moze mi neko na PM rec razliku izmedu Lite i Advanced?
hvala
moze mi neko na PM rec razliku izmedu Lite i Advanced?
hvala
Bez brige, dobivat će ih još.
Imaš sreće Damage, skoro sam ti ga ja drpio, ali odlučio sam pričekati dok mi dođe plaća.
Nemojte me sad kamenovat, jer ću i ja kupiti to kućište (prelijepo mi je i u mnogim pogledima odlično), ali...
Imam anteca 902, i moram priznati da mi 902 na prvi pogled izgleda kvalitetnije od 690 II. Dok sam proučavao 690 II u Linksu samo sam potvrdio svoj prvi dojam.
Jednostavno je završna obrada 690 II malo traljava. Plus da bih dobio kućište sa svim dodacima koji su u 902 standardni, moram dati još hrpu para (+1 vent, pleksi stranica, potenciometri), te me 690 II izađe dosta skuplje od 902.
Al s obzirom da me uhvatila hardverska groznica kupit ću 690 II čisto da bih mogao prebacivati komponente iz jednog kućišta u drugo svako malo.
A s vremenom ću složiti komp za dragu u 690 II.
@Damage: jel bi ti se dalo napisati kakvu recenziju o kućištu? Fakat bih volio pročitati malo first hand iskustava.
Kupi rađe Antec 902, lim je 3 puta deblji. Bit ćeš zadovoljniji, vjeruj mi.
Bez brige, dobivat će ih još.
Imaš sreće Damage, skoro sam ti ga ja drpio, ali odlučio sam pričekati dok mi dođe plaća.
Nemojte me sad kamenovat, jer ću i ja kupiti to kućište (prelijepo mi je i u mnogim pogledima odlično), ali...
Imam anteca 902, i moram priznati da mi 902 na prvi pogled izgleda kvalitetnije od 690 II. Dok sam proučavao 690 II u Linksu samo sam potvrdio svoj prvi dojam.
Jednostavno je završna obrada 690 II malo traljava. Plus da bih dobio kućište sa svim dodacima koji su u 902 standardni, moram dati još hrpu para (+1 vent, pleksi stranica, potenciometri), te me 690 II izađe dosta skuplje od 902.
Al s obzirom da me uhvatila hardverska groznica kupit ću 690 II čisto da bih mogao prebacivati komponente iz jednog kućišta u drugo svako malo.
A s vremenom ću složiti komp za dragu u 690 II.
@Damage: jel bi ti se dalo napisati kakvu recenziju o kućištu? Fakat bih volio pročitati malo first hand iskustava.
on vec ima anteca 902....
Kao prvo nije tri puta deblji jer bi to znacilo da je debljine ''lima'' na oklopnom vozilu. I neznam sto ste zapeli za taj debeli lim (iako neznam sto vam to znaci debeli, mogu stranice biti iste debljine a da se jedna od njih uvija a druga ne sve zbog razlike u materijalu), kao da imate natjecanje u bacanju kucista niz stepenice.
Zavrsna obrada na 690 II je dobra, nigdje nema ostrih rubova i sve nasjeda na svoje mjesto. Plastika je vrlo kvalitetna.
Da se moderatori nebi ljutili jer spamam tekstom navecer cu ubacit par slikica jer sam dodao još jedan 120mm i jedan 140mm vent. Sad ih je sve skupa 5 kom (2 kom 120mm i 3 kom 140 mm).
EDIT: Evo dodajem slike. Lose su kvalitete jer je slikamo mobom(5800 XM)
Nisam ni ja primijetio oštre rubove.
Ali donji thumbscrew od bočne stranice nisam imao nikakve šanse odšerafiti prstima, valjda je boja ušla u rupu za vijak pa ju je dodatno suzila (ili tako nešto, a i kada sam ga natrag prišerafljivao osjetio se otpor), za bočnu stranicu sam isto morao upregnuti kako bih ju odvojio od kućišta.
Plastika u kojoj se drže hdd diskovi mi izgleda užasno slabo, isto tako i mehanizam za pričvršćivanje 5.25 driveova. (nemam iskustva baš sa toolless mehanizmima tako da neznam da li je to i inače tako) Jednostavno mi djeluje užasno krhko.
Nisu to neke velike zamjerke, samo nekakve opaske i meni je to kućište kao kućište odlično.
Samo kažem da niti na jednom antecu to nisam primijetio, a kad sam kupovao kućište pol linksa sam rašerafio (prodavač je ziher bio oduševljen :), ali je šutio i pustio me da se zabavljam).
Na antecu sve savršeno sjeda, svi thumbovi se odšerafljuju bez problema, bočna stranica se odvaja bez ikakvog napora i isto tako lako sjeda natrag.
Sorry na oftopicu, čim mi stave bnet u novom stanu postat ću slike mašine sa novim coolerom.
Plastika u kojoj se drže hdd diskovi mi izgleda užasno slabo, isto tako i mehanizam za pričvršćivanje 5.25 driveova. (nemam iskustva baš sa toolless mehanizmima tako da neznam da li je to i inače tako) Jednostavno mi djeluje užasno krhko.
Ovo je jedino što imam kao zamjerku CM 690 II: Mehanizam za 5,25 dobro drži ali se drive unutra malo klima. Ja sam uvalio šaraf da se drive unutra ne miče.
3,5 drive bay ima loše riješene držače za HDD (malene gumice za metalnim "klinovima") na nosačima koji mi nikako ne ulijevaju povjerenje -> to sam opet riješio sa po jednim šarafom na svakoj strani nosača. Sam nosač je dobro rješen i fino leži gdje mu je mjesto.
Evo i moje skatule...
Jedna zamjerka. Creatine NHF al kaj nisu bolji proteini il neš?
Evo i moje skatule...
Ti znas jer ih koristis
Evo, da i ja stavim par slika s moba...
Malo losija kvaliteta slika jer su napravljene mobitelom (SE k750i).
Moj mx revolutin i moja 8600gt kad ces mi to vratit???
Sve 5 samo me 2 stavke zanimaju a to su:Zašto nisi stavio 8600 u narančasti utor (najdoljnji)? i Šta su rekli oni na pumpi kada si donjeo kutiju od kompa?
Sve 5 samo me 2 stavke zanimaju a to su:Zašto nisi stavio 8600 u narančasti utor (najdoljnji)? i Šta su rekli oni na pumpi kada si donjeo kutiju od kompa?
Grafa bi se dosta grijala (pre blizu napajanja). Na benzinskoj je bilo WTF-a....xD
Evo i moje skatule...
Whey Protein sam prosao sad sam na Creatinu....sve ovisi samo da je creapure...;)
Imaš mnogo bre lepu kištru, samo malo te kablove pohvataj/provuci gdje možeš, i to je to.
Jedino mi je kuciste u banani, dosta je malo, mozda si uzmem "Coolermaster CM690 Pure Black" to mi je fakat dobro kuciste!
Svjetleći ventilator! :D
Kaj nisu dobri???
Kaj nisu dobri???
Ma odlični su, svaka čast
Jos cu si jedan takav plavi kupit i stavit ga odozada da mi izvlaci zrak, jel taj straznji mi je ostao obicni original, a vent nije skup 51 kn!
Evo slika nove memorije, maticne i coolera.
Mushkin Yellow Line 2x2gb 1066mhz
Dobra memorija, STALKER edition :P
Stari mushkin mi je crko sa maticnom pa sam ga nosio u hg šrot na seevis. i nisu mi imali kaj zamjenit a bez kompa nemogu biti. pa sam uzeo novce i malo dolozio i kupio te u linksu.
Stari mushkin mi je crko sa maticnom pa sam ga nosio u hg šrot na seevis. i nisu mi imali kaj zamjenit a bez kompa nemogu biti. pa sam uzeo novce i malo dolozio i kupio te u linksu.
Sto se tice pakovanja i boje hladnjaka, imaju stila.