Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.975
|
čitano: 2.005.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Pupo kaže...

@DamageHigh

Nadam se da si zadovoljan s tipkovnicom. Šteta što si logitech može dopustiti tolike cijene koja je bezobrazna za tu tipkovnicu, iako ih razumijem pošto je ovo njihov vrh ponude a membranske prodaju za XY para. Pogotovo što su unutra cherry switchevi kao i u 99% ostalih mehaničkih tipkovnica, pa ako ti je bitno samo tipkanje, možeš praktički uzet najjeftiniju sa željenim switchevima, a gumice se lako ubace :)

U svakom slučaju, čestitke na prinovi, eyecandy totalni :)

Svega sam ja tog svjestan, nažalost, ali još me G110 razmazila sa nekim "sitnicama", npr. programibilnim tipkama, kotačićem za glasnoću, koji je toliko intuitivan način podešavanja glasnoće zvuka da mi nije jasno zašto svi to tako ne rade, brutalno moćnim driverima i sl. Još kad uzmeš u obzir da se radi o tipkalu sa osvjetljenjem i ideš gledati alternative, čak i izvana, dođeš do iste, ako ne i više, pretjerane cijene. Ono što me još najviše prisvojilo je što je to ipak Logitech. Support savršen, tako da sam bez brige...

Što ćeš, valjda će početi cijene padati dolje konačno...a onda ću se grist za guzicu što nisam čekao još koji mjesec...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
15 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

TomoVK, ovo je kao optička iluzija :)

Trebalo mi je par trenutaka i okretanja glave da skužim gdje je što. :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Pupo kaže...

@DamageHigh

Nadam se da si zadovoljan s tipkovnicom. Šteta što si logitech može dopustiti tolike cijene koja je bezobrazna za tu tipkovnicu, iako ih razumijem pošto je ovo njihov vrh ponude a membranske prodaju za XY para. Pogotovo što su unutra cherry switchevi kao i u 99% ostalih mehaničkih tipkovnica, pa ako ti je bitno samo tipkanje, možeš praktički uzet najjeftiniju sa željenim switchevima, a gumice se lako ubace :)

U svakom slučaju, čestitke na prinovi, eyecandy totalni :)

Svega sam ja tog svjestan, nažalost, ali još me G110 razmazila sa nekim "sitnicama", npr. programibilnim tipkama, kotačićem za glasnoću, koji je toliko intuitivan način podešavanja glasnoće zvuka da mi nije jasno zašto svi to tako ne rade, brutalno moćnim driverima i sl. Još kad uzmeš u obzir da se radi o tipkalu sa osvjetljenjem i ideš gledati alternative, čak i izvana, dođeš do iste, ako ne i više, pretjerane cijene. Ono što me još najviše prisvojilo je što je to ipak Logitech. Support savršen, tako da sam bez brige...

Što ćeš, valjda će početi cijene padati dolje konačno...a onda ću se grist za guzicu što nisam čekao još koji mjesec...

Neće padat sigurno cijena, odnosno cijene svog Logitech asortimana fluktuiraju između 2 cifre uz tendenciju laganog rasta i tako godinama, plus što $$ ide u nebo.

@TomoVK

Vidim i ti imaš problema s prašinom u obitavalištu Koje ventove imaš na radijatorima?

@sudy_freak

Valjda najbolji omjer performansi i cijene, nema smisla ići na ništa bolje. Ja imam tu kameru već 5 godina i prezadovoljan sam. Super kupnja

14 godina

Jura iz druge galaksije daj opali još koju sliku,slabo se vidi na ovih 11!

Nhf,morao sam!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 12:25 (volegradele).
14 godina
Pupo kaže...

@sudy_freak

Valjda najbolji omjer performansi i cijene, nema smisla ići na ništa bolje. Ja imam tu kameru već 5 godina i prezadovoljan sam. Super kupnja

Hvala stari.
Da, odlična je stvarno.

Imao sam do sada neke žnj-h-f s eBaya za 10 kuna valjda.

E reko nećeš!
Nisu neki novci, a dobro dođe. A pogotovo što je Logitech.

Sad sam si kompletirao periferiju i miran sam. Što se tiče kvalitete, što se tiče garancije 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Kupio sam jeftino novi produzni kabel. Kineski naravno posto je jeftin. Znam da nije kvalitetan ali trenutno ne mogu kupiti kvalitetan za 100kn. Pa me zanima da li bi sto bilo ako bi prikljucio komp i monitor, punjac za mob i eventualno lampu. Da li bi mogao komp pregoriti, neku komponentu ostetit/pokvarit? Ili ga mogu bez brige koristit? Trenutno koristim isto neki slicni vjerojatno iste kvalitete. 

novi novi
stari koji trenutno koristim stari koji trenutno koristim
15 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Pozdrav! Kupio sam jeftino novi produzni kabel. Kineski naravno posto je jeftin. Znam da nije kvalitetan ali trenutno ne mogu kupiti kvalitetan za 100kn. Pa me zanima da li bi sto bilo ako bi prikljucio komp i monitor, punjac za mob i eventualno lampu. Da li bi mogao komp pregoriti, neku komponentu ostetit/pokvarit? Ili ga mogu bez brige koristit? Trenutno koristim isto neki slicni vjerojatno iste kvalitete. 

