Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.974
|
čitano: 1.981.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
neaktivan
Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori

kalmageddon kako si zadovoljan misem? trajanje baterije?

ako se ne varam trebao bi biti isti kao G403 s razlikom da koristi normalne baterije?

CARPE DIEM
10 godina

nznm kako je to moguce ali u ovoj temi ja uopce ne vidim postove slika..niti jednu jedinu sliku..u drugim temama vidim..dafuq lol

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori
sseennoonn kaže...

nznm kako je to moguce ali u ovoj temi ja uopce ne vidim postove slika..niti jednu jedinu sliku..u drugim temama vidim..dafuq lol

Slike se postavljaju u temi Slike vašeg hardvera, a u ovoj pitanja i odgovori forumaša na slike koje su postane u temi Slike vašeg hardvera.

Ova tema je nastala zbog kritika forumaša zbog spam pitanja i odgovoria kojih je bilo dosta.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
sseennoonn kaže...

Pa bit ove teme je da se na temi "slike vaseg hardvera" ne spama sa pitanjima, odgovorima, pohvalama i slicno nego kad odes tamo i listaš da gledas samo slike, a ne sliku pa 2 stranice raspravljanja i koje kakvih pitanja/odgovora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 0:12 (ibme74).
10 godina

Isste ja sam čorav ko šišmiš. Tako mi GDDR5 memorije ako sam ja skuzio gore   da su to 2 razlicite teme...jos sad citam opet   i uopce ne citam da sam  stavio slike u slike vaseg hardvera a ulazim  u ovu  ...fail hah.Idem spavat,ocito 3 tjedna neprestanog rada čini svoje.Shut down 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
13 godina

intelduo1 čestitam na grafi !

Jel 64, ili 56 ica, ali bar si siguran za zimu?

p.s. daj malo ispuši radijator od cpu hladnjaka, mislim da je zrel. 

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
metallic kaže...

intelduo1 čestitam na grafi !

Jel 64, ili 56 ica, ali bar si siguran za zimu?

p.s. daj malo ispuši radijator od cpu hladnjaka, mislim da je zrel. 

Grafa je 64-ica. Vidio sam na što liči radijtor tek kad sam uploadao slike . Grije se dosta tako da sam siguran da će u sobi zimi biti toplije 

14 godina
1BIT kaže...

Krepao mi danas monitor, pa sam ga odlučio popravit za cijenu jedne kave

Eh, tako sam i ja prije 2 godine išao popravit monitor, ma to su kondenzatori kad ne daje sliku, u početku se uspio nakon nekolko puta upalit i dat sliku, al kasnije ne, ajde idemo glumit majstora, sve lijepo zamijenim ove napuhnute malo jel...i opet isti problem, a ništa morao sam ga probit šakom u ekran, sad valjda nema šanse da bi dao sliku.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
15 godina
neaktivan
DiRT kaže...
 Eh, tako sam i ja prije 2 godine išao popravit monitor, ma to su kondenzatori kad ne daje sliku, u početku se uspio nakon nekolko puta upalit i dat sliku, al kasnije ne, ajde idemo glumit majstora, sve lijepo zamijenim ove napuhnute malo jel...i opet isti problem, a ništa morao sam ga probit šakom u ekran, sad valjda nema šanse da bi dao sliku.

hm, ne znam baš da se monitori pale na šake

a možda bi i dao sliku, al taj je postao monitor sa posebnim potrebama

14 godina
Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
15 godina
neaktivan

Ne mora biti. Moj Inspiron 5559, iako ima usran ekran i dosta loše kućište, ima poprilično dobro hlađenje.
U igrama se pati, ali kod filmova, serija, interneta, ventilator se nikada ne pali, a i kad je na dekama i krevetu, temperature ničega ne idu preko 55°C.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
Neće bit na dekama ovo je samo sad bilo. Inače će bit na radnom stolu al za sad je dobro hlađenje.
Origin ID: ztuna1999
14 godina
chutac kaže...

Ne mora biti. Moj Inspiron 5559, iako ima usran ekran i dosta loše kućište, ima poprilično dobro hlađenje.
U igrama se pati, ali kod filmova, serija, interneta, ventilator se nikada ne pali, a i kad je na dekama i krevetu, temperature ničega ne idu preko 55°C.

Nisam pomislio pri tome da je loše hlađenje, nego će mu navući bespotrebne prašine, dlaka i koječega što ne treba.

To sam mislio 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
14 godina
chutac kaže...

Ako ima usis friškog zraka od ispod, za snažnije mašine je samo pitanje vremena kad će se grafika odlemit od ploče. Ja još uvijek imam dell xps studio16 negdje u dijelovima. Nije se baš dobro prošao s dekom. 

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nisam pomislio pri tome da je loše hlađenje, nego će mu navući bespotrebne prašine, dlaka i koječega što ne treba.

To sam mislio 

Da, ali ako mu se ventilator, kao na 5559, rijetko pali, neće ništa povući unutra :)

dax-lax kaže...

Ako ima usis friškog zraka od ispod, za snažnije mašine je samo pitanje vremena kad će se grafika odlemit od ploče. Ja još uvijek imam dell xps studio16 negdje u dijelovima. Nije se baš dobro prošao s dekom. 

