@DamageHigh
Nadam se da si zadovoljan s tipkovnicom. Šteta što si logitech može dopustiti tolike cijene koja je bezobrazna za tu tipkovnicu, iako ih razumijem pošto je ovo njihov vrh ponude a membranske prodaju za XY para. Pogotovo što su unutra cherry switchevi kao i u 99% ostalih mehaničkih tipkovnica, pa ako ti je bitno samo tipkanje, možeš praktički uzet najjeftiniju sa željenim switchevima, a gumice se lako ubace :)
U svakom slučaju, čestitke na prinovi, eyecandy totalni :)
Svega sam ja tog svjestan, nažalost, ali još me G110 razmazila sa nekim "sitnicama", npr. programibilnim tipkama, kotačićem za glasnoću, koji je toliko intuitivan način podešavanja glasnoće zvuka da mi nije jasno zašto svi to tako ne rade, brutalno moćnim driverima i sl. Još kad uzmeš u obzir da se radi o tipkalu sa osvjetljenjem i ideš gledati alternative, čak i izvana, dođeš do iste, ako ne i više, pretjerane cijene. Ono što me još najviše prisvojilo je što je to ipak Logitech. Support savršen, tako da sam bez brige...
Što ćeš, valjda će početi cijene padati dolje konačno...a onda ću se grist za guzicu što nisam čekao još koji mjesec...

Koje ventove imaš na radijatorima?

Pa petak je i frka mi je bila, i bio u tehnomarketu i ofc tamo je ponuda sjajna(haha, ne.) i kupio externi hdd pa si kontao rastavit ga i turit u komp. Problem je kaj je taj cudni(neSATA) konektor zalemljen na pcb i onda nista, moram cekat pon za pa cu narucit iz frututme drugi hdd haha 
Sami sebi smo najveci neprijatelji