Fotografije mi najviše zauzimaju, pa onda filmovi, serije itd. iako nisu svi puni, sada ih nanovo sortiram, svaki disk za određene stvari...
meni treba 5 mjeseci da napunim terabajt, onda pola zapržim a pola izbrišem i nastavljam dalje...
Fotografije mi najviše zauzimaju, pa onda filmovi, serije itd. iako nisu svi puni, sada ih nanovo sortiram, svaki disk za određene stvari...
meni treba 5 mjeseci da napunim terabajt, onda pola zapržim a pola izbrišem i nastavljam dalje...
Ja sam odustao od optičkog načina backupiranja... Jendostavno previše se toga nakupi... No odosmo mi u offtopic, F1-IVO će nam se naspominjati majki
isuse kako je je_ben ovaj antec, bas mi se svida ,i lijep tije stol uredan.
Danas stigao antec p183
apoteka od kućišta i od stola, svaka čast, meni najljepše što sam do sada vidio na forumu
ma , koliko kosta taj antec , , stvarno dobro izgleda
1259 kn +55kn dostava iz linksa
1259 kn +55kn dostava iz linksa
a maloje i skup , ma dobro zadovoljan sam ja sa svojim cm 690 2
Konačno se i ja dočepao...
E moj Plahi... Kad ce review?
Bio je toliko sretan da mu se ruka tresla dok je pisao: Plahi Bug forum
E moj Plahi... Kad ce review?
Šta nema na forumu dovoljno reviewa o njoj?
Šta nema na forumu dovoljno reviewa o njoj?
Pa samo jedan, i to samo odvrteni testovi u par igara, ništa posebno.
Evo papci ruzni iz adm.a mi nakon sta sam ih 10 dana cekao vratili tj dali novu asrokicu nakon sto sam reklamirao staru jer memory slotovi nisu radili , takoder sam stavio i onu novu radeonku 4850 sto sam kupio pa evo malo slikica, jos samo moram nekako zvucnike na zid dignut , btw u kompu se trebala nalazit i 8500gt ali bili ste u pravu , ne podržava fiziku , lol ! :
Evo malo si dao truda i sredio jednu stariju pilu
A pržilica komunicira bežično sa matičnom?
Btw, nice kejbl menađment.
Evo malo si dao truda i sredio jednu stariju pilu
A pržilica komunicira bežično sa matičnom?
Btw, nice kejbl menađment.
Przu bi izbacio (kao i FDD) samo sta nemam onih vanjskih poklopca :(
EDIT, evo više slika.
usput, koji bi mi hladnjak preporučili za 4GHz 24/7 a da nije peskup.
Gledao sam Zalman flex ili performa, bi išlo to?(može i na pp)
.
stavi više slika :D
.
Joj, barem skupi 150kn pa ubaci Scythe Katana 3, jer zalosno je vidjeti u takvoj masini od kompa Intel Stock Cooler. :(
.
Joj, barem skupi 150kn pa ubaci Scythe Katana 3, jer zalosno je vidjeti u takvoj masini od kompa Intel Stock Cooler. :(
da , definitivno se isplati ulozit u neki cooler , meni lijepo na phenomu stoji zalman performa , za razliku od onog stocka lijpo je tiha a s clockanjem nikakvih problema, malo mu voltaze dao i 3.8 ghz stoji stalno , predobra stvar, katana ti je skroz dovoljna jer npr moja preforma ima veliku masu i samim time mogucnost ogromne displacije ali to je nepotrebno jer kad je proc na 50c ona je jedva topla na dodir , dakle sam kontakt i prijenos topline je vaznij od mogucnosti upijanja ogromne topline koju proc ionako nije sposoban proizvest.
evo stavio
Bilo bi bolje da staviš par slika svoje "mašine" nego da ga gnjaviš glupostima.
čovjek se šali...ako nisi skužio....ali i ima pravo, i ja sam istog mišljenja.
EDIT, evo više slika.
usput, koji bi mi hladnjak preporučili za 4GHz 24/7 a da nije peskup.
Gledao sam Zalman flex ili performa, bi išlo to?(može i na pp)
I opet najjači zvučnici na forumu