Nek se odlemi, imam 5 godina garancije 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
odjavljen

@Igzy20

obavezno probusi rupu u stolu za te kabele od tipkovnice i misa i izgledace super :)

IG : _itsmoriarty
11 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...

Prelijepo,predivno,prekrasno. 

13 godina
protjeran
@kamikaza1600vti
To vodeno ti u pravilu nebi smjelo naopako stojati..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
protjeran

@kamikaza1600vti 

Cekaj, gpu otisao 10-12C dolje u odnosu na sta - referentnu 290X? Ne smije grafa ici iznad 50-55C pod vodom..

11 godina

siick_bubble_gumm , oprosti ne zalazim često na ovu temu, pa nisam ni vidio poruku (ne znam zašto mi nije notifikacija došla). Uglavnom, znam da bi lijepše izgledalo, ali nisam ljubitelj bušenja stola, pa onda ipak ovako koristim.

Ali u svakom slučaju, savjet je dobar! Hvala! 

12 godina
neaktivan
ansha kaže...

@kamikaza1600vti 

Cekaj, gpu otisao 10-12C dolje u odnosu na sta - referentnu 290X? Ne smije grafa ici iznad 50-55C pod vodom..

u odnosu na grafu kad je na njoj bio liquid freezer 120, sad sam njega stavio umjesto Noctue a na grafu stavio liquid freezer 240

eo bas izaso iz igre i u igri je oslo oko 10-11 stupnjeva dolje u odnosu na liquid freezer 120

12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
@kamikaza1600vti

kako naopako?

15 godina
protjeran
Kamikaza1600vti kaže...
ansha kaže...

@kamikaza1600vti 

u odnosu na grafu kad je na njoj bio liquid freezer 120, sad sam njega stavio umjesto Noctue a na grafu stavio liquid freezer 240

eo bas izaso iz igre i u igri je oslo oko 10-11 stupnjeva dolje u odnosu na liquid freezer 120

Hm, nikako ne bi trebala bit tolka razlika, cudno.. Kolke temperature su u pitanju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 15:20 (ansha).
11 godina
Kamikaza1600vti kaže...
Stjepanj kaže...
@kamikaza1600vti

kako naopako?

Da pumpa tekućinu prema dolje tj. ispod grafe...stvaraju se zračni mjehurići i pumpa je u pravilu glasnija i ne radi optimalno/skraćuje se vijek trajanja.

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
12 godina
neaktivan
ansha kaže...
Kamikaza1600vti kaže...
ansha kaže...

@kamikaza1600vti 

Hm, nikako ne bi trebala bit tolka razlika, cudno.. Kolke temperature su u pitanju?

editirao sam post tamo u temi sa slikama, ali evo napisem i ovdje

znaci sa liquid freezer 120 je bilo od 50,51-54,55

sada sa liquid freezer 240 je 40,41-44,45

i prije sa liquid freezer 120 i sada sa liquid freezer 240 sve funkcionira savrseno i prezadovoljan sam da je sve tako ispalo

jedino cu nastojati pomaknuti hladnjake u skladu sa savjetima kolega iako je trenutno to malo neizvedivo, al probat cu nes iskemijat

9 godina
odjavljen

@Kamikaza1600vti spomenio si da ti ploca lose upravlja ventilatorima, instaliraj si speedfan te podesi svaki fan header zasebno, najbolji program ikada napravljen za upravljanje ventilatorima

@ansha tako se to radi 

15 godina

ansha zašto tako mali rezervar ?? 

nisi htio veći ili je neki drugi razlog ??
da je veći, puno bi mi se ljepše isticao u tome svemu, ovako mi je malo mići... 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
15 godina
protjeran
matija656 kaže...

ansha zašto tako mali rezervar ?? 

nisi htio veći ili je neki drugi razlog ??
da je veći, puno bi mi se ljepše isticao u tome svemu, ovako mi je malo mići... 

To je combo pumpa/rezervar i ta pumpa je dolazila samo s tom kratkom tubom, lako kupim vecu. Dobro bi dosla veca pri punjenju loopa a i pri max brzini tekucina podivlja u malom rezervaru. Samo apsolutno nikad ne koristim max brzinu pumpe... Kad budem uzimao jos jedan rad mozda i to uzmem.

13 godina
protjeran

Najbrži gdje je vodeno koje si na pokvaren nacin uzeo nekome kome je zaista trebalo? a vidim zracni cooler jos nisi poklonio( a obecao)? napit cu ti se krvi radi toga dok sam na ovom forumu!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina

Kolega naš pošteni, ne tribas sad njega razapeti, ipak je on bio odabran od kolege, koji je to samostalno odlučivao.

Onaj koji poklanja ima valjda neki info jer je na forumu i odlučuje po svojoj volji.

Nama se situacija čini čudna zasada, ali fali nam kontekst, nemamo sve podatke...

Želim reći, mislim da si u pravu što ukazuješ na potencijalnu nepravdu, ali nemoj forsirati. 

Npr da se dogodi slično kao kad je lik tebe optuzivao da prodajes neku grafu(mislim gtx 970 i muljas ga na njuškalu), a na kraju se nije radilo o tebi.

Događaj je različit naravno, ali .

coffe,coffe,coffe.....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice