko ja :))

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ajd manje spama i više slike

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice