- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo moje konfe za internet potrebe :D
malo su slike loše. To je Celeron 3.06 512 MB RAM i grafika 256 MB
dobre patike :)
evo moje konfe za internet potrebe :D
malo su slike loše. To je Celeron 3.06 512 MB RAM i grafika 256 MB
dobre patike :)
Zna se All Stars Converse
Nisi vidio mog cheifteca i kako se vozim na njemu (ima kotačiće)
evo nesto sam nasao u kutijama xDD
nokia pojma neam koja
odkodirana radi na sve mreze
provjereno radi
EDIT: nema zmijice?? wtf??
Nokia 3510i .
Kod mene otišao čitač SIM kartica , pa je prošao sito i rešeto .
Držan pod slavinom ravno 1,5min i normalno radio bez greške .
E onda je počela tortura .
Gažen je , bacan po cesti , prepolovljen sa sjekirom .
Brutala , ali OK je bio mob , dok nije otišao čitač a onda i on sam .
Evo nešto što trenutno prodajem. Ovo su vjerojatno zadnje slike dok je još kod mene...
http://img521.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=001iig.jpg
Evo nešto što trenutno prodajem. Ovo su vjerojatno zadnje slike dok je još kod mene...
http://img521.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=001iig.jpg
Zasto?
Nemam dva para ruku. xD
Nemam dva para ruku. xD
Novo neotpakovano?
How much is the fish?
Novo racunalo od starih dijelova
(graficke sam detaljno uslikao jer neznam koja je bolja a koja losija pa ako ih neko prepoznaje neka kaze koja je jaca i bolja hvala)
cable management ti rulla
(graficke sam detaljno uslikao jer neznam koja je bolja a koja losija pa ako ih neko prepoznaje neka kaze koja je jaca i bolja hvala)
cable management ti rulla
pa znam cilj je da proradi a kasnije ga treba estetski dotjerati kablove i sve ostalo :P
iz ovoga ti ništa ne možemo reč
vidim da je ova druga neka
psaivna od ati-a samo koja i šta
neman pojma.. daj naziv inače nema
ti pomoći...
iz ovoga ti ništa ne možemo reč
vidim da je ova druga neka
psaivna od ati-a samo koja i šta
neman pojma.. daj naziv inače nema
ti pomoći...
9250 mislim,128mb za cod2 dosta
Stigao meni još jedan WD Caviar Black 640GB za RAID 0. Iako nemam dva potpuno identična diska, sve radi skroz super, razlika je u cacheu (novi ima 64MB, a stari 32MB) i sučelju (novi podržava SATA 6Gb/s transfer). Uglavnom sviđa mi se brzina sustava, jako sam zadovoljan...
Plava grafička ti je Nvidia Geforce 4 a zelena Nvidia Geforce 2, stoga plava je bolja i jača.
Da ne bude OT evo moja stara grafa FX 5700 i asusova matična; obje su su skurene od napajanja
Plava grafička ti je Nvidia Geforce 4 a zelena Nvidia Geforce 2, stoga plava je bolja i jača.
Da ne bude OT evo moja stara grafa FX 5700 i asusova matična; obje su su skurene od napajanja
MS jel da?
MS jel da?
nemam ti ja pojma glavno sve radi odlicno :)
Da, MS je bio u pitanju! Samo se počelo pušit i iskre frcat iz kompa, morao prozračivati sobu nekoliko sati od smrada...
Stiglo meni još malo diskova
2x WD Caviar Blue 1TB te eksterni čitač diskova, memoriskih kartica itd. Mogao bi jedan server pokrenuti
gdje si kupio taj čitač i kolko para ?
Netcom u Rijeci, a cijena je 400-njak kuna
Moj netbook sa Win7 Ult.
kako to radi?
imam isti i mislio sam staviti win7 u triple boot(uz XP i Mac OS X), ali ne znam kako bi radilo
Stiglo meni još malo diskova
2x WD Caviar Blue 1TB te eksterni čitač diskova, memoriskih kartica itd. Mogao bi jedan server pokrenuti
Pa di ćeš brate mili sa tolikim hardovima?? Šta su ti baš svi puni koje imaš pod "moj PC"??
Fotografije mi najviše zauzimaju, pa onda filmovi, serije itd. iako nisu svi puni, sada ih nanovo sortiram, svaki disk za određene stvari...
Fotografije mi najviše zauzimaju, pa onda filmovi, serije itd. iako nisu svi puni, sada ih nanovo sortiram, svaki disk za određene stvari...
Ako imas novaca, ne vidim razloga zasto ne kupiti...
ako ti slucajno bude jedan viska...slobodno doniras meni jedan