Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.277.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo nešto za našeg Matu.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 11:29 (Penryn).
15 godina
protjeran
RE: Slike vašeg Hardvera
Penryn kaže...

Evo nešto za našeg Matu.Osmijeh

Govori đe ih kupiše? Moram i ja sebi uzeti take,nigdje nisam naletio i koliko koštaju i kojih velićina ima? HVALA!

Trolleri koji kopiraju I Am Alive i mene se zovu na skype josimir1000 robert.pavic2 HVALA!
17 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...

Govori đe ih kupiše? Moram i ja sebi uzeti take,nigdje nisam naletio i koliko koštaju i kojih velićina ima? HVALA!

Ma to jučer došao neki komp u servis pa rekao ajd slikat ću da ti vidiš.  Smijeh

15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Dajte zna netko gdje ima za kupit 60mm-120mm u 3 boje vent? LINK1-LINK2

Neda mi se opet zekit s ledicama jednostavnije mi je uzeti sve napravljeno.

Trolleri koji kopiraju I Am Alive i mene se zovu na skype josimir1000 robert.pavic2 HVALA!
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo par sličica čisto da potvrdim ono što piše u Moj PC. Nije mi se dalo više slikat..kad dobijem volju, poslikat ću pošteno fotićem.

Svi zajedno..=) (osim grafe) Svi zajedno..=) (osim grafe)
Ovo je trebalo u RAID0..ali imao sam nekih problema i vruće je..:( Ovo je trebalo u RAID0..ali imao sam nekih problema i vruće je..:(
Bivši pentium..jedva ga očistih.. Bivši pentium..jedva ga očistih..
∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
DamageHigh kaže...

Evo par sličica čisto da potvrdim ono što piše u Moj PC. Nije mi se dalo više slikat..kad dobijem volju, poslikat ću pošteno fotićem.

Buraz,preporodio si se da pogodimCool Nema vece uzivancije nego imat par komponenti(boljih od starih) i onda slagat i uzivat,a poslje toga vidjet perf toga.Osmijeh

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

grafa??? Mršti se

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
Fake_Alert kaže...
DamageHigh kaže...

Buraz,preporodio si se da pogodimCool Nema vece uzivancije nego imat par komponenti(boljih od starih) i onda slagat i uzivat,a poslje toga vidjet perf toga.Osmijeh

Razlika nebo-zemlja..bila uživancija slagat..=)

kanta kaže...
DamageHigh kaže...

grafa??? Mršti se

Jbg..uzeo ju par dana poslije..a ove vrućine me ubijaju..samo sam je upiknuo i rokaj..=)

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

danas sam slagao komp pa me zanima dali se moze u ovom kucistu bolje urediti kablovi nego sta su sada i kako ako se moze

edit: vidim da bug forum ima problem sa uploadanjem slika bar meni pa sam uploadao na photobucket

http://i843.photobucket.com/albums/zz353/zvonexp/DSC03002.jpg

z v o n e x p
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 17:10 (zvonebaba).
15 godina

Damage High -> jesi mozda prodao onaj procesor stari!? Ako nisi, molim te hitno mi se javi na PM.

P.S.

Kako komp stoji kod mene na podu.....i nakupilo se dosta prasine tako sutra ocekujte slike "prije ciscenja" i "nakon ciscenja". Cool

zvonebaba -> jesi probao okrenit hardove...posto bi okretanjem sakrio sve ono njihovo kablovinje

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 13:28 (win32).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo 3 slike od mene.. Dosla nova mrezna pa da vidite kakvo je stanje sad..Osmijeh

Najbolji moguci cable managment u ovom kucistu (Na zadnjoj slici cete vidjet zasto) Najbolji moguci cable managment u ovom kucistu (Na zadnjoj slici cete vidjet zasto)
Svi kabeli vode u Rim :P Svi kabeli vode u Rim :P
Razlog zasto je cable managment ovakav kakav je Razlog zasto je cable managment ovakav kakav je
ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
16 godina
zvonebaba kaže...

danas sam slagao komp pa me zanima dali se moze u ovom kucistu bolje urediti kablovi nego sta su sada i kako ako se moze

edit: vidim da bug forum ima problem sa uploadanjem slika bar meni pa sam uploadao na photobucket

http://i843.photobucket.com/albums/zz353/zvonexp/DSC03002.jpg

Odlicno,zgurao si sve u tam bay-ove..Tak sam i ja napravio i odlicno je.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dokumentacija sa jučerašnje transplantacije organa i modificiranja pasivke HD3450:

Ugrađeni vent na pasivku HD3450 Ugrađeni vent na pasivku HD3450
Neki case sa displejčićem Neki case sa displejčićem
Oldtimer Albatron 7600 Oldtimer Albatron 7600
Jedna od kutija sa djelovima Jedna od kutija sa djelovima
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Dokumentacija sa jučerašnje transplantacije organa i modificiranja pasivke HD3450:

Bi li prodo one 2 neonke? Trebaju mi samo te 2 neonke i ništa drugo.

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
17 godina
neaktivan

Nema smisla prodavat jer su nove 50-ak kn:)

http://www.links.hr/index.php?naziv=Neonska+lampa+SHARKOON%2C+plava%2C+2+u+1%2C+30cm&option=artikl&id_kategorija=0709&id_artikl=070.900.141

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

http://www.links.hr/index.php?naziv=Neonska+lampa+SHARKOON%2C+plava%2C+2+u+1%2C+30cm&option=artikl&id_kategorija=0709&id_artikl=070.900.141

Ima mali problem,meni netreba taj komplet nego same neonke te 2 cjevi,moje su puknule nisu bile dobro pričvrščene i otkačile se i pale i puknule 2 neonke tako da mi sada fale 2 neonke.Imam onu crnu kutijicu i dugmad i sve samo te neonke mi fale.

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
15 godina
F1-IVO kaže...

Ima mali problem,meni netreba taj komplet nego same neonke te 2 cjevi,moje su puknule nisu bile dobro pričvrščene i otkačile se i pale i puknule 2 neonke tako da mi sada fale 2 neonke.Imam onu crnu kutijicu i dugmad i sve samo te neonke mi fale.

Covjek ti hoce reci da mu se neda zezat sa prodajom stvari koje nista ne vrijede, a sve novo dobijes za 50 kn. I sada da ti on to prodaje recimo za 30-ak kn mu se jednostavno ne isplati i neda mu se zezat...samo se kolega pravi fin pa te uputio na trgovini sto bi i svatko drugi napravio. Namigiva

Sada das 50 kn i imas sve novo...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Razermania :D

malo periferije

MSI 790FX-GD70, AMD TWKR, XFX4830 CF, Enermax 535w, 2x2 GB DDR3, F1 500Gb, TT Mambo, Razer Barracuda AC-1, Razer Deathadder, Razer Tarantula, Razer Exactmat, Razer Barracuda HP-1, Samsung P2270
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

C.J.B samo mi reci jel trebam imat novi komp ako zelim na njemu imat deathaddera?

(to pitam zbog USB-ova)

Jonja
16 godina
Slike vašeg Hardvera

trebas imati USB ili adapter pa na PS2,

ali to je overkill stavljat Death addera na PC koji nema USBIznenađen

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ma imam usb ali negdje sam cuo da treb a bit malo noviji usb jel to istina?

Jonja
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Imas li barem USB 2.0?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

kako da to vidim?

Jonja
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Jonja kaže...

Imas li barem USB 2.0?

imam neki konverter sa usb na ono ljubicasto

oce s time valjat?

Jonja
16 godina
Slike vašeg Hardvera

evo mob da uslikam prije prodaje..

htc hd2 htc hd2
sve skupa sve skupa
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
15 godina
protjeran
LUNAT1C kaže...

Za kolko ga prodajes?

Evo i moj prije odlaska,dobiti cu 3400kn! Plač

16 godina
RoTT kaže...
LUNAT1C kaže...

Za kolko ga prodajes?

Evo i moj prije odlaska,dobiti cu 3400kn! Plač

ja svog za istu cijenu sa 8gb karticom btw..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
protjeran
win32 kaže...

Damage High -> jesi mozda prodao onaj procesor stari!? Ako nisi, molim te hitno mi se javi na PM.

P.S.

Kako komp stoji kod mene na podu.....i nakupilo se dosta prasine tako sutra ocekujte slike "prije ciscenja" i "nakon ciscenja". Cool

zvonebaba -> jesi probao okrenit hardove...posto bi okretanjem sakrio sve ono njihovo kablovinje

nisam ali cu probati pa javim, a dali moze biti sta hardu kada je naopacke okrenut mislim glupo pitanje ali za svaki slucaj

z v o n e x p
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 23:35 (zvonebaba).
15 godina
protjeran
zvonebaba kaže...

nisam ali cu probati pa javim, a dali moze biti sta hardu kada je naopacke okrenut mislim glupo pitanje ali za svaki slucaj

http://2.bp.blogspot.com/_9xzhrPA6veI/SkkkH6Iz0YI/AAAAAAAAB-s/7QvZ42l2jq0/s400/double-facepalm.jpg

opet neće sliku ućitat...ovako nije dovoljno efektivno

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice