- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nešto za našeg Matu.
Govori đe ih kupiše? Moram i ja sebi uzeti take,nigdje nisam naletio i koliko koštaju i kojih velićina ima? HVALA!
Govori đe ih kupiše? Moram i ja sebi uzeti take,nigdje nisam naletio i koliko koštaju i kojih velićina ima? HVALA!
Ma to jučer došao neki komp u servis pa rekao ajd slikat ću da ti vidiš.
Evo par sličica čisto da potvrdim ono što piše u Moj PC. Nije mi se dalo više slikat..kad dobijem volju, poslikat ću pošteno fotićem.
Evo par sličica čisto da potvrdim ono što piše u Moj PC. Nije mi se dalo više slikat..kad dobijem volju, poslikat ću pošteno fotićem.
Buraz,preporodio si se da pogodim Nema vece uzivancije nego imat par komponenti(boljih od starih) i onda slagat i uzivat,a poslje toga vidjet perf toga.
grafa???
Buraz,preporodio si se da pogodim Nema vece uzivancije nego imat par komponenti(boljih od starih) i onda slagat i uzivat,a poslje toga vidjet perf toga.
Razlika nebo-zemlja..bila uživancija slagat..=)
grafa???
Jbg..uzeo ju par dana poslije..a ove vrućine me ubijaju..samo sam je upiknuo i rokaj..=)
danas sam slagao komp pa me zanima dali se moze u ovom kucistu bolje urediti kablovi nego sta su sada i kako ako se moze
edit: vidim da bug forum ima problem sa uploadanjem slika bar meni pa sam uploadao na photobucket
http://i843.photobucket.com/albums/zz353/zvonexp/DSC03002.jpg
Damage High -> jesi mozda prodao onaj procesor stari!? Ako nisi, molim te hitno mi se javi na PM.
P.S.
Kako komp stoji kod mene na podu.....i nakupilo se dosta prasine tako sutra ocekujte slike "prije ciscenja" i "nakon ciscenja".
zvonebaba -> jesi probao okrenit hardove...posto bi okretanjem sakrio sve ono njihovo kablovinje
Evo 3 slike od mene.. Dosla nova mrezna pa da vidite kakvo je stanje sad..
danas sam slagao komp pa me zanima dali se moze u ovom kucistu bolje urediti kablovi nego sta su sada i kako ako se moze
edit: vidim da bug forum ima problem sa uploadanjem slika bar meni pa sam uploadao na photobucket
http://i843.photobucket.com/albums/zz353/zvonexp/DSC03002.jpg
Odlicno,zgurao si sve u tam bay-ove..Tak sam i ja napravio i odlicno je.
Dokumentacija sa jučerašnje transplantacije organa i modificiranja pasivke HD3450:
Dokumentacija sa jučerašnje transplantacije organa i modificiranja pasivke HD3450:
Bi li prodo one 2 neonke? Trebaju mi samo te 2 neonke i ništa drugo.
Nema smisla prodavat jer su nove 50-ak kn:)
http://www.links.hr/index.php?naziv=Neonska+lampa+SHARKOON%2C+plava%2C+2+u+1%2C+30cm&option=artikl&id_kategorija=0709&id_artikl=070.900.141
Ima mali problem,meni netreba taj komplet nego same neonke te 2 cjevi,moje su puknule nisu bile dobro pričvrščene i otkačile se i pale i puknule 2 neonke tako da mi sada fale 2 neonke.Imam onu crnu kutijicu i dugmad i sve samo te neonke mi fale.
http://www.links.hr/index.php?naziv=Neonska+lampa+SHARKOON%2C+plava%2C+2+u+1%2C+30cm&option=artikl&id_kategorija=0709&id_artikl=070.900.141
Ima mali problem,meni netreba taj komplet nego same neonke te 2 cjevi,moje su puknule nisu bile dobro pričvrščene i otkačile se i pale i puknule 2 neonke tako da mi sada fale 2 neonke.Imam onu crnu kutijicu i dugmad i sve samo te neonke mi fale.
Covjek ti hoce reci da mu se neda zezat sa prodajom stvari koje nista ne vrijede, a sve novo dobijes za 50 kn. I sada da ti on to prodaje recimo za 30-ak kn mu se jednostavno ne isplati i neda mu se zezat...samo se kolega pravi fin pa te uputio na trgovini sto bi i svatko drugi napravio.
Sada das 50 kn i imas sve novo...
C.J.B samo mi reci jel trebam imat novi komp ako zelim na njemu imat deathaddera?
(to pitam zbog USB-ova)
trebas imati USB ili adapter pa na PS2,
ali to je overkill stavljat Death addera na PC koji nema USB
ma imam usb ali negdje sam cuo da treb a bit malo noviji usb jel to istina?
Imas li barem USB 2.0?
kako da to vidim?
Imas li barem USB 2.0?
imam neki konverter sa usb na ono ljubicasto
oce s time valjat?
evo mob da uslikam prije prodaje..
Za kolko ga prodajes?
Evo i moj prije odlaska,dobiti cu 3400kn!
ja svog za istu cijenu sa 8gb karticom btw..
Damage High -> jesi mozda prodao onaj procesor stari!? Ako nisi, molim te hitno mi se javi na PM.
P.S.
Kako komp stoji kod mene na podu.....i nakupilo se dosta prasine tako sutra ocekujte slike "prije ciscenja" i "nakon ciscenja".
zvonebaba -> jesi probao okrenit hardove...posto bi okretanjem sakrio sve ono njihovo kablovinje
nisam ali cu probati pa javim, a dali moze biti sta hardu kada je naopacke okrenut mislim glupo pitanje ali za svaki slucaj
nisam ali cu probati pa javim, a dali moze biti sta hardu kada je naopacke okrenut mislim glupo pitanje ali za svaki slucaj
http://2.bp.blogspot.com/_9xzhrPA6veI/SkkkH6Iz0YI/AAAAAAAAB-s/7QvZ42l2jq0/s400/double-facepalm.jpg
opet neće sliku ućitat...ovako nije dovoljno efektivno