Mozes koristiti bez problema.

16 godina
iAvenger kaže...

ako ustekas 2KW Makitu onda ce nesto otic ili ce bacit osigurace. u suprotnom si siguran.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
17 godina

i ja imam takve kineze , bez brige 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 17:11 (4mal).
14 godina
neaktivan
Bass kaže...
iAvenger kaže...

ako ustekas 2KW Makitu onda ce nesto otic ili ce bacit osigurace. u suprotnom si siguran.

Hvala svima na brzim odgovorima, evo uštekao sve, radi ko šmajser 

14 godina

Vidim da ekipa bez problema hvali letve od 10-20 kuna koje na kraju mogu prouzročit puno veće štete,od pregorijevanja cilog kompa pa sve do zapalivanjem stana,prostora,kuče...znate onu "škrtac dva put plača"!

Jedna razvodna letva sa prednaponskom zaštitom od APCa bi bila sasvim dovoljna !

sad koristi tu i skupljaj svaki dan po par kuna i za mjesec dana kupiš si lijepo pravu letvu da imaš relativno miran san!!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Vidim da ekipa bez problema hvali letve od 10-20 kuna koje na kraju mogu prouzročit puno veće štete,od pregorijevanja cilog kompa pa sve do zapalivanjem stana,prostora,kuče...znate onu "škrtac dva put plača"!

Jedna razvodna letva sa prednaponskom zaštitom od APCa bi bila sasvim dovoljna !

sad koristi tu i skupljaj svaki dan po par kuna i za mjesec dana kupiš si lijepo pravu letvu da imaš relativno miran san!!

Nisam ni mislio imati ovo kao dugotrajno riješenje. Zapravo sam u startu već planirao uzeti takvu letvu, samo trenutno nisam pri novcima, a trebala mi je jedna. Znači takvo nešto bi bilo sasvim dovoljno? A ovo što sad koristim da li to već sad uzrokuje laganu štetu ili to samo kad se "istroši" tokom vremena? 

16 godina
iAvenger kaže...

A ovo što sad koristim da li to već sad uzrokuje laganu štetu ili to samo kad se "istroši" tokom vremena? 

Ne uzrokuje nikakvu štetu niti sad, niti tokom vremena.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina

@d666sermek

Inace bi ti rekao da okrenes CPU cooler, no  kod tebe kako je to napravljeno je i više uredu jer si spustio grafu dolje, a 2 venta vuku zrak van tud. Prvi put ovo vidim, i cini mi se veoma prakticno, svaka cast

sup bro?
15 godina
neaktivan

Strm, izgleda kao da bracket zalijepiš negdje i onda u njega umenteš SSD.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina

Strm

to ti je samo plastika koja služi kao neka zaštita...baci to, ne treba ti ;)

btw kako se sada ponašaju igre? :=)

14 godina
chutac kaže...

Strm, izgleda kao da bracket zalijepiš negdje i onda u njega umenteš SSD.

FakeDeath kaže...

Strm

to ti je samo plastika koja služi kao neka zaštita...baci to, ne treba ti ;)

btw kako se sada ponašaju igre? :=)

Zar nije to da se poveča debljina SSD-a kod ugradnje u laptop. Kao što Intel 520 serija ima.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
14 godina

@STRM

vec dugo planiram ovako okrenuti ali nikako da nadem vremena... inace, skinuo sam 5C s procesora (i temp jezgri i temp socketa) i 5C s graficke. sad, sto zbog drugacijeg polozaja a sto zbog MX-4, neznam. prije je bila neka no-name pasta.

grafu ranije nisam otvaral jer je bila pod jamstvom, koje je sad isteklo pa reko da promjenim pastu i na njoj

17 godina

strm objasni kak si to zabunom kupio ext. HDD 

14 godina
4mal kaže...

strm objasni kak si to zabunom kupio ext. HDD 

Pa petak je i frka mi je bila, i bio u tehnomarketu i ofc tamo je ponuda sjajna(haha, ne.) i kupio externi hdd pa si kontao rastavit ga i turit u komp. Problem je kaj je taj cudni(neSATA) konektor zalemljen na pcb i onda nista, moram cekat pon za pa cu narucit iz frututme drugi hdd haha 

sup bro?
14 godina
Strm kaže...
kakav je ovo bracket sto sam s njime dobio?

Neki laptopi podržavaju deblje HDDove, a kako je taj Kinston SSD tanji od klasičnoga HDDa, s tim ajmo reći bracketom

povećaš debljinu SSDa da ga možeš ugraditi u takav laptop.

Za novije generacije laptopa koliko znam ti taj bracket ne treba, ali svjedno ga sačuvaj.

Čudim se da nisi dobio adapter 3.5" na 2.5".

Ako si sve dobro podesio, instalirao odgovarajuće drivere za čipset, morao bi osjetit poboljšanje, iako nije taj Kingston

baš neki brzi SSD kao npr. Samsung 840 Evo, a imaš samo SATA II utore na ploči, zdravlje SSDa možeš pratiti programom SSD Life.

ps. mogao si malo dojmova napisati, kakav je sad osjećaj, da li je boot brži, brže pokretanje programa, prelazak

na jači procesor, dojmovi u igrama kao BF3 npr., daj napiši nešto.

Life is about passions. Thank you for sharing mine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 9:12 (Valentin17).
14 godina

Pa danas mi dolazi HDD,, od 500GB doduse ali i dalje. Na njega cu instalirat steam i origin lib stoga jos nisam testirao igre. Boot mu je bez biosa 10s, s biosom 16, prakticki mi se windows vrze namjesti nego bios haha. Stavio sam 64bit-ni chrome, još par aplikacija. Joj, ma sgve leti, nemoram uopce cekat ista da mi se ucita sto je po meni, poprilicno zakon. Nadalje, svakako preporucam, vrjedilo je tih para, iako sam malo bacio szbog sataII sucelja

sup bro?
14 godina
Strm kaže...

iako sam malo bacio szbog sataII sucelja

Ništa nisi bacio, ploču lako jednom zamjeniš kad ti se ukaže prilika, barem su one jeftine.

ps. razlika nije baš osjetna između SATA II i III, vidi se u benchmarku.

Life is about passions. Thank you for sharing mine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 13:24 (Valentin17).
17 godina

@skyreeper

Dojmovi? Imam ih u planu uzeti polovne, često pratim oglase da si kupim.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

@skyreeper

Dojmovi? Imam ih u planu uzeti polovne, često pratim oglase da si kupim.

A pazi ,što se tiče zvuka jako su dobre,zatvoreni je tip,čvrste su ali nekako je teško kalibrirati ih.Obično ako ih namjestim sa EQ za glazbu onda mi neke igre zvuče kao da sam u tunelu.Ako ti nije stalo do virtualnog 7.1 i ako imaš dobru zvučnu karticu rađe uzmi  G230.

Sve u svemu kad bi ih ocjenjivao na ljestvici 1 do 10 bilo to nekako ovako 8/10.

Kao što sam rekao mene nakon nekih sat vremena počnu umarati, ali to je od osobe do osobe.

P.S.

G230 su nove negdje oko 390 kuna i ipak imaš garu .

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 14:27 (skyreeper).
12 godina

MarcoXX

Odlično složen PC, lipo i uredno s ne previše svitala.

Sviđa mi se

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina

Shevshi

prelazak s referentne gtx 780Ti na  referentnu  980-tku.. hmm pun pogodak

Prodajem Logitech G700 i G110
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 18:57 (zagy15061984).
13 godina
neaktivan

Točnije bio sam na 780 ti,u međuvremenu sam bio na r9 290,pa sam se vratio na geforce..amd je patnja,šta da kažem

16 godina

Matooo15

Kada letiš na otvorenom skini prop guardove, povećavaju masu i smanjuju efikasnost motora pa skraćuju trajanje baterije, ali još bitnije uzrokuju prop wash(neka vrsta turbulencije) pa je quad nestabilniji, pogotovo pri spuštanju. I još jedan bitan savjet, pazi da ti baterije budu oko 50% napunjene kada ih ne planiraš koristiti par dana, LiPo baterije su zbilja osjetljive i jako gube kapacitet kad ih čuvaš 100% napunjene(nasreću, to sam naučio s puno jeftinijim baterijama za manje quadove). Sa zadnjim firmwareom navodno imaju samopražnjenje nakon 10 dana stajanja, ali nisam još isprobavao, a i nije mi do igranja s baterijama od $100. Uživaj i pametno leti!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 16:51 (power_user).
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Matooo15

Kada letiš na otvorenom skini prop guardove, povećavaju masu i smanjuju efikasnost motora pa skraćuju trajanje baterije, ali još bitnije uzrokuju prop wash(neka vrsta turbulencije) pa je quad nestabilniji, pogotovo pri spuštanju. I još jedan bitan savjet, pazi da ti baterije budu oko 50% napunjene kada ih ne planiraš koristiti par dana, LiPo baterije su zbilja osjetljive i jako gube kapacitet kad ih čuvaš 100% napunjene(nasreću, to sam naučio s puno jeftinijim baterijama za manje quadove). Sa zadnjim firmwareom navodno imaju samopražnjenje nakon 10 dana stajanja, ali nisam još isprobavao, a i nije mi do igranja s baterijama od $100. Uživaj i pametno leti!

Storage napon za lipo bi trebao bit 3.8V po ćeliji. 50% je malo širok pojam, al ako nevozi do zadnje kapi, malo nadopunit i to je to.

@Mato

Dobar stroj. Znači ima nas više letača :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice