Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.277.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

moze mi neko na PM rec razliku izmedu Lite i Advanced?

hvala

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Modifikacija testne konfe:)

Vent pričvršćen na limić starog modema Vent pričvršćen na limić starog modema
Stražnji dio Stražnji dio
Pasivka HD3450 i vent Pasivka HD3450 i vent
Vrhunsko napajanje Codegenerik:) Vrhunsko napajanje Codegenerik:)
Prednjica:) Prednjica:)
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
F1-IVO kaže...

Modifikacija testne konfe:)

Aaa...ista "prža" ko na mom sadašnjem PC-u..=)

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Bez brige, dobivat će ih još.

Imaš sreće Damage, skoro sam ti ga ja drpio, ali odlučio sam pričekati dok mi dođe plaća. Bogataš

Nemojte me sad kamenovat, jer ću i ja kupiti to kućište (prelijepo mi je i u mnogim pogledima odlično), ali...

Imam anteca 902, i moram priznati da mi 902 na prvi pogled izgleda kvalitetnije od 690 II. Dok sam proučavao 690 II u Linksu samo sam potvrdio svoj prvi dojam.

Jednostavno je završna obrada 690 II malo traljava. Plus da bih dobio kućište sa svim dodacima koji su u 902 standardni, moram dati još hrpu para (+1 vent, pleksi stranica, potenciometri), te me 690 II izađe dosta skuplje od 902.

Al s obzirom da me uhvatila hardverska groznica kupit ću 690 II čisto da bih mogao prebacivati komponente iz jednog kućišta u drugo svako malo. Belji se

A s vremenom ću složiti komp za dragu u 690 II.

@Damage: jel bi ti se dalo napisati kakvu recenziju o kućištu? Fakat bih volio pročitati malo first hand iskustava.

Kupi rađe Antec 902, lim je 3 puta deblji.  Bit ćeš zadovoljniji, vjeruj mi.

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Moje stare konfe malo raskupusane i bez nekih djelova

z v o n e x p
15 godina
neaktivan
franky kaže...
Vash kaže...

Bez brige, dobivat će ih još.

Imaš sreće Damage, skoro sam ti ga ja drpio, ali odlučio sam pričekati dok mi dođe plaća. Bogataš

Nemojte me sad kamenovat, jer ću i ja kupiti to kućište (prelijepo mi je i u mnogim pogledima odlično), ali...

Imam anteca 902, i moram priznati da mi 902 na prvi pogled izgleda kvalitetnije od 690 II. Dok sam proučavao 690 II u Linksu samo sam potvrdio svoj prvi dojam.

Jednostavno je završna obrada 690 II malo traljava. Plus da bih dobio kućište sa svim dodacima koji su u 902 standardni, moram dati još hrpu para (+1 vent, pleksi stranica, potenciometri), te me 690 II izađe dosta skuplje od 902.

Al s obzirom da me uhvatila hardverska groznica kupit ću 690 II čisto da bih mogao prebacivati komponente iz jednog kućišta u drugo svako malo. Belji se

A s vremenom ću složiti komp za dragu u 690 II.

@Damage: jel bi ti se dalo napisati kakvu recenziju o kućištu? Fakat bih volio pročitati malo first hand iskustava.

on vec ima anteca 902....

15 godina
franky kaže...
Vash kaže...

Kao prvo nije tri puta deblji jer bi to znacilo da je debljine ''lima'' na oklopnom vozilu. I neznam sto ste zapeli za taj debeli lim (iako neznam sto vam to znaci debeli, mogu stranice biti iste debljine a da se jedna od njih uvija a druga ne sve zbog razlike u materijalu), kao da imate natjecanje u bacanju kucista niz stepenice.

Zavrsna obrada na 690 II je dobra, nigdje nema ostrih rubova i sve nasjeda na svoje mjesto. Plastika je vrlo kvalitetna.

Da se moderatori nebi ljutili jer spamam tekstom navecer cu ubacit par slikica jer sam dodao još jedan 120mm i jedan 140mm vent. Sad ih je sve skupa 5 kom (2 kom 120mm i 3 kom 140 mm).

EDIT: Evo dodajem slike. Lose su kvalitete jer je slikamo mobom(5800 XM)

Zatvorio sam bocnu srtanicu limom da ne ulazi prasina. Zatvorio sam bocnu srtanicu limom da ne ulazi prasina.
Novi 120 mm 2000 rpm Novi 120 mm 2000 rpm
http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 18:32 (agent_00klc).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nisam ni ja primijetio oštre rubove.

Ali donji thumbscrew od bočne stranice nisam imao nikakve šanse odšerafiti prstima, valjda je boja ušla u rupu za vijak pa ju je dodatno suzila (ili tako nešto, a i kada sam ga natrag prišerafljivao osjetio se otpor), za bočnu stranicu sam isto morao upregnuti kako bih ju odvojio od kućišta.

Plastika u kojoj se drže hdd diskovi mi izgleda užasno slabo, isto tako i mehanizam za pričvršćivanje 5.25 driveova. (nemam iskustva baš sa toolless mehanizmima tako da neznam da li je to i inače tako) Jednostavno mi djeluje užasno krhko.

Nisu to neke velike zamjerke, samo nekakve opaske i meni je to kućište kao kućište odlično.

Samo kažem da niti na jednom antecu to nisam primijetio, a kad sam kupovao kućište pol linksa sam rašerafio (prodavač je ziher bio oduševljen :), ali je šutio i pustio me da se zabavljam).

Na antecu sve savršeno sjeda, svi thumbovi se odšerafljuju bez problema, bočna stranica se odvaja bez ikakvog napora i isto tako lako sjeda natrag.

Sorry na oftopicu, čim mi stave bnet u novom stanu postat ću slike mašine sa novim coolerom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 11:31 (Vash).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

evo da i ja postavim svoje slike..

gf8800 gf8800
http://s2.ba.bitefight.org/user/bite/109923
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i moje skatule...

ekran ekran
Cooler TRITON 81 Cooler TRITON 81
Prestigio Prestigio
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 13:03 (dalmata40).
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Plastika u kojoj se drže hdd diskovi mi izgleda užasno slabo, isto tako i mehanizam za pričvršćivanje 5.25 driveova. (nemam iskustva baš sa toolless mehanizmima tako da neznam da li je to i inače tako) Jednostavno mi djeluje užasno krhko.

Ovo je jedino što imam kao zamjerku CM 690 II: Mehanizam za 5,25 dobro drži ali se drive unutra malo klima. Ja sam uvalio šaraf da se drive unutra ne miče.

3,5 drive bay ima loše riješene držače za HDD (malene gumice za metalnim "klinovima") na nosačima koji mi nikako ne ulijevaju povjerenje -> to sam opet riješio sa po jednim šarafom na svakoj strani nosača. Sam nosač je dobro rješen i fino leži gdje mu je mjesto.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 15:26 (Zura).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Novi cooler. full load 46c. Smijeh

rapidshare premium and warez-bb user
16 godina
neaktivan
dalmata40 kaže...

Evo i moje skatule...

Jedna zamjerka. Creatine Neodlučan NHF al kaj nisu bolji proteini il neš? Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Looka kaže...
dalmata40 kaže...

Evo i moje skatule...

Jedna zamjerka. Creatine Neodlučan NHF al kaj nisu bolji proteini il neš? Neodlučan

Ti znas jer ih koristis Cool

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo, da i ja stavim par slika s moba...

Malo losija kvaliteta slika jer su napravljene mobitelom (SE k750i).

Grafulje Grafulje
Mala usporedba velicina Mala usporedba velicina
Logitech G9 na Razer eXact Mat>>>>>COD Masina Logitech G9 na Razer eXact Mat>>>>>COD Masina
SLiFire (4890 Toxic + 8600GT) SLiFire (4890 Toxic + 8600GT)
Komponente na UD-5 Komponente na UD-5
Logitech G15 i Logitech Illuminated keyboar u blagom mraku Logitech G15 i Logitech Illuminated keyboar u blagom mraku
Ispuhivanje prasine Ispuhivanje prasine
Radeon 4890 Toxic Radeon 4890 Toxic
Komp na radnom mjestu Komp na radnom mjestu
moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 20:07 (JURGOLINHO).
17 godina
JURGOLINHO kaže...

Moj mx revolutin i moja 8600gt kad ces mi to vratit???

15 godina
protjeran
JURGOLINHO kaže...

Sve 5 samo me 2 stavke zanimaju a to su:Zašto nisi stavio 8600 u narančasti utor (najdoljnji)? i Šta su rekli oni na pumpi kada si donjeo kutiju od kompa?

Trolleri koji kopiraju I Am Alive i mene se zovu na skype josimir1000 robert.pavic2 HVALA!
16 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...
JURGOLINHO kaže...

Sve 5 samo me 2 stavke zanimaju a to su:Zašto nisi stavio 8600 u narančasti utor (najdoljnji)? i Šta su rekli oni na pumpi kada si donjeo kutiju od kompa?

Grafa bi se dosta grijala (pre blizu napajanja). Na benzinskoj je bilo WTF-a....xD

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 20:18 (JURGOLINHO).
17 godina
neaktivan
Looka kaže...
dalmata40 kaže...

Evo i moje skatule...

Whey Protein sam prosao sad sam na Creatinu....sve ovisi samo da je creapure...;)

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Jedino mi je kuciste u banani, dosta je malo, mozda si uzmem "Coolermaster CM690 Pure Black" to mi je fakat dobro kuciste!

prije prije
poslje poslje
Martin
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 21:20 (Marti).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evi i par slika od mene.

Na nekima se loše vidi al nisam uspia nać bolji aparat od 3.2 doma . Smijeh

15 godina
protjeran

Imaš mnogo bre lepu kištru, samo malo te kablove pohvataj/provuci gdje možeš, i to je to.

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
15 godina
odjavljen
Marti kaže...

Jedino mi je kuciste u banani, dosta je malo, mozda si uzmem "Coolermaster CM690 Pure Black"  to mi je  fakat dobro kuciste!

Svjetleći ventilator! :D

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Kaj nisu dobri???Smijeh

Martin
15 godina
odjavljen
Marti kaže...

Kaj nisu dobri???Smijeh

Ma odlični su, svaka častOsmijeh

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Jos cu si jedan takav plavi kupit i stavit ga odozada da mi izvlaci zrak, jel taj straznji mi je ostao obicni original, a vent nije skup 51 kn!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 21:48 (Marti).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo slika nove memorije, maticne i coolera.

Mushkin Yellow Line 2x2gb 1066mhz

Gigabyte EP45-UD3LR

Scythe Katana 3

P.S. Stara Abitica lezi na tepihu jer je odapela papke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 11:53 (Lord_Marko).
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Dobra memorija, STALKER edition :P

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
17 godina
AlienWare1 kaže...
Lord_Marko kaže...

Stari mushkin mi je crko sa maticnom pa sam ga nosio u hg šrot na seevis. i nisu mi imali kaj zamjenit a bez kompa nemogu biti. pa sam uzeo novce i malo dolozio i kupio te u linksu.

16 godina
protjeran
Lord_Marko kaže...
AlienWare1 kaže...
Lord_Marko kaže...

Stari mushkin mi je crko sa maticnom pa sam ga nosio u hg šrot na seevis. i nisu mi imali kaj zamjenit a bez kompa nemogu biti. pa sam uzeo novce i malo dolozio i kupio te u linksu.

Sto se tice pakovanja i boje hladnjaka, imaju stila.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice