Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.277.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

update.evo push-pull na h50 sa drndavim coolermaster coolerima.

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo moj crni svjetleči vent,svjetli zeleno,kasnije stavim link od videa kako to izgleda.

videa

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:35 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Mato_Ivanovac kaže...

Evo moj crni svjetleči vent,svjetli zeleno,kasnije stavim link od videa kako to izgleda.

<implied facepalm>

Mogao si krijesnice zalijepiti gore.

Evo mojih old-school sčušalica (starije su od mene, ali se lijepo čuju)

I do what I must because I can
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 19:58 (Katana).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

mini gaming confa

http://dl.dropbox.com/u/7297288/P6200007.JPG

trenutno mw2 na LG 94cm lcdu, full hd u 100hz

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 1:49 (bik).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo slike moje konfe koja je slagana u adm-u, da vidite malo cable management...i ostalo!

Martin
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo sam i ja modificirao moje CM-690 kučište. Samo sam ofarbao unutrašnjost u crno, a bočne stranice u srebrno sa crnim uzorkom. Nije sve još gotovo, jer čekam crne SATA kablove i onda ću postati sve kako izgleda i naravno imenovati sliku prema tradiciji: "6. mjesec 2010." Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nastavak

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

I još malo

Nadam se da ću sutra poslati finalnu situaciju Cool

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo Hypera 212+u kućištu...

Sorry za cable managment,kućište mi ne dopušta da bolje posložim kablove. Sorry za cable managment,kućište mi ne dopušta da bolje posložim kablove.
Hehe,konačno temperature i RPM hladnjaka kakav zaslužujem :)  (prisjetite se da sam sa stock coolerom imao 2000 RPM-a u idle-u,a u loadu nenormalnih 5000. Hehe,konačno temperature i RPM hladnjaka kakav zaslužujem :) (prisjetite se da sam sa stock coolerom imao 2000 RPM-a u idle-u,a u loadu nenormalnih 5000.
Death has a thousand faces,evil only one.
17 godina
Slike vašeg Hardvera

evo moje nove(stare)Cool  torrent konfe:

CPU: AMD Duron 650 Mhz, RAM: 256 MB SDRAM, HDD1: Maxtor 80 GB, HDD2: WD 10 GB CPU: AMD Duron 650 Mhz, RAM: 256 MB SDRAM, HDD1: Maxtor 80 GB, HDD2: WD 10 GB
Stara ali jos uvijek ispravna Nvidia GeForce 2 MX 400 grafulja Stara ali jos uvijek ispravna Nvidia GeForce 2 MX 400 grafulja
Nekadašnjih &quot;velikih&quot; 10 GB.. Nekadašnjih "velikih" 10 GB..
CPU-Z i GPU-Z CPU-Z i GPU-Z
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo moje nove ljubimice

.Znam glazbena podloga nije bog zna šta ali bolje išta nego ništa.159kn u linksu ju platio Logitech Media Keyboard 600

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo moje nove ljubimice

.Znam glazbena podloga nije bog zna šta ali bolje išta nego ništa.159kn u linksu ju platio Logitech Media Keyboard 600

lol, jako je tiha? za crknut

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Znam za tipku "Turbo" na kućištu (Pentium MMX i stariji) ali turbo na tipkovnici? WTF Smijeh (to sam danas kod cure uslikao)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo moje raščerupane kante...ovako mora dok nekupim novo napajanje ili Čifovo Big Bravo kučište.

P.S.Znam reči če te neuredno i svašta nepotrebno na stolu...od sutra neče biti to vračam se na onaj manj stol zbog praznika a taj stol je okrenut kod kreveta tako da mogu iz kreveta tipkat....sutra kada premjestim ovo sve stavim ove slike!

2 napajanja 400w i 200w 2 napajanja 400w i 200w
Genius Gaming Mouse G500 Genius Gaming Mouse G500
Logitech Media Keyboard 600 Logitech Media Keyboard 600
Iznutra (1) Iznutra (1)
Iznutra (2) Iznutra (2)
Izvana Izvana
Paljenje napajanja od 200W Paljenje napajanja od 200W
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 0:10 (Mato_Ivanovac).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ajde više prestanite sa spamanjem!!!

Lupajte palčeve gore-dolje ako vam se sviđa ili ne.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina

Sum_of_all_fears -> tu "Turbo" tipku sam imao koliko se sjecam na prvoj 486-ici, DX4, dok si je ukljucio CPU je proradio na 100 MHz dok je inace radio na 66 MHz (ako se ne varam)....no koja joj je svra tj. namjena na tipkovnici!?

Evo i malo danasnjih slika (sada sam tek vidio da se nakupilo prasine pa danas opet ide ciscenje).....

Na 10. slici je prikazan poseban bracket koji je narucila ekipa iz Honlodve dok jos nije bilo za kupiti Hydro za am2+ ploce. Na moju srecu dobio sam gratis taj bracket koji je daleko kvaliteniji, bolji i laksi za montazu neko trenutni bracketi koji se isporucuju sa Hydrom (hvala jos jednom ekipi iz Hondlove na ovome). Montaza je daleko bolja nego sa novim bracketima + daleko je kvaliteniji.

Corsair HX520 W Corsair HX520 W
3x120 mm Scythe KamaFlex x 2, Corsair x 1 3x120 mm Scythe KamaFlex x 2, Corsair x 1
Sa razlogom zasluzuje naziv &quot;Xtreme&quot;..spas za GPU! Sa razlogom zasluzuje naziv "Xtreme"..spas za GPU!
120 mm Corsair koji danas ide dolje i mjenja ga jos jedan KamaFlex 120 mm Corsair koji danas ide dolje i mjenja ga jos jedan KamaFlex
&quot;Komplet&quot; :) "Komplet" :)
MSI K9A2 Platinum...stara, ali jos uvijek jedna od najboljih am2+ MBO! MSI K9A2 Platinum...stara, ali jos uvijek jedna od najboljih am2+ MBO!
Corsair H50 Hydro...spas za CPU... Corsair H50 Hydro...spas za CPU...
Circu-Pipe Circu-Pipe
Hydro Hydro
POseban bracket poslan iz Corsaira za am2+ MBO. POseban bracket poslan iz Corsaira za am2+ MBO.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Sum_of_all_fears -> tu "Turbo" tipku sam imao koliko se sjecam na prvoj 486-ici, DX4, dok si je ukljucio CPU je proradio na 100 MHz dok je inace radio na 66 MHz (ako se ne varam)....no koja joj je svra tj. namjena na tipkovnici!?

Niti ja ne znam čemu služi. Isprobali smo ju u svim kombinacijama sa skoro svim tipkama (čak i one tri power-sleep-reset na tipkovnici) i nema nikakvog efekta. Baš ništa se ne događa. Čudno. A kad smo već kod misterioznih komada hardvera, čemu služi ovo na slici dolje? Ide u ISA utor (pola ga zauzme), na sebi nema nikakvih oznaka osim "Computer back side ->" i "Datakey -02". U device manageru i BIOSu se ništa ne vidi kad se ubaci ili izvadi, komp se normalno boota i sve radi ok bila ta kartica unutra ili ne. To sam dobio sa starom Abit AX6BC pločom sa Slot 1 utorom za procesor.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Konačno sam završio svoj projekt. Stigli su crni SATA kablovi i konačno sam uspio ukrotiti kablove HX850W (koji je modularan jel Sramim seCool

I jedan evolucijski niz Cool

12/2008 12/2008
3/2009 3/2009
5/2009 5/2009
11/2009 11/2009
2/2010 2/2010
3/2010 3/2010
5/2010 5/2010
6/2010 6/2010
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:42 (Mentalist).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigo malo prije onaj drekec Belji se od zvucne za lapitop...

pa evo par slikica...

edit: al stvarno je kakač :D, al bolje i to nego nista...

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:38 (mb_fak_team).
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Niko mi nije vjerovao da imam Spectruma i Comodorea evo vam slike,još su 2 comodorea ispod kreveta.Sve je tako u kutiji nabacano jer se premještam na kat u sobu...druga soba.Jedino če namještaj ostati isti.

P.S. Malo kasnije ču raširit to na stolu pa poslikat ponovno i staviti slike.I onda neka mi neko na PM objasni kako da onog spectruma upalim? Nekontam ozbiljno! Vi se smijte koliko hoćete al ja ga nekontam upalit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 14:37 (Mato_Ivanovac).
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo još slika.Neke slike su mutne ili nisu dobre...no ovo je nabrzaka jer se moram žurit.Onaj sklop mali je comodore turbo neki...a ono ispred spectruma je isto od comodorea samo neznam točno šta.Ima i MAXtv-a malo...stavio na stol da ga na pod nestavljam pa da ga nagazim još.Sve 100% ispravno.Možda će biti na prodaju MOŽDA!

P.S. Preko kompa od starog sam online...moj je raščerupan svi kablovi izvučeni dok se ne premjestim.

TURBO TURBO
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 14:59 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo sam se zahebavao sa sprejevima u vrtu.

Evo rezultata:

@ Mato: trebalo bi te žigosati zbog nehumanog odnosa prema "ocu" svih računala. (moj je sad eksponat u osnovnoj školi)

Frankenstain Radeon 9000 s coolerom od nForce 2 i ventom od mx 440 klokan na 320 Mhz ^^ Frankenstain Radeon 9000 s coolerom od nForce 2 i ventom od mx 440 klokan na 320 Mhz ^^
I do what I must because I can
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 15:26 (Katana).
16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Neznam što je toliki problem nekima ^^ malo sredit sobu/stol prije slikanja, očistit komponente od prašine (osim ako prašina nije predmet slikanja) i fino ih posložit a ne sve nabacat kao smeće? Da nebi bilo da sam offtopic i da bezveze spammam, evo par slika mog Commodorea. Imam i orginalni priručnik za njega ali na njemačkom je :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 15:35 (Sum_of_all_fears).
16 godina

stari komp od frenda

konfa: p3 @ 1.4 ghz

64 mb rama

neka nvidia graficka sa 16 mb-a,neznam kolko bitna,mislim da je 32 ili tak nes

maticna takodjer nemam pojma

2 harda po 20 gb-a svaki

stara przilica itd...

doslo vrijeme za ciscenje doslo vrijeme za ciscenje
-.- -.-
sve ocisceno i spremljeno sve ocisceno i spremljeno
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo slika hardwarea kojim raspolažem (više nego Cele :P), obratite pozornost na NVidijinu MX440. :)

Sav hardware što imam (bez onog pod Moj PC). Sav hardware što imam (bez onog pod Moj PC).
Tvrdi diskovi. Tvrdi diskovi.
RAM-i RAM-i
Neka ASUSova ploča. Neka ASUSova ploča.
Phillips TV kartica i Sky Star II TV kartia (trenutno u mom kućištu). Phillips TV kartica i Sky Star II TV kartia (trenutno u mom kućištu).
Card reader. :) Card reader. :)
U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
odjavljen

Meh, i got more Smijeh. Sav hardver koji imam a nije u Moj PC. Ne, nemam PC servis ;). Nisam slikao LG Flatron 775FT (17") i neki ADI od 15" te printer HP DeskJet 640C. Hardware p0rn, neki će biti oduševljeni :D. Zaboravio uslikati - 3 procesora. Intel P4 1.2ghz, Intel P4 2.4ghz, AMD Athlon 1.2ghz.

Matične dokle god vam pogled seže :D Matične dokle god vam pogled seže :D
Asus P4S133 i ASRock K7Upgrade-600 Asus P4S133 i ASRock K7Upgrade-600
Gigabyte 7VT600P-RZ i Asus P4S8X-X Gigabyte 7VT600P-RZ i Asus P4S8X-X
AOpen AX6BC i nešto nepoznato sa sckt. 370 i DDR memorijom (?) AOpen AX6BC i nešto nepoznato sa sckt. 370 i DDR memorijom (?)
2 grafičke - ATI Rage II 4mb (PCI) i GeForce MX440 64mb (AGP) 2 grafičke - ATI Rage II 4mb (PCI) i GeForce MX440 64mb (AGP)
Motorola 56k modem, 128MB SDRAM, 2x 512 MB DDR400 Motorola 56k modem, 128MB SDRAM, 2x 512 MB DDR400
Nepoznati komad hardvera (došao sa Aopen pločom) i Conexant 56k modem Nepoznati komad hardvera (došao sa Aopen pločom) i Conexant 56k modem
Unknown 235w, MS 350w, Samsung DVD-ROM, WD HDD 3.7gb Unknown 235w, MS 350w, Samsung DVD-ROM, WD HDD 3.7gb
Stock AMD cooler, stock Intel cooler, Spire za sckt. A (AMD) Stock AMD cooler, stock Intel cooler, Spire za sckt. A (AMD)
Još jednom pogled na sve Još jednom pogled na sve
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 13:51 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eto i moj upgrade kompa.

Jos fali drugi proc (QX9650) i jos jedna grafa pa da zavrsim kuciste. A onda periferija!Mršti se

Fila2mad
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo vanjstine :